Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 088
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 325
  • Пловдив
Имаше опашка и не влязох аз.

# 2 326
И аз имам такова канче. Мисля че дръжката се нагряваше също. Което е минус за мен. Но може и да не го ползвам правилно...взех го за газовия котлон, сега виждам че било за мерене ли.... Satisfied

# 2 327
  • София
А, де!? Поне е красивичко... ама ще му слугувам и на него Smile
... за газов котлон, някоя касеролка ще е по-добре.

# 2 328
Имам два размера джезвета/канчета аз. Касерола ще ми е голямо. Но това ми се видя симпятично..за къмпинг си мислех също , че ще стане. Евентуално ако ида Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 329
И тук имаше много навалица.

# 2 330
Тета, за къмпинг имаха някакви канчета в Декатлон, май дръжката им се сгъваше Stuck Out Tongue Winking Eye
Mimeime, неръждаемата стомана не става ли за съдомиялна?

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 13:42 от dolce miele

# 2 331
А, свърши тя с къмпинзите и носене на раници на гръб. Дърта съм вече...Joy

# 2 332
Свинската мас колко струва и какъв грамаж е?
1 кг. 3.99лв.
Само че май засега не е в редовния асортимент както беше миналата година по това време...
В редовния асортимент е, намира се до маслата и маргарините.

# 2 333
1 кг. 3.99лв.
Само че май засега не е в редовния асортимент както беше миналата година по това време...
тази седмица беше пълно с мас в Лъдла, в който ходя, а не е на промоция, 3.99 лв е

# 2 334
О, дано да е в редовния асортимент маста! Grinning Миналата или по-миналата седмица беше в брошурата на страниците "Само сега, от понеделник до неделя" и се изчерпа още в първите дни и така и не я видях на друго място...А купувах масла...Пак ще погледна дали са заредили, харесваме я.

# 2 335
Хърватската мас я има постоянно.

# 2 336
1 кг. 3.99лв.
Там е
Купих си много сладък "кухненски помощник", мерително канче... не знам какво му е името. Чак вкъщи видях, че не е подходящо за миялна машина. Язък!
Имам го от години. Много го ползвам
Пълна лудница

# 2 337
Маста може и сега да я има постоянно (дано! Heart ), но доскоро я нямаше, защото отдавна я търсех и чаках да я пуснат пак. Преди 1-2 седмици се появи.
Благодаря на всички които се включиха с отговори за маста! Simple Smile
Мнение за слушалките от 14,99 лв има ли някой?

# 2 338
  • София
Тета, за къмпинг имаха някакви канчета в Декатлон, май дръжката им се сгъваше Stuck Out Tongue Winking Eye
Mimeime, неръждаемата стомана не става ли за съдомиялна?
Каничка за мляко било.
Скрит текст:
И аз това се чудя... на етикета е задраскана съдомиялната, страх ме е да не му замине красотата. Някой дали е пробвал? Иначе имам и онази джаджа против петна за миялна
Скрит текст:

# 2 339
  • София

Мнение за слушалките от 14,99 лв има ли някой?

Имам ги от повече от 2 години, доволен съм, макар че дадоха дефект и ми ги смениха с нови. За тези пари са екстра! Проблемът, поради който дефектираха, смятам че е конструктивен - виждате кабелчетата които влизат в говорителчетата. При използване се прищипват и от това се "къса" проводника вътре. Ако не ви е досадно - премествайте ги от външната страна преди ползване на слушалките, смятам че така ще ви служат дълго време. Когато направих рекламация, новите които дойдоха от склад в Германия, са същите, но с надписи само на немски.

Общи условия

Активация на акаунт