Отговори
# 75
Хм, освен тризначките коя е другата жена победител в Биг Брадър (5 издания / 2 победителки) ?

# 76
Кастингът на жени в предаванията, които не са за песни и танци, традиционно е доста по-зле от този на мъжете. Познавам по-отблизо само две продуцентски групички и за тях знам, на какво се дължи. За другите мога да гадая.

Иначе за любимо риалити - с много обиколки преди другите са първите сезони на немския Биг Брадър.

# 77
  • София
Не беше ли Никита? Още като беше руса?

# 78
Не беше ли Никита? Още като беше руса?
Знам Никита, но мислех, че е от изданията звезди/вип-мип ... Мерси много за уточнението.

# 79
Хм, освен тризначките коя е другата жена победител в Биг Брадър (5 издания / 2 победителки) ?

Жената на Здравко? Или тя беше "вип" Grinning

Първия сезон го спечели Здравко, после Миро ревльото, третият го спечели тризначката, четвъртия  (в който живееха в един самолет, разделен на две, сериала LOST) го спечели Жоро Алурков, петият Никита

# 80
  • София
За мен няма толкова победители жени, защото в едните предавания се иска доста физическа подготовка, често и жена срещу мъж, а от друга страна жените са по-лабилни, не си контролират толкова добре нервите и започват едни скандали и разправии, което отблъсква зрителите.
В ИВ в първите етапи има много силови моменти и жените бавят играта, в смисъл, ако се махне силен мъж, а има копаене часове наред мъкнене на трупи, това означава, че вероятността да се справи племето напред срещу другите е по-малка. Това се обуславя от женската природа, не сме толкова силни и не сме толкова бързи на плуване примерно, ако си представим, че всички плуват. Разбира се, винаги има изключения като Йоанна, но затова и тя се задържа досега. Нейн проблем е, че е лабилна и това може много лесно да я събори в една игра.

# 81
  • София
А, аз не съм сигурна. Но я помня от тогава. Симпатизирах й. Но не знам дали не е била от вип. И аз си чудех за Христина, но тя май победи ДесиСлава във Вип. 🤔

# 82
Както се казва "егаси му и ВИПа". Вече минаха 16 години от първия сезон, когато жената на Здравко му съобщи, че е бременна. Време е да има вече нов сезон и дъщерята да играе Grinning VIP, разбира се

# 83
Гласувах за жената на Здравко, за да не спечели Десислава. Това е един от малкото пъти, когато съм гласувала в риалити.

# 84
За мен Къртицата ми беше най-добрият риалити формат по много причини.

- имаше по-голям бюджет и съответно по-интересни битки.
- голяма част от битките бяха на живо.
-беше по ТВ7, която разрешаваше на Иван и Андрей да правят живи предавания (дори и извънредни такива) по 3-4 часа. Не вярвам БТВ или Нова да им дадат такова ефирно време. Така беше по-лесно да си изградиш представа кой какъв е, а не от продукцията да ти монтират каквото си искат.
- водещите. За мен Иван и Андрей са най-добрите водещи и продуценти на риалити формат у нас. За съжаление Фермата колкото и да се опитам не мога да го харесам. Имам чувството, че гледам някакви хора в култ.
- беше от форматите в които и аз бих участвал. С интересни битки, но без глад и мизерия. На мен не ми е интересно да гледам хората как гладуват. Надявам се в Игри на Волята на реката да са им давали някаква храна все пак.

# 85
  • София
Предаването "Страх" ("Fear Factor") също има общо с изброените риалити формати, въпреки че се развива само в рамките на три дни.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 04:51 от La Vikinga

# 86
Предаването "Страх" ("Fear Factor") също има общо с изброените риалити формати, въпреки че се развива само в рамките ня три дни.
Няма социален момент в Страх, иначе е яко предаване.
Точно като Най-добрия нинджа.

# 87
  • София
Петя,
Уви, отече червенокоска.
И тази година няма да имаме жена победител. Сефте... Поне във Фермата има шанс все още ама силно се съмнявам.
Това е кадъра на сезона обаче Simple Smile

Но в крайна сметка не мога да си кривя душата. Не се справи с торбичките, разочароващо чак. Пренави ли се, що ли, язък, ама заслужено отпадна в конкретната битка специално. Милен даже стартира с торбичка пасив спрямо Боби и Ваня.
И баш торбичките с пясък и изядоха главата не чак толкова брадвата.

# 88
  • София
И аз бях за Ваня, но гледах видео на Тодор на финала и знаех, че няма да е тя. Аз си мисля, че не ѝ достигнаха и сили, 7 метра не е малко разстояние, много по-трудно е за жена да цели на такова и то да е стабилно. Не е задължително да е зле, Ваня беше твърде зле, но мъжете имаха предимство.
Ваня в лайф днес се оплака, че според нея не е било справедливо Милен да помага с пъзела на Боби и съм съгласна.
Хубаво предаване е ИВ, обаче не е справедливо, все някой има предимство и си нагласят. Докато във Фермата се теглят, редят се точки, игрите там са изпипани. Такова нещо като с повечето игри да има проблем не се е случвало. Днес се оплакаха в ИВ масата се счупила, торбичките се скъсали, пък вярно нареден пъзел  незачетен, пък жълт пъзел с бели линии, които на слънце не се виждат.
Във Фермата имаше веднъж един закован пирон от продукцията, който спъна една игра, показаха ни на камерите, извиниха се ма дуелиста и регулираха играта. И там си имат фаворити, ама излезеш ли на арената и да си фаворит, паднеш ли, си заминаваш.

# 89
  • София
Даже на 9 метра бе последната масичка, не на 7 метра, смятай.
Но каквото-такова. Не е малко това което постигна.

Общи условия

Активация на акаунт