Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 974
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Бургас
Тропче, вероятността клони към нула според дарлинга, ама за всеки случай, ето ги:
Скрит текст:
Точно такива имаше поне няколко броя снощи при нас на -30%, даже мисля, че имаше и още един или два вида. Grinning По спомени, вместо сив кант с жълт и/или златист.. И някакви триони имаше...

Ако със сигурност са тези (ама точно тези, с този кант, че наистина са 3 вида в брошурата) и като идеш ги има още, шъ тъ замольъ да ги вземеш и да ми ги метнеш по Спиди? Blush Пък като минаваш край Бургас, ще имаш черпене Hug

# 2 371
Брада, кои те интересуват- със сивия кант ли? Ще погледна дали има следващия път Blush

# 2 372
Брада , има вероятност утре да отида до Л. и ще погледна и при нас , снимах си ги за по-сигурно.

# 2 373
  • Бургас
Брада, кои те интересуват- със сивия кант ли? Ще погледна дали има следващия път Blush
Аха, точно тези сниманите със сивия кант, че му трябвали такива HugHugHug

Благодаря, момичета Heart

# 2 374
  • shumen
Взех долнище на детето за вкъщи,но съм объркала размера.Утре ще го сменям.

# 2 375
  • София
Някой правил ли е амарети?

Ужасно се получи. Явно и ги изгорих отгоре на всичкото и станаха като камък, но и на вкус са ужасно гадни, за мириса да не говорим. Не знам дали съм яла други амарети, но все едно беше 40% алкохол...
От едни кутии със смески за джинджифилови сладки пък опекохме джинджифилова къщичка и добре се получи, тъкмо колкото за една стана като количество.

# 2 376
Десислава, амаретите са ореховки, но с кайсиеви ядки вместо с орехови. Simple Smile И малко по-твърдички или сухи, не знам как да го обясня...Ароматът им си е на кайсиеви ядки съответно- аз много го обичам. Blush

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 13:51 от dolce miele

# 2 377
  • Бургас
3 вида беше тестото за амарети, като единият беше с ... лешници Wink Вторият би трябвало да си е точно "амарето", ама третият какъв ще да е бил... не погледнах Simple Smile

# 2 378
А, аз тези изобщо не съм ги погледнала в магазина, не знаех, че има и видове Blush

# 2 379
  • София
.......................

Вчера и аз взех 2 масла, че това което бях взела от Кауфланд, се оказа пълен боклук, има ли и други недоволни или съм случила на кофти партида? Направи ми впечатление, че дори в хладилника седи по-меко от нормалното.
............
Честита Коледа!
Това масло е гадно и никога не го купувам, веднъж се излъгах и директно отиде в боклука, за нищо не става, това е всичко друго но не и масло!. Лъжат ни както си искат и няма кой да ги спре.

# 2 380
Мнение за слушалките от 14,99 лв има ли някой?
Купих ги за сина си, но той ги подари на дъщеря ми. Много са малки и не са удобни за възрастен или тинейджър.

# 2 381
Това Кауфландското, което е показано по горе, преди години съм запомнила от изследване на Активни потребители, че беше установено, че има немлечни мазнини в него (недекларирани в описанието разбира се). От тогава не съм ги купувала. Щом е меко в хладилника, явно не се е променило много от тогавашните разкрития.

Не мисля че точно това са го изследвали
https://aktivnipotrebiteli.bg/тест/121/ТЕСТ-краве-масло-(2014)
Иначе точно от последните намаления  взехме няколко пъти и от Кауфланд и от Фантастико, и беше добро....не е меко изобщо.

# 2 382
Показаното масло от Кауфланд е най-скапаното масло на което съм попадала. Никога няма да повторя.

# 2 383
Свекървата е купила, не знам кога, червени картофи сорт чери в мрежа, имате ли идея дали са в постоянния асортимент. Вчера ходихме за още, но нямаше точно такива. За първи път ям такива картофи, тези чери става дума, много бяха интересни, имаха вкус на кестени и леко сладнееха. Ние ги правихме варени за картофена салата и доста изядохме преди да стигнат до салатата, много бяха вкусни.

# 2 384
Аз харесвам готовите амарети от Лидл, та мислех да взема от тестото (малко скъпичко ми се вижда, като за това количество).
Искам фенерче с ултравиолетова светлина, но кой знае дали ще има, докато се наканя да отида. Има ли количества от тях?

Общи условия

Активация на акаунт