Отговори
# 165
  • София
Ще го пуснат пролетта според мен.
Петя, ами аз ще си дам дълга почивка, защото изпуших. Това да си активен в двете основни теми за Фермата и ИВ е нещо почти невъзможно.

# 166
  • Другата България
Ще го пуснат пролетта според мен.
Петя, ами аз ще си дам дълга почивка, защото изпуших. Това да си активен в двете основни теми за Фермата и ИВ е нещо почти невъзможно.
Сложи към това /без темата за ИВ/ темата за "Братя", още 1-2 тук , и "Братя" и "ОЖ" по ТВ, съчетано с 12-часови смени работа, вкл. и нощни.
Имам чувството, че ми трябват две седмици сън, за да наваксам.
Та и аз си давам почивка, сега съм и в кратък отпуск, и ще смогна с всички финални седмици и финали.
Първия снощи мина - ОЖ, довечера "Братя", другата събота "Фермата", и се самокарантинирам откъм ТВ.

# 167
Аз ще си догледам сезоните на Criminal minds, после ще го мисля. Този сериал ми свари мозъка, но не мога да се откъсна. Чудя се дали да не изгледам един сезон на Desafio - като гледам повечето серии на Маракеш са качени в Ютюб. Нищо не разбирам от испански, но ако се разговорят много, ще превъртам.

# 168
  • Варна/Амстердам
Щом е за всичко, да ви питам, сега като свършат Фермата и ИВ, какво ще гледате? Аз принципно гледам повече неща от нета, но не и в този часови диапазон.
Започвам с Нетфликс. Smile

# 169
  • Другата България
Аз ще си догледам сезоните на Criminal minds, после ще го мисля. Този сериал ми свари мозъка, но не мога да се откъсна. Чудя се дали да не изгледам един сезон на Desafio - като гледам повечето серии на Маракеш са качени в Ютюб. Нищо не разбирам от испански, но ако се разговорят много, ще превъртам.
Ако намериш субове на последния сезон, свирни на другарчето си.

# 170
Аз не мога да заспивам рано, така че ще си търся ново предаване или сериал Simple Smile В краен случай и турски ...

# 171
Скрит текст:
Ако намериш субове на последния сезон, свирни на другарчето си.

Ой, ами аз си ги гледам натюр и не съм проверявала. Но довечера ще метна едно око, откъдето ги свалих и ако има, ще ти кажа Hug

# 172
Преди да съм започнала да гледам Игрите, да си кажа - Фани, и аз ще съм за твоя участник, макар да не го харесвам 😂. Равновесие няма да докараме, няма да "викам" за "фаворита" си, но поне компания да имаш 😁. Една започняща се победа имаше Боби - с Тодор, но Милен и с толкова не мога да го запомя. 🤣

# 173
В момента не мога да преценя, дали гледам финал на Игри на волята или промо на новия сезон на Съдби на кръстопът.

# 174
В тоя сезон трима души са Лазарови и един e Лазаринов Grinning

# 175
Знам, че има отделна тема за ИВ, няма да пиша в нея, само да отбележа, че тазгодишният финал е много по-добър от миналогодишния. Игрите са по-интересни и няма гадното студио. Миналата година имах гости, мисля, че беше по Никулден. Беше супер неадекватно (предаването, не гостите) - изглеждаше все едно е заснемано през есента и самите игри бяха някак... грозни. Също и атмосферата, без да споменавам тази в студиото. Тогава бях заета с други неща и не ме подразни много, но сега като се сетя, ме е яд на това, което бяха направили (цялостно, не ми беше супер важно кой ще победи между Добрин и Юлиан).

# 176
То беше заснемано есента и не на морето. И преигравано, и какво ли не. Колко страници има в зората на тази тема по въпроса. Цялото усещане от финала тогава беше неприятно. Сега все едно гледам някакво детско състезание в неделя сутрин, мимоходом. Виждам, че Милен върви към победа, но общо взето не ме вълнува.

# 177
На мен ми харесват тези препятствия, но очевидно не са силови. А и двамата участници са ми леко безразлични, което също ми влияе.

# 178
Билянче, мерси за подкрепата, ама наш Бобчо направо се изложи. Това никакъв финал не е. Няма никаква тръпка, а и не е трудно. Като помня Юли как дърпаше тези вериги и колко по-слаб беше от Весо и Добрин (поне сигурно с 30кг) и пак беше като Голиат направо. Бе нямам думи...
Вайс-Тодор трябваше да е финала

# 179
Изключително драматичен и напрегнат финал, мъжка битка до последната секунда. Беше страшно вълнуващо и заспах само два-три пъти. Добре че беше Димо, който в най-напечените ситуации ме будеше с вяли крясъци, че Боби след шейсет и втория си опит е вкарал топката и вече от 40 минути разликата е стопена на 38. Като изключим драматичната финална битка, най-много ми хареса бащата на Боби. Голям симпатяга.

Общи условия

Активация на акаунт