Отговори
# 150
  • София
.... и не само
Чети заглавието Wink

# 151
Е, то май и И и А ще си вземат забележка, съсипаха ги от критики заради този сезон.
Не се отказвай толкова лесно де.
Дано.
Поне бутона на алманаха няма да го има догодина, което вече е крачка напред във вярната посока.

Никой не е казал твърдо, че няма да има бутон догодина. Гледах всички издания на рубриката на Мирон, такова нещо не е обещавано. По-скоро казаха, че ще се помисли в посока натам, че... който даде грешен отговор, а е побързал да натисне бутона, да има наказателна точка. Демек... да не тичаш към бутона, ако не знаеш отговора. Ако не ... отнемат ти точка.

# 152
  • София
О, напротив, тук е обща тема за всичко.
Реалити, филми, сериали, спорт дори ако щете.
Който каквото иска и тук правила няма... Simple Smile

# 153
Е ако е такава манджа с грозде, по-добре да се махам от тази тема. То за кое по-напред...
В заглавието на темата ключовата дума е "формати". Тоест говорим за предавания. Както и да е...

# 154
  • Другата България
Кали, ще пропусна.
Но ти ще ми разкажеш със сигурност ако има нещо интересно, нали?
Е ако е такава манджа с грозде, по-добре да се махам от тази тема. То за кое по-напред...
В заглавието на темата ключовата дума е "формати". Тоест говорим за предавания. Както и да е...
За което си поискаш и имаш събеседници.
Затова е в спам-раздела, не е профилирана за конкретен формат или сериал.

# 155
  • София
Хех, никой не е каран насила да пише все пак.
Какво значи това сега. Недей така. Wink
Сега темата е клонинг на тази заключената от сезон 1 на ИВ (финалната пост тема), но еволюира в нещо още по-хубаво с основната заслуга на Мери Ан, Врабец, Биляна, Емилия, Фани, Бен Гън и още много много други (да не се засегне някой, че не съм го споменал). В това число не слагам себе си.
ТВ чат, т.е. ние сме като един клюкарник. Биг Брадър, за всичко давано по телевизията.
Споко, като цяло най-много се коментират именно реалити форматите и в по-малка степен сериалите.
Всеки може да сподели всичко, а дали ще стане дискусия вече е съвсем друго нещо. Simple Smile

# 156
Щом е за всичко, да ви питам, сега като свършат Фермата и ИВ, какво ще гледате? Аз принципно гледам повече неща от нета, но не и в този часови диапазон.

# 157
  • Другата България
Щом е за всичко, да ви питам, сега като свършат Фермата и ИВ, какво ще гледате? Аз принципно гледам повече неща от нета, но не и в този часови диапазон.
Аз лично ще се наспя.
Съвсем сериозно го казвам.
После ще чакам "Хелс Кичън" ако има, че нищо не се чува.

# 158
Аз не разбрах Черешката почва ли понеделник или повторения ще има пак? Иначе мен не ме бърка за какво ще се говори тук. Което не ми е интересно го прескачам. Пък току виж съм се загледала в нещо ново...С какво желание чаках и Игри и Ферма, и после гледам няколко предавания и ми писва от глупости. Сега чакам Черешката.

# 159
  • София
И аз точно се чудех какво ще гледам, като всичко ще свърши тази седмица. Не че са били топ, но поне нещо за гледане имаше.

# 160
Видях, че по Нова май ще дават Кръв и съкровище (преведено като Съкровища) - лек сериал, но малко наивен, а и вече съм го гледала...

# 161
А Съни Бийч окончателно ли няма да се дава вече? Загубих им дирята на тези.

# 162
Този не бяха ли го спрели, заради първата вълна на пандемията?

# 163
Да, но от там на сетне какъв му е статуса не помня. Ще се излъчва ли, няма ли и тази година?

# 164
Май е спрян за неопределено време.

Общи условия

Активация на акаунт