Отговори
# 90
Аз съм доволна от себе си. Въпреки първоначалните ми опасения, успях да гледам този сезон на ИВ точно като ШООЛ 😉. Без излишни емоции и без да ми дреме кой ще е новият "голям победител". Любопитно ми беше накъде Тупарев накланя аудиторията и как си дирижира ШООЛ-то. След като три месеца си крепеше "гвоздея" на сезона - сестринските неВОЛИ, брутално се отърва от тях на финала. Последната им, вече явна, мисия беше да отстранят Тошко, след което една след друга ги качи я на "колелото на смъртта", я на "висотата" на делвата. 😉🙂
Трябва да му го призная на Т. - поредните марионетки бяха употребени, а те накрая дори му благодариха за което. И догодина отново ще има наплив от желаещи да сложат подпис под договора с дявола. 😉 Хубавото обаче е, че ако миналата година Юли беше глас в пустиня, сега гласове се надигат от различни страни. 🙂
Дяволче, съжалявам, че вложи толкова емоция... отново. Чак ми е гадно за тебе. Бих те почерпила с една "Ваня", дори с един "Юлиян", надявам се поне да те разсея с това на колко са се оценили нашите риалити звезди 😁:
Скрит текст:

# 91
  • София
Хах, Панчев 40 лв. че той на 3 място
Чия идея е това? Simple Smile

Фентъзи Игри на волята ли ще правим? Grinning

# 92
Хах, Панчев 40 лв. че той на 3 място
Чия идея е това? Simple Smile

Фентъзи Игри на волята ли ще правим? Grinning
Това е от сайта на Любо от Къртицата за поздрави.
Цената се определя от продаващия поздрава, т.е. Панчев се е оценил на 40лв за минимум 30 сек.
Ивана много еФтино си продава поздрава хммм

# 93
Билянче, както и да бяха направили игрите щяха да са ощетени някои. Въпросът е обаче в избора кога и коя игра да дадат, според участниците и особено финалистите накрая. Така Тодор беше избран кога да падне, а той имаше шанс да бие, но с този труден пъзел накрая беше ясно. Игрите са им от миналата година и дори се повтарят по два пъти в този сезон, има вярно и нещо ново, ама то е незначително. Дори реквизита им е недостатъчен за нормално протичане на играта, та се блъскат по пътя.
Днес ощетен беше Вайс най-много. Ако е вярно, че няколко пъти не са му признали пъзела, заради някакви чертички, които трудно се виждат (както и на Джери) това го е забавило страшно много. Да, той се класира за играта днес и отпаднаха Лазаринов и Джери тогава, но имаше шанс и щеше да бие Ваня. Вероятно е станал преди нея готов, преди нея почна да реди значително мисля по спомен. Така, че щеше той да е финалист, а не Ваня и да се яви днес на битка с Борислав и Йо. Не ми се превърта сега и търси, но мисля, че така беше. Чак се изнерви и почна да вади плочки и гледа нещо, мислех цветовете гледа и се чудех защо. Много недомислено, много грешки имаше и това е нечестно. Те дори могат и да ги осъдят в друга държава си мисля за такива неща, както и за безопасност и т.н. Предполагам , че Иван ги е заплашил, въпреки договора както излезе и бяха побеснели. Помните какъв коментар после направиха за него. За Мая замълчаха и нищо не казаха. Всъщност Мая си беше добре мисля, дори като я извикаха и тя беше усмихната, приказваше си с хората от племето и се чудеше за нея ли идват, ходеше си нормално и т.н. Нещо беше станало там при рибарите, тогава и Ивайло беше станал друг , а това беше още втората седмица някъде, съвсем в началото. За мен е било трагично положението, за да се стигне до това и да не предприемат нещо към Иван, най-малкото щяха да го схрускат и нямаше да посмее да мръдне с такъв договор. Да добавим и изгубения Пламен дето излезе не знам защо, уж и той болен. В предишния сезон само Александър много отсъства, но той видимо беше отслабнал и не изглеждаше добре, а после разбрах и че баща му е бил починал и затова са го пуснали. Та.. нещо, като нищо са направили и с много малко пари този сезон, бедно, пресметнато и направо се излагат. Наградата са скрили от участниците каква е разбирам. Всички са знаели , че е 200х лева за победителя, но нали се разписват на договор, няма ли упоменато за какво играят не знам. Тошко и други ясно казват, че чак като почнали игрите и снимките , като са отишли там са разбрали , че е вече само 100х. Това е подигравка, направо недопустимо.
Като цяло първият сезон беше по-силен за мен, заради Юлиян, Пламен, близначките, Весо и дори другите... с малко изключения. Тук нямаше издънки, като Ана Мария, Добрин дето на море със състезания отива, ама вода не понася или Венца морската, дето хваща морска болест в лодка и също вода не търпи, ама...другите бяха по-атрактивни, по добри спортисти за мен. Тук само Вайс и Тодор за мен бяха от мъжете най- добре, може би  Лазаринов (той силово не е добре, ама пък в други неща -плуване, бързина е доста над повечето)
За мен са търсили двойници и се стремяха да ни ги наложат по симпатии.
Тодор му градиха на Юли образа. Мразен, женомразец, дразни жените (аз не видях нищо толкова да ги закача, обижда и изобщо, дори монтаж не видях да успяха да сътворят достоверен), първичен, иначе подготвен много. Та той движеше цялото племе на ловците , после на жътварите и все се раздаваше, ходеше доброволно на битки и изобщо... пое доста неща, които се неглижираха.
Вайс може би на Весо искаха да градят образа , хваща око, силен, подвижен.. Вайс за мен беше най-добрия там, въпреки, че не се показа от продукцията, не ходи на битки и малко се скатаваше, но където игра беше супер и се виждаше. Те с Тодор са професионални спортисти и е нормално това и видимо.
Сестрите да дублират близначките.
Николай и него бяха набелязали кога да излезе-на Наско образа като цяло -забавен, пернат в устата, беше добър в игрите Ники иначе.
Ваня - Радостина може би
Милен е средно между Добрин и Пламен, но повече май Добрин образ изграден.
Никой обаче не може да стигне играчите от първия сезон за мен и покрие тяхното представяне.
Само Ваня, беше добра видимо, с характер, с хъс, но явно са я белязали за сив кардинал да става и това не можа да направи, настрои хората, беше много зле и дразнеше. Така и не можах да я харесам, особено в началото ми беше направо нетърпима. Такава ли си е или са и дали роля не знам.

За мен щеше да е интересна битка между Тодор, Вайс, Лазаринов или Чудомир.
Милен ми отпадна още по средата някъде, става за играта, но .. не ми е добър толкова.
Съжалявам за Чудото, него не го прецених изобщо, а се оказа попадение.
Всъщност всеки си имаше номер на излизане от продукцията като се замисля. Случайност има само в началото на номинационните битки с племената. След това според номинираните слагат играта и е ясно. Ако стане фал , измислят преиграване, нещо нередно, побутване, затваряне на очи (някои от тези неща и ние видяхме, не можаха да изрежат, признати пъзели грешни), въжета вързани да не се късат (при Ивайло) , при Ники също дъските винтовете се развиха бързо  и нямаше как да върти , беше си подигравка направо (мен това, като че ли най-много ме ядоса от всичко) Хареса ми това , че не продължи да се прави на глупак и направи нещо невиждано до сега, за това му решение  го подкрепям напълно.

Миналата година Добрин спасяваше екологията, много хитро замислено и се видя, че не е никакъв природозащитник.  Нагласено и дадена награда незаслужена.
Тази година Милен ще е победителя май. Лекар, пандемия, миролюбив, възпитан...
Бих се учудила да е Боби и затова за него ще викам. Не е виновен Милен, но и ние не сме толкова смотани, хайде де. Боби ми хареса много в началото, сега виждам, че не издържа на натоварване, направо спъва и племето в отборна битка за мен понякога, но пък е ловък, има търпение, подвижен е и ей-така напук съм за него.
Ако не се мешаше продукцията на финал щяха да са за мен реално и по показатели показани, физика, издържливост и т.н. Вайс - Тодор.
Жените нямат шанс, просто сме друга физика, друг тип игри трябват за нас или тези , но само от жени , не става просто. Но пък няма да е интересно да са само мъже или само жени. Може би професионални силови спортисти или.. не знам, няма как да стане.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 03:19 от Анонимен

# 94
  • София
Фани страхотен анализ на всичко видяно до тук Simple Smile
Осраха и този сезон, това е истината. Единствено не съм съгласен за Ваня, че била като Радостина. Като Гадостина този сезон няма друг. По-скоро Йоанна, но тя бе вкарана в сестринската драма.
Ваня си е Ваня. Амазонката на Игрите. Най-добрата жена до тук от двата формата. В смисъл тя този сезон беше това което Юлиян в първия сезон. С най-много спечелени битки, най-много победи като обща бройка, беше сама, разчиташе единствено на себе си. Като цяло слабичка в социалната игра, но оцеляваше и се нагаждаше. Направи и някои добри попадения. В началото когато имахме шанс да видим първата женска коалиция в историята, но не стана. После когато успя да влезе под кожата на Джери и по този начин се спаси от дуела в който Тодор игра с Чудомир. Бе единак и сама срещу всички общо взето. Много допирни точки има с Юлиян. Разбира се абсурдно е да се сравняват, Юлиян си е Юлиян, единствен и неповторим досега вече в два поредни формата. Този сезон дори не се доближават до него мъжете участници.
Иначе си права да, ако се дават яко силови битки или такива с много плуване и тичане жените никога няма да спечелят този формат. Добави и тежести и стрелба и става ясно. Единствения им шанс са статични игри и логически игри. Но ако един мъж е дори малко добър и съобразителен там, то няма как да стане.

Мен ме е яд, защото две поредни години моите фаворити отпадат, а изнасят сезона като цяло и имат армия от фенове. Тежко е.
И във Фермата е така. Миналата година бяха за Сами и Краси, най-вече Сами, а накрая една циганка и ревла спечели. Тази година на 90% пак няма да стане моето. Прекалено става вече. Това са две поредни години в двата топ формата в момента, 5 участника и оставам все с калъфките. Sad

# 95
Дяволо, прав си за Ваня. Много добра, много технична, със силна психика, атлетична, лисичка обаче.
В състезателни игри мен никога не ме вълнува кой какъв е в реала или е бил. Гледам състезанието, представянето, раздаването , способностите на човек. Това е, както във всяка професия, търсиш най-добрия, не те интересува какво прави в свободното си време толкова, има си институции, семейство и т.н. Но Ваня тръгна с рогата напред, грозно за жена. За мен тя набеляза Тодор и не разбрах защо толкова го беляза. Противно на общото мнение, моето е обратно от видяното. Да, спечели капитанската битка в началото, но за Тодор не беше драма. Тя вмени на другите, че той се дразнел , че е жена, че завижда и т.н. Тодор още се оглеждаше и гледаше да стикова племето тогава, той гореше по свой си начин първичен и недодялан, но с добри намерения. Ваня обаче веднага почна коалиции женски да прави, събра жените, говори за Тодор, за това да са единни и т.н. Гледала е първи сезон, каза си го, няма лошо. Видяла е там женската коалиция и за мен това е било водещо, не се получи и до разпадането на ловците тя беше белязана. Пробва с Боби новодошъл , толкова глупаво и пошло , че чак...недостойно беше, удари на камък и пак не се отказа. Отиде при жътварите и там почна да плете, като се залепи за Джери и промиваше мозъка и, четки, похвали и между другото тънко пускаше за Тодор пак. Направо побеснявах. Обединиха се и какво направи първо-да събере жените за стратегия. Даже Вайс беше разбрал и закачливо, като даде победа на Джери на колелото я бъзикна "ще правиш коалиция срещу мен, а?"
Най -дразнещ човек в този сезон след Йоана е Ваня. Е и двете имаха качества, имаха подготовка, дори красиво играеха, точно това гледам и оценявам по принцип, ама сега не можах.
ПП. Сега се сещам и за друго. Грешката на Ваня беше не толкова стратегията и подхода. Радостина спечели, защото имаше Ана-Мария и можа да си изяви качествата на сив кардинал. Но пък беше в началото и със Сашо заедно тримата. Тя не отряза в началото мъжете в племето, а гледаше да има гласове без значение, мъже или жени. После присламчи близначките и Добата (този навлек пък изобщо не оцени жестовете на Юли към него, дето ни веднъж не му се подигра за разлика от другите, нито го упрекна за нещо, дори го учи да плува и т.н.) Добата до края беше в отбора на жените. Пламен мишкуваше злобно, виждаше заплахата от Юли и силата на женската коалиция. Венца и тя един Юда излезе и отиде да стои на сянка, военната с морал и принципи уж. Ваня не можеше и нямаше как да направи това веднага. То става да "теглиш" в коалицията проверени членове -да си сигурен в тях да им предложиш, да се договорите. Или е имала такава задача, най-вероятно от продукцията, или си е такава в живота, което е жалко. Май е второто, защото до края си остана такава. Като отчета и манията и да стои все на по-високо от другите, да е водеща седнала на масата, дребни неща ама показателни за характера на човека. Тя неистово искаше да е женски лидер, не се получи и реши да се спасява , но и все повтаряше колко е сама, как са я белязали, колко това и онова. Не беше белязана, просто отиде в чуждо племе, нормално е да се държат старите и пазят донякъде.
Че тя имаше една игра дето нещо си редиха с някакво топче и тя беше на едно колело дето бутаха със завързани очи. Блестящо се справи, ама толкова дразнещо, толкова отвисоко към другите ... не става... Юли беше единак да, ама не си го направи той. Срещу него имаше вече изградена коалиция силна. Той и не направи опит да  се групира и наговаря. Венца беше негов човек и му заби нож в гърба. Уважаваше Пламен, ама виждаше, че е хлъзгав, но пък и само на него можеше да разчита за битки и стратегии да вземат номинационите битки. Помня как ги разпределяха прабългарите и Юли остана последен, ни едно племе не го искаше)) Ако беше отишъл при славяните, рибари нямаше ни един да остане. Лоша стратегия на Весо, лош поглед на играта тогава.Като прибавим и контузените по вина на продукцията , щеше да е много интересен първия сезон, ако бяха играли всички и не бяха излезнали Наско, Византиеца и Март все се тътреше до края. Беше и по-напрегнато социално там, защото характерите бяха по-сложни, по-прикрити, по-силни. Тук нямаше Радостини, нямаше близначките (сестрите силни, но луди, пречеха и натягаха цялата игра със сценарии глупав), нямаше Наско шемет, но и умен. Нямаше такива личности. Борислав би се вписал в първи сезон , но не и Милен примерно. Вайс и той, както и Тодор. Други не виждам. СТанимира на Ана Мария донякъде ми приличаше, би избутала мисля.  Ми една Катя представяте ли си я там в което и да е племе да беше попаднала. Добрин всъщност дразнеше достатъчно траките с глупостите си и ги изнервяше, то и не всичко ни се показваше тогава (за кухите луни примерно)
Вторият сезон е по-слаб, за трети не знам какви ще бъдат, гледам набират хора за кастинг. Ако пак ще са същите игри обаче...ще станат за смях, а наградата може и да е още орязана, та... жалко. Нямам фаворит , не ме запали този сезон, ама го гледах и не съжалявам. Но тази тръпка, това изживяване, което беше в първи сезон  го няма.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 04:18 от Анонимен

# 96
Напълно съм съгласна с тебе, Фани, с абсолютно всичко, което си написала. 🤗 Зачуди ме за едно - дали поведението на Ваня в началото не е било зададено от продукцията, т.е. да е имала задачка да стане женският лидер в Игрите и щото не ги владее тези задкулисни игри, тъй да се издъни. Знаем, че на участниците са "подавани реплики", т.е. кога какво да кажат. Чу се, че Ванчето е била недолюбвана заради подозрение за по-голямо толериране от продукцията. Та дали не е била и тя част от режисурата. Във формата всички бяха настроени срещу Ваня, но навън отношенията явно са други.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 08:32 от Bilyana14.

# 97
Много съм щастлива, че Любимката на продукцията отпадна снощи от Игрите. Без да иска, Тупарев успя да ме разбуди за финала и днес поне ще гледам с удоволствие. И Милен да победи, и Боби - все ми е едно.
Тази девойка от първия ден беше толкова нагла, все едно всички са дошли у баба й на гости, а не са там на равна нога. И с течение на времето се видя ясно  защо.
Сега ми стана още петнайсет пъти по-противно парче, като започна да се разбира, че на онази игра с пъзелите са връщали Вайс и Джери, докато Иванка Нашата не си нареди пъзела. И тези хора бяха изхвърлени от играта заради тази. И плуване нямаше (или където го имаше, беше мижав елемент от битката) в последните игри, пък дано се справи момичето. И плочки редиха, и торбички хвърляха, като нас в първи клас по физическо, само и само да има шанс. Ама то като не може, не може. Пфу, на Тупарев глупостите.
Като гледах снощи Вайс и Тодор как са му се наточили, а Чудомир и Боби отдавна не си мълчат, май Юлиян ще срещне неочаквана подкрепа за каузата си.

# 98
Билянче, аз съм сигурна, че продукцията е дала задачка на Ваня за женска коалиция да прави и да се съхранят повече жени по-дълго време. Миналия сезон беше направо смешно Юли излиза винаги и маха от славяните мъже, то жени там нямаше останали почти. Накрая дори си мислех дали няма мъжете да се самоизгонят и да държат някакво топче Тина и Анка за финал. Мисля, че са дали някакви насоки на Ваня, а и виждаме, че си имат там задачи поставени някои, например сестрите, двойката Сюзън-Вайс също. Защо в едно племе бяха, толкова време, на река, във вилата...надявали са се да има някакъв секси момент за мен, да има пикантност и т.н. Та са се плели варианти, сценарии е имало и т.н.
От жените Ваня е най-силна, най-пробивна, устойчива психически се видя. Идеална за тази цел. Само, че тя е директна, няма финес не е толкова лавираща. Тя директно нападна още първия ден Тодор и почна жените това, онова. И аз съм жена, гледах първия сезон, ама това ме отврати. Та до излизането на Тодор така беше, а виенето, като разбра, че е паднал и отстранен надмина всичко нормално, дори Катерина нямаше такива кризи.

Врабчо, не само Боби, Чудото, Вайс, Тодор са против продукцията и са възмутени от нещата там. Иван явно има какво да каже и той, Ивайло направо се изтри сякаш, но Ники най-много ми напълни душата. Представям си какво е било там и как са го заплашвали да стане и играе, договори, това и онова. Никъде явно няма такъв случай, а Ники не е да не може толкова да губи. Той ясно си каза, че това е нагласена игра и определен печелившия. Нямаше смисъл, а се видя и дъските му, направо беше излагация пълна с номера дето му направиха, явно не са мислели че толкова ще се разхлабят и увиснат. Пъзели, пъзели колко да имаше в неговата игра замислете се. Първо за предимство, ако не стане и накрая бяха сложили за подсигуряване. И много други неща. Надявам се Юли да получи поне частично реабилитиране. Беше направо една голяма несправедливост с него и на финала, но и преди това каквото излъчваха и допуснаха.

# 99
  • София
На мен отдавна ми казаха кой е победител в ШООЛ-ото, защото и аз като Телесила спорих, че продукцията подпира жена (тя е твърдяла че е Джери, а аз - Ваня).  Ми не, през цялото време е бил мъж. И всичко се е градяло по добрия стар сценарий - доброто да победи злото.
Ваня са я познавали, да, но никога не е била готвена за нещо специално, освен да си изиграе ролята по ред на номерата. Защото за всеки си е имало роля кога и как. Очевадният пример беше с Тодор и сестрите.
Вайс не "нареди" пъзела не заради Иванка Нашата, а защото не е трябвало той да иде на полуфинал. В тази връзка Джери беше още с топчето, когато Ваня беше приключила. Нейният пъзел не е бил признат заради Йоанка Нашата.
Та така, стегнете се вече всички, стига излишни нерви и драми. ШООЛ-ото приключва за поредна година като пълна пародия. Така че оттук нататък само ни оставя да се чудим дали изобщо да го гледаме догодина или не.

# 100
На мен отдавна ми казаха кой е победител в ШООЛ-ото, защото и аз като Телесила спорих, че продукцията подпира жена (тя е твърдяла че е Джери, а аз - Ваня).  Ми не, през цялото време е бил мъж. И всичко се е градяло по добрия стар сценарий - доброто да победи злото.
Ваня са я познавали, да, но никога не е била готвена за нещо специално, освен да си изиграе ролята по ред на номерата. Защото за всеки си е имало роля кога и как. Очевадният пример беше с Тодор и сестрите.
Вайс не "нареди" пъзела не заради Иванка Нашата, а защото не е трябвало той да иде на полуфинал. В тази връзка Джери беше още с топчето, когато Ваня беше приключила. Нейният пъзел не е бил признат заради Йоанка Нашата.
Та така, стегнете се вече всички, стига излишни нерви и драми. ШООЛ-ото приключва за поредна година като пълна пародия. Така че оттук нататък само ни оставя да се чудим дали изобщо да го гледаме догодина или не.

КалиБери, това ми мнение в другата тема е изтрито обаче. Явно някой не ми е харесал коментара за прическата на Борислав Joy

Вчера отпадането на Ваня даже не го гледах, защото се ядосах колко силно подпряха Борислав и Вайс в играта с Йоанна. Избраха игра, в която очевидно Йоанна няма никакъв шанс, да бъде решаваща за изхода на двубоя.

Начинът, по който отстраниха Катя, също не ми беше справедлив с избора на игра и само какво измислено предимство ѝ дадоха. Ако играта беше за баланс и издръжливост, с някакво висене, въртене, стоене, тогава със сигурност отпадналият щеше да е или Борислав, или Вайс. Имам чувството, че от продукцията си следват свой си списък с кой кога да отпадане и игрите ги нагласят спрямо него.

# 101
На мен ми направи много лошо впечатление как когато игра Ивайло, трябваше да влачи вериги. Джери да не е специална??
Дано да постигнат нещо с тези критики. Иначе от продукцията си взеха поука от миналата година и махнаха наглата водеща и коментарното студио, чиято цел беше да дава насоки на зрителите кого да харесват.

# 102
  • София
Скрит текст:
На мен отдавна ми казаха кой е победител в ШООЛ-ото, защото и аз като Телесила спорих, че продукцията подпира жена (тя е твърдяла че е Джери, а аз - Ваня).  Ми не, през цялото време е бил мъж. И всичко се е градяло по добрия стар сценарий - доброто да победи злото.

КалиБери, това ми мнение в другата тема е изтрито обаче. Явно някой не ми е харесал коментара за прическата на Борислав Joy

Вчера отпадането на Ваня даже не го гледах, защото се ядосах колко силно подпряха Борислав и Вайс в играта с Йоанна. Избраха игра, в която очевидно Йоанна няма никакъв шанс, да бъде решаваща за изхода на двубоя.

Начинът, по който отстраниха Катя, също не ми беше справедлив с избора на игра и само какво измислено предимство ѝ дадоха. Ако играта беше за баланс и издръжливост, с някакво висене, въртене, стоене, тогава със сигурност отпадналият щеше да е или Борислав, или Вайс.
Имам чувството, че от продукцията си следват свой си списък с кой кога да отпадане и игрите ги нагласят спрямо него.
Точно това e - вероятно при влизането са им раздали номерца Wink

# 103
Всъщност не подпряха Борислав и Вайс, а си отстреляха Йоанна, след като си изигра ролята. 😁 Както го направиха и със сестра й. Още в миналата тема коментирахме, че тез двенките победителки във формата няма да станат, те са там основно заради бигбрадърския елемент. 😉
Хич не съм се ядосвала за нищо - лесно е, като гледаш пародията като такава. 🙂 Тупарев трудно би ме ядосал отново, защото трудно бих му се вързала отново. 😁

# 104
Тука го обърнахме на втора тема "Игри на волята". Дайте за някой друг формат.
Иска ми се от БТВ да направят втори сезон на "Африка-звездите сигурно полудели",  да има и "Къртицата-3", но... мечтите са безплатни Grinning

Общи условия

Активация на акаунт