Отговори
# 180
  • София
Разочароващ финал на разочароващ сезон на Игри на волята.

Дано поне Надка сега да ги подкара във Фермата. Simple Smile

# 181
Да споделя - не е излъчван в България, но един друг "по-стортен" формат, който харесвам е Ninja Warrior Smiley

# 182
Значи изпаднах в шок от финала  и докато се съвзема то и Братята свършили и не разбрах какво стана. Някоя добра душа да ме светне, че нищо не видях. Утре свършва Маскираният певец, за Фермата не знам, не я гледам, ама май и тя ще свършва скоро, та...за два дни 3 предавания свършиха и сега къде да се закача не знам.
Бащата на Боби е хубав мъж за годините си, дори и като млад явно е хващал око, ама...струва ми се, че е доста шавлив тоз, а е и високомерен малко ми идва. Иначе го поогледах де. Кучето каква порода е, май е породисто и бойно, от тези опасните породи. Ми то коя жена ще се завърти около Бобо с тоз пес, мен ще ме е страх примерно , не че не съм имала познати с подобни, ама този неговия звяр е от май забранените породи не ги разбирам много ама... Да си смени кучето Бобо, щото...
Като цяло финалът беше отчайващ, но пък Милен си го спечели с лекота и лежерност. Много спокойно състезание, сякаш са в парка. Ми бях за Бобо, ама заслужено изгуби, тук вече не виждам намеса някаква поне аз.
Трябваше на съвета да поканят всички участници, не само финалистите уж, ама ще се охарчат явно за пътни и ...
Направо утрепаха формата нашите, хубава работа, ама българска дет се вика.

# 183
Дано трети сезон на ИВ е по-добър.
Когато се гледа като шоу и не се влагат много емоции е напълно приемливо за гледане предаване. И за съжаление без конкуренция като тип формат на пазара за момента.

Дано Фермата 7 също е по-добра, основно като каст и задачи за фермерите. Защото чисто откъм битки на арената Фермата е на равна нога с ИВ, даже често пъти е по-добра.

# 184
  • София
Охх, ми пореден тъп опит правя, дано този път е сполучлив

LIVE преди финалът на БРАТЯ

Фани, няма да ти казвам какво се случи, че да ти е интересно докато гледаш.... Само, че е нещо, което беше предвидимо. Поне според мен Blush

А финалът на ИВ дори не си заслужава да го удостоя с коментар.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 23:41 от КалиБери

# 185
Един йоркширски териер да си вземе Боби. 😁

# 186
Да споделя - не е излъчван в България, но един друг "по-стортен" формат, който харесвам е Ninja Warrior Smiley
И в нас много се гледа, особено детето като беше малко. Но за в БГ не знам кой може да се покани за участник. Освен Ванчето каскадьорката пак да викат Satisfied То каскади бяха в Игрите, то чудо....

# 187
  • София
Скрит текст:
И в нас много се гледа, особено детето като беше малко. Но за в БГ не знам кой може да се покани за участник. Освен Ванчето каскадьорката пак да викат Satisfied То каскади бяха в Игрите, то чудо....
Йордан Йовчев не участва ли в световния или се бъркам? Излъчваха формата по GTV и в производните на нея телевизии след това.

# 188
Да, Йордан Йовчев участва.

# 189
  • Другата България
Охх, ми пореден тъп опит правя, дано този път е сполучлив

LIVE преди финалът на БРАТЯ

Фани, няма да ти казвам какво се случи, че да ти е интересно докато гледаш.... Само, че е нещо, което беше предвидимо. Поне според мен Blush

А финалът на ИВ дори не си заслужава да го удостоя с коментар.
Кали, много ти благодаря.
Наистина. Heart
Само че сега съм още под въздействието на финала, и няма да го гледам, то се оказа час и нещо.
Утре на спокойствие.
Чух само, че всички се надявали на продължение, Влади го каза.
Аз също смятам, че ще има.
А и съм убедена, че героинята на Темелкова е жива, на 987654% съм убедена.
Ох, мъчно ми е малко, че свърши....
Ще сложа линка и на момичетата в темата.

Милен ли победи?
В ИГ?

# 190
Да, да и то няколко пъти.
Скрит текст:
Йордан Йовчев не участва ли в световния или се бъркам? Излъчваха формата по GTV и в производните на нея телевизии след това.

# 191
  • София
Милен победи да. Много слаб финал Мери. Боби бе трагедия.
Заслужена победа за Милен в тази битка.

# 192
Ми то Братя свърши разбрах. Днес е бил финала и затова питам, че се отнесох с вечерята.
Мда, на Бобо ще отива едно куче йорки, ще му прави прическа, като неговата))
Сега се сещам , че дори нямаше като миналата година зала наета и излъчен финал примерно или нещо по-задушевно и завършващо, да им направят парти (то вярно пандемия, ама лятото нямаше тези ограничения и на запис е можело да го направят тогава) Дори клипчета нямаше, на Добрин и Юли бяха много хубави поне това за Юли бяха направили, като кратко филмче. Не стига, че наградата наполовина, от инвентар спестили, от база също (първият сезон бяха май на по-добри условия и повече се охарчиха) , ползваха всичко от миналите игри, нищо май не са закупили или нещо съществено направили ново...помня, че се возиха на корабче, на лодка, на понита, сърф караха, на ресторанти ходиха, а  тези един излет май имаха и някакви обекти -църкви близки и май това беше. Направо ги изцедиха и изхвърлиха, чак жал ми става за участниците там.  Кокошкарска работа доста. И водещите не ми харесаха на мен да ви кажа, знам че се уж харесват, ама...ни Димо ми хареса, ни тази Ралица. Бе нищо не ми хареса май, ама...ще гледам трети сезон да видя докъде ще стигнат.

# 193
  • София
Мери, ако има втори сезон, естествено че е жива... То нарочно е направено и по този начин...
Иначе и на мен ми е мъчно, че свърши...
Изобщо всичко свърши...
А Дяволчето ти е отговорил вече за победителя в ИВ...

# 194
  • Другата България
Да, ние и в темата писахме, никой не е очаквал такъв фурор, какъвто предизвика сериала.
Дори и самите продуценти.
Затова сценарият е променян в движение, според мен не е бил замислен да има втори сезон.
Ама пък защо да си изпускат златната кокошка?

Общи условия

Активация на акаунт