Предаването на Невена Цонева

• 1 083
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте ,интересно ми е дали следите предаването и мнението ви за него?
На мен ми е доста интересно ,доста отговори на въпроси получих ,всички участници изглеждат искрени
Бих искала тези които се припознават и имат някакви усещания ,видения да разгърнем тази тема ,да се подкрепяме че не сме ,,,луди,,, както повечето ще си мислят.

# 1
Гледала съм всички епизоди на Без граници, а също и на Споделено. От всеки гост намирам нещо полезно, което ми резонира и мисля, че започнах да сглобявам собствения си пъзел. Ще се радвам в тази тема да коментираме и обменяме опит, защото в обкръжението ми няма хора, с които да говоря на такива теми и се чувствам неразбрана.

# 2
Здравей ,да ще е хубаво,обаче май никой в този форум не го е гледал,никой не е писал досега.
Аз не съм ги гледала всички предавания,по простата причина че не ги усещам
Всеки път когато слушам предаванията гласа на Невена ми действа много успокояващо,когато беше първото предаване с Емел почуствах летене,във фейсбук има група ,,Без граници общност там сме се събрали и говорим понякога

# 3
И аз следя епизодите в YouTube. Гледала съм почти всички. Вярвам на Невена, че има някаква дарба и вижда разни неща.  Част съм и от групата във фейсбук, но и там не са много активни. Това, което напоследък не ми харесва е че дейността, свързана с подкаста започва да се комерсиализира и прозира бизнес идеята зад всичко. В моите представи един истински духовно извисен човек не би следвало да е чак толкова суетен и материален.

# 4
И аз следя епизодите в YouTube. Гледала съм почти всички. Вярвам на Невена, че има някаква дарба и вижда разни неща.  Част съм и от групата във фейсбук, но и там не са много активни. Това, което напоследък не ми харесва е че дейността, свързана с подкаста започва да се комерсиализира и прозира бизнес идеята зад всичко. В моите представи един истински духовно извисен човек не би следвало да е чак толкова суетен и материален.

Комерсиализирането ми се струва, че идва от други членове на екипа. Прави ми впечатление, че тя даже им прави забележки, когато прекалено се увлекат да рекламират новите им продукти.

# 5
На мен Невена не ми изглежда на такъв човек да търси да изкара пари от всичко,най вероятно други я бутат да го прави.Все пак и да се правят такива предавания трябват и ресурси.
На мен Аджар ми изглежда като мошеник ,просто такова излъчване има .
Много ми се иска да се запозная с Невена и Емел

# 6
На мен Невена не ми изглежда на такъв човек да търси да изкара пари от всичко,най вероятно други я бутат да го прави.Все пак и да се правят такива предавания трябват и ресурси.
На мен Аджар ми изглежда като мошеник ,просто такова излъчване има .
Много ми се иска да се запозная с Невена и Емел

Невена е много креативна и има много идеи, които другите превръщат в ресурси, с които да може да продължи да съществува предаването.
И на мен не ми харесва Аджар и вече не го гледам.
Аз също искам да се запозная с Емел и Невена, но като гледам колко са заети и колко хора ги търсят за сега не виждам как ще стане това.

# 7
Какво мислите за последния гост Дария и въобще за целия епизод с нея?

# 8
Какво мислите за последния гост Дария и въобще за целия епизод с нея?

Относно Дария съм раздвоена - каза доста неща, които отговарят на въпроси, които съм си задавала, но динамиката на говорене малко ме притеснява. Може би е въпрос на темперамент, но на моменти звучи като бързане да се изкаже нещо заучено или преварително подготвено.
В края на предаването ме подразни поведението на Любо, който иначе ми е много симпатичен, но защо толкова държеше да й доказва, че има противоречие в думите й, та чак записи търсиха и връщаха?

# 9
И на мен не ми хареса как говори, някак поучително и назидателно.Сякаш всичко ѝ е ясно и сега ние неразбиращите и невижданите я притесняваме с тъпи въпроси за простосмъртни. Говори като човек с високо самочувствие и висока самооценка, като че ли се възприема за нещо повече от другите, което може и така да е но все си мисля, че какъвто и да е човек е хубаво да го дава по-скромничко. Стори ми се също, че много ѝ се иска да има отговор на всичко и когато го няма търси нещо да си измисли. Може да греша разбира се, просто така ми изглежда. Прекалено самоуверено говори. Това е първият гост на Невена, който откровено не харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт