Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 054
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 310
  • Варна
Свинската мас колко струва и какъв грамаж е?

# 2 311
Някой има ли сокоизтисквачката на Силвъркрест? Прави ли хубав сок?

# 2 312
Докато сме на козметична вълна да похваля кърпите за лице Cien,хартиени в картонена кутия Изгодни са и около месец ги ползвам,плътни са и добре попиват.Също и маската с въглен,добре почиства лицето
Бобчита, с въглена тъмносивата маска ли беше? Тази която и аз хвалех?
Да,Долче.Колко я издирвах само,тъй като имам още доста маски я пробвах месец след купуването и веднага взех още 6 бр.Много е добра.
И аз се интересувам от дънките,днес не мога да отида,тесен ли е крачола надолу,май така ми се струва .

# 2 313
  • При елфите ...
Скрит текст:
Докато сме на козметична вълна да похваля кърпите за лице Cien,хартиени в картонена кутия Изгодни са и около месец ги ползвам,плътни са и добре попиват.Също и маската с въглен,добре почиства лицето
Бобчита, с въглена тъмносивата маска ли беше? Тази която и аз хвалех?
Да,Долче.Колко я издирвах само,тъй като имам още доста маски я пробвах месец след купуването и веднага взех още 6 бр.Много е добра.
Скрит текст:
И аз се интересувам от дънките,днес не мога да отида,тесен ли е крачола надолу,май така ми се струва .
[/spoiler]
Може ли картинка?!?

# 2 314
  • В градината...
Някой да е попадал на дънки, които да не се стесняват от коляното надолу? А леко да се разширяват - като се обуят, да стоят прави.

# 2 315

Противобръчковата маска също е хубава,нямам я в момента и не мога да я покажа.
Перуника,дънките от миналата брошура са прави

# 2 316
1 кг. 3.99лв.

# 2 317
Някой дали погледна детските панталонки. Дали са ватирани ?
Ватирани са и панталоните, и блузите.

# 2 318
Ватирани са панталоните, но те вече са казали. До дънките не стигнах, имаше много хора.

# 2 319
Благодаря за инфото за долнищата Simple Smile

# 2 320
janeta24, точно си направих фреш ябълка и морков и се справя чудесно Simple Smile мощна е и завихря добре продуктите. Сутринта, по тъмно отворих лидъл, че не знаех дали няма да се изчерпат бързо.
 Като минус бих посочила доста лефтерното затваряне има едно такова продълговато черно, което щраква. Самата пластмаса на тази част е доста тъничка. Копчето, с което се пуска също при завъртане не се усеща никак масивно. Иначе останалите части са от по-хубава пластмаса. Корпусът май се води инокс. Уредът има такива малки вендузки отдолу, с които добре се захваща към плота и е стабилен Simple Smile в заклЮчение както почти всички уреди на Лидл е със страхотно съотношение цена качество Simple Smile
 П.с благодаря на всички, които споделиха отзиви когато бях питала преди няколко дни

Отзив за фитнес гривните - и двете ще ги връщам, дават бъгове още от самото начало, не винаги индиникат при позвъняване  или друго известие, вайбър пък въобще не отразяват

Въртящата се четка с горен въздух - въпреки първоначалното ми негативно мнение, й дадох втори шанс и се спогодихме чудесно

# 2 321
1 кг. 3.99лв.
Само че май засега не е в редовния асортимент както беше миналата година по това време...

# 2 322
Навалица ли е днес?

# 2 323
Взех сивите дънки. Плътна материя са, отдолу не са най-тесни, т.е. не са кото клин, но са стеснени. Имат еластан.
zenata, в нашия Лидъл работеха всички каси и паркингът беше пълен.

# 2 324
  • София
Купих си много сладък "кухненски помощник", мерително канче... не знам какво му е името. Чак вкъщи видях, че не е подходящо за миялна машина. Язък!

Общи условия

Активация на акаунт