Отговори
# 105
Скрит текст:
Всъщност не подпряха Борислав и Вайс, а си отстреляха Йоанна, след като си изигра ролята. 😁 Както го направиха и със сестра й. Още в миналата тема коментирахме, че тез двенките победителки във формата няма да станат, те са там основно заради бигбрадърския елемент. 😉
Хич не съм се ядосвала за нищо - лесно е, като гледаш пародията като такава. 🙂 Тупарев трудно би ме ядосал отново, защото трудно бих му се вързала отново. 😁

Това наистина май е правилният подход за гледането на негови предавания Simple Smile

# 106
Мдаа 😂. И задължително на запис 😂 (или поне с половинчасово закъснение), за да можеш да превъртиш нещата, които не искаш да гледаш. Това специално да Врабчо. 😉😁 Ще си изработим тактика за гледане на продукциите на Т.

# 107
Много си мечтая за "Къртицата" 3 и аз. Беше много интересно предаване. Жалко, че имаше само 2 сезона.

# 108
Просто фалира ТВ7. Там си беше перачница на пари. И в "Къртицата", и в "Музикална академия" се изляха много пари. Аз предпочитам Иван и Андрей да правят всяка пролет "Къртицата" по БТВ вместо "Смени женорята" и тая зверска тъпня "Папараци" наесен

# 109
Просто фалира ТВ7. Там си беше перачница на пари. И в "Къртицата", и в "Музикална академия" се изляха много пари. Аз предпочитам Иван и Андрей да правят всяка пролет "Къртицата" по БТВ вместо "Смени женорята" и тая зверска тъпня "Папараци" наесен

"Смени женорята" на мен ми харесва Joy Явно всеки с вкуса си.

# 110

Вайс не "нареди" пъзела не заради Иванка Нашата, а защото не е трябвало той да иде на полуфинал. В тази връзка
Да де...нали и аз това казвам. Трябваше или Йо, или Ваня да се класират, за предпочитане Ваня. Вайс няколко пъти ми се виждаше , че е готов, но не ставаше и се чудех какво става. Ваня, доста след него започна да реди и колкото и да е силна на пъзели, Вайс беше почти готов, доста време стоя и се мота.
Джери пристигна след нея, но Джери също е добра на пъзели и ... щом е правила няколко пъти, значи Ваня доста се е забавила и тя, докато стане готова и финалистка.

Сега даваха на живо при Гала в На кафе гостуваше Ваня. Пак Тодор и Тодор, този човек направо и бърка още в съзнанието и първо за него говори. Хубаво момиче, способно, ама...не можа да ме грабне. Дяволо, не го давам на такава , като нея. Да гледа хубаво жените, че нещо...ще вземе една пепелянка и край със сериали и състезания))

# 111
Скрит текст:

Вайс не "нареди" пъзела не заради Иванка Нашата, а защото не е трябвало той да иде на полуфинал. В тази връзка
Да де...нали и аз това казвам. Трябваше или Йо, или Ваня да се класират, за предпочитане Ваня. Вайс няколко пъти ми се виждаше , че е готов, но не ставаше и се чудех какво става. Ваня, доста след него започна да реди и колкото и да е силна на пъзели, Вайс беше почти готов, доста време стоя и се мота.
Джери пристигна след нея, но Джери също е добра на пъзели и ... щом е правила няколко пъти, значи Ваня доста се е забавила и тя, докато стане готова и финалистка.

Сега даваха на живо при Гала в На кафе гостуваше Ваня. Пак Тодор и Тодор, този човек направо и бърка още в съзнанието и първо за него говори. Хубаво момиче, способно, ама...не можа да ме грабне. Дяволо, не го давам на такава , като нея. Да гледа хубаво жените, че нещо...ще вземе една пепелянка и край със сериали и състезания))

С това ярко червено червило и тясна червена рокля Ваня се беше попрестарала. Поне да беше избрала по-елегантни обувки, а не тези, които Катя носеше при своето гостуване. Точно при Гала Ваня не ми се стори особено хубава за разлика от Катя.

# 112
  • Другата България
Да разбирам ли, че моят човек Милен е на финал довечера?

# 113
Да- той и Борислав.
Аз не знам за кого " да викам"- и двамата са ми едни никакви..

# 114
Какво беше това "Боговете сигурно са полудели", не го помня. На " Страх" ли приличаше или е то. На мен "Страх" хем ме ужасяваше, хем харесваше. Бях млада тогава еййййй, какви неща съм гледала)))

# 115
  • Другата България
Да- той и Борислав.
Аз не знам за кого " да викам"- и двамата са ми едни никакви..
А, аз не гледам, знаеш.
Но още в първи епизод си "заплюх" Влади и Милен заради професиите.
Влади отпадна, Милен остана.
А и ми е от района.
Та, за него съм поради горните причини, никаква идея нямам дали е заслужил, вие ще кажете.

# 116
  • София
Милен е на финал, да, и има големи шансове да спечели, другият не плува добре. Ще видим какво ще стане довечера.
Обаче Милен от общ фаворит, се срина, защото както сам си призна, вчера му беше първата спечелена битка и то срещу жена, която не успя да стигне до пъзела и мъж, който един пъзел не може да нареди. Не се доказа той на арената, а всеки път го спасяваха. Два пъти с гласове мина напред, решано другите му подариха полуфинала. Така че спечели социалната игра, но не и физическата.
Иначе е добър човек, спокоен, професията му е хубава, но не е практикуващ лекар, отказал се е и е във фармацевтична фирма. Няма лошо, де, парите са повече там и ти е спокойно.

# 117
  • София
За мен Милен е достоен да е победител. В другата тема много го плюят, а Ваня е на почит. Аз не я харесвам.

# 118
В началото бях за Милен и Ивайло-първите съвсем епизоди, тях набелязах.
После минах на Вайс, много атлетичен ми се видя и го харесах, откроих, но след спора с Влади, неговите коалиции, пазенето на Сюзън, бе.. малко повече ми дойде при такъв избор още и минах на Боби, който още ми харесва, но няма подготовката на Тодор, Вайс...
Всъщност Чудо беше скритата лимонка за мен в това предаване, много скромен, тактичен, не се покрива, а и качества показа, отборен играч. Не го оцених и съжалявам.
Лазаринов също оценявам и си отчитам, като грешка, че го подценявах и се чудех защо е там, като пълнеж ми се виждаше.
Ники ми напълни душата и ако не беше той, може би щях да се откажа, ама с тези комедии неговите и бисери дето ръсеше, разтоварвах се много. Пък и добре играеше и е единствения мъж издържал Катя от началото до края и по ирония точно от нея отпадна. Но никой не го слага в сметките за победител и взе насериозно, но той беше най-ощетен според мен, особено в играта за отпадане.
Тодор беше човекът най-много раздал се в игрите за мен емоционално, силово и както го решите, всякак. Тъмно минало, простее, ама има качества и игра добре в името на отбора, където и да беше.
Сега накрая пак станах за Вайс. Видях малко повече от него и разбирам по-добре нещата. Вайс е най-добрия атлет там, заедно с Тодор. Те заслужаваха финала. Сега..не знам за кой да съм довечера., може би за Боби , за да съм на инат на всички. А и той показа някакво мнение, не се скатаваше да говори, казваше си точно нещата, отчита си слабостите (на реката води един монолог за себе си и играта докъде да стигне и как) Милен все повече ми се губеше и дори забравях за него. Понеже май всички са за него, аз пък ще съм за Боби, ей-така да има за кой да викам, окончателно обаче този сезон бих била за Вайс. Е изпързаляха го и него де , ама..

# 119
  • Другата България
За мен Милен е достоен да е победител. В другата тема много го плюят, а Ваня е на почит. Аз не я харесвам.
Ти да видиш! Joy
Дори и задочно, дори и негледаща, аз пак съм за този, когото плюят! Joy
Шах и мат! Joy

Общи условия

Активация на акаунт