Отговори
# 195
Фани, мила, ние щяхме уж за Боби да "викаме", ама той участва ли въобще в този "грандиозен" финал, че не стана много ясно... 🙄😜🤣🤣 По-скучно нещо май не съм се насилвала да гледам. Заслужена победа за Милен, поне ще има битка, с която да запомня "участника с най-много спечелени битки на арената този сезон". Напоследък забелязвам, че Димо и Ралица имат забавно чувство за хумор. 😂😂😂

Допълвам с коментар на Веско за финалната битка😜😁:

Дали да не очакваме скоро разказа на Веско за финалната финална битка на сезон 1... или за някоя от предишните финални битки... 🤨😉

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 00:53 от Bilyana14.

# 196
Охоо, и Веско проговори Joy Хайде вече да си кажат всичко публично, стига сме си шушкали на уше кое как е било.

# 197
  • София
Утре, т.е. вече днес приключва и Маскираният певец, а в неделя Мастър Шеф.
И реално остава само Фермата за следващата седмица. Simple Smile
Ах как ме е яд за Един за друг. Дано ни изненадат с втори сезон, ама силно се съмнявам.
Остава да чакаме и Съни Бийч за февруари/март някъде.

# 198
Врабчо, Веско проговори още преди няколко дена. Писах в предишната тема, ама, тъй като никой не добавяше нови постове, допълвах моя 20 пъти и е нормално да не си видяла. Изглеждаше бая ядосан от тези преигравания и не му дремело от договора, една година била минала.
Ресторантите не бяха ли затворени... 🙄 Снощи голям купон са си спретнали тазгодишните участници. Липсвали само Ваня, Джери и Йоанна:

# 199
Относно "Маскираният певец", който приключва днес - дано да не спечели Булката.

А относно ИВ - да знаех, че борещите се с някакви болести ще са толкова на почит в ИВ, да бях кандидатствала и аз Innocent Може би можех и да спечеля - щеше да ми е достатъчно, ако просто срещу някои играчи слагаха по-завъртян пъзел в първата част на играта Joy

# 200
Аз другата седмица се местя на Черешката. Евентуално може да изглеждам целият сезон на Фермата заради елемента ББ. Гледам 1 турски сериал онлаин през пръсти, че е младежки и актьорите са красиви.
Като цяло много слаб реалити сезон, като се има предвид и пандемията.
Финалът на Игри на Волята беше много детски. Момчета-спортисти на по 15-16г щяха да се справят в пъти по-добре. Миналата година врях и кипях на финала. Тази год и пълна боза.

# 201
И аз следя Черешката по принцип, но ако се окаже, че са стари епизоди, които помня, няма да го гледам.

# 202
  • София
А относно ИВ - да знаех, че борещите се с някакви болести ще са толкова на почит в ИВ, да бях кандидатствала и аз Innocent Може би можех и да спечеля - щеше да ми е достатъчно, ако просто срещу някои играчи слагаха по-завъртян пъзел в първата част на играта Joy
Като цитирам от един пост във фейса, можеш и "да дишаш" - идеална си за ролята Joy

# 203
Нови са епизодите на Черешката.
Е, някои от участниците ще са за н- ти път, ама то пълно щастие няма.Simple Smile
И аз го следя, също и Кошмарите.
Снощи не изгледах ИВ- много слаб финал, женски игри, пф.
Фермата кога свършва, май там ще се прехвърля, да има какво да зяпам, не че ми е интересна.

# 204
И аз следя Черешката по принцип, но ако се окаже, че са стари епизоди, които помня, няма да го гледам.

Епизодите са нови. С нов сезон. Но с обичайните ни познати муцуни.
Аз съм фен и на "Кошмари в кухнята" и него следя. Изобщо обожавам кулинарни предавания и ако няма какво да се гледа си пускам или фууд нетуърк или 24 китчън. В краен случай гледам TLC и 90 дни до сватбата. Романтични филми също много гледам.

# 205
  • София
И аз довечера ще гледам певеца и ще се моля (както, предполагам и целокупния български народ) да спечели баба Яга. Която, с енергията си, щеше да е реалният победител в снощния финал  
И оттук нататък си се завръщам на теглените сериали, щото иначе се започва с ония ми ти колендни лиготии по телевизията... хич не ги издържам. Вероятно ще си пусна и някой стар сезон на Сървайвър да ми оправи горчилката.
Евентуално напролет чакам Капките, въпреки че напоследък издишат и те.
Много ми се иска и на мен Съни бийч да го пуснат отново. Много приятно сериалче със страхотна игра на Бойко Кръстанов Heart. Как можаха тея идиоти да го спрат точно когато хората имаха нужда от нещо толкова свежо ... Както и да е, дано го излъчат все пак.

# 206
В тези времена, поне аз съм в непрекъснат стрес, нещо разтоварващо ми се гледа-състезания, игри, комедии, такива неща. Не, че и друго няма да зяпам, но сякаш имам нужда от това най-вече.
Сънито ми харесваше, бих гледала и следващия сезон, ако пуснат.
За Маскирания съм фен на Баба Яга и Хищницата. Колебая се за кой съм и двамата ми харесват от самото начало. Сякаш Хищницата ми е по-мистериозна, много пластична е също, много грациозна, красиво тяло-перфектно бих казала, бе супер е. Баба Яга винаги с нещо ме изненадва, много е подвижна, атрактивна и изобщо ..и двете ми харесват. Смятам, че Баба Яга ще обере гласовете и победи, аз ще съм обаче на инат за Хищницата)) Иначе не мога да определя кой повече ми харесва.
Гледах сутринта интервю с Боби по Нова ТВ. Много ми хареса как говори това момче, а и като човек как се представя-земен, отговорен, ми допада ми. Каза, че не обича големи компании, обича да е с малко хора, които му допадат и се разбира добре. Това било предизвикателство в игрите за него , да се адаптира към толкова хора и да е постоянно с тях. Обичал понякога да остава сам с кучето, да се събере, да разпусне, домошар бил, не търсел жена в момента и е без приятелка, подрежда си приоритетите. Ми не е на много години Боби, харесва ми как разсъждава за млад човек в тези времена, изглежда стабилен човек.
На мен най-много ми липсва сякаш Женени от пръв поглед. Не самото предаване, само един сезон бях гледала (последния) , обаче такива емоции в темата, такъв смях, адреналин, бе изобщо още ме държи спомена за групата там и темата. Поздравявам хората дето бяха там и сега са тук, дано има пак такова предаване и се позабавляваме))

# 207
  • Другата България
Какво е казал Веско и къде?
Изпуснала съм, Билянка.

# 208
Какво е казал Веско и къде?
Изпуснала съм, Билянка.

Веско се е запознал покрай протестите с двама участници от миналогодишната "Ферма" и с тях беше едночасовият лайв.
Цитат
Допълвам с нещо за Веско:

Пуснах тази част от лайва, за да чуя отговора на този въпрос и да го споделя с вас. Определено този въпрос го изнерви, каза, че му идвало да изкърти волана (шофира), а отговорът му беше "има нещо такова". Ядосва се, че трябвало да преиграват разни битки (и той призна този факт) и каза, че не му дремело вече от договора, била минала една година. Не знаел кой трябвало да е победител - той, Юли или Пламен, но не можело най-комплексният да влиза с пояс във водата. На кастинга имало и плуване. Не знаех, че е бил женен и разведен... за да си оправи документите в САЩ (т.е. фиктивен брак с жена на годините на майка му, с която са в приятелски отношения). Ако намеря време и нерви да изгледам този едночасов лайф, ще пиша.

Поизгледах лайва и допълвам: Останалите въпроси не бяха свързани с Игрите, питаха го лични неща. Питаха го какво за него е щастието, от какво се страхува, изневерявал ли е и такива неща. Ако ви е интересно, ще напиша какво е казал. Ето нещо интересно за Мери - април щял да се върне в България, но нямало да каже за колко време. Искал да си завърши висшето образование и евентуално да стане учител по физическо (ей тоя "даскал" как е впечатлил и Веско, и Георгиос 😁). Купил си е къщичка в България. Искал да се върне тук, но ако се променят нещата в страната ни - управляващи, здравеопазване, съдебна система, ако има сигурност. Щял да участва в онлайн риалити с битки заедно с тези от Фермата, които направиха лайва с него (въпросният Димитър и русата девойка).

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 14:37 от Bilyana14.

# 209
Юлиян не беше ли казал, че и той е спечелил при преиграванията?
Според мен, тези преигравания обезсмислят напълно състезанията. Да ги заснемат както са - даже нека да има такива, в които всички се излагат (както стана с подреждането на куба) - това е истинско риалити.

Общи условия

Активация на акаунт