Отговори
# 135
Много са разглезени нашите випове, затова предаването пропадна... А в ИВ имаше състезание в кал, представям си как щяха да реват звездите...

# 136
  • София
Мери и на мен Милен ми беше сред първите фаворити. Какво съм писал и прогнозирал всичко си седи. Само че не бих се радвал за него, нито за другия финалист. И двамата са безлични.
Мери, този Милен цял сезон бе по-нисък и от тревата, никъде в нищо не блесна, спечели само 2 игри, едната смешна и ей го на финал. По-зле и от Добрин.

# 137
  • Другата България
Е, това може да значи, че евентуално довечера другия ще спечели.
Втори Добрин не вярвам да има, още е пресен спомена от миналата година.

# 138
  • София
Там е работата, че едва ли ще спечели втория, защото има плуване и пъзел, а той един елементарен паралелепипед не можа да нареди сумати ти време и за малко Ваня да го настигне, а бе ли се докопала до кулата го отсвирваше. Интересното за този Боби (другия финалист) е, че влезе като резерва 3 седмици след началото на формата и ако спечели ще е много странно. Силно се съмнявам, че продукцията ще го позволи и от видяното в промото са му дали два сегмента в които не е добър. Хайде плуването не чак толкова, ама за мен е обречен.
Аз ще гледам ей така за шоуто. Все ми е тая общо взето, но все пак ще съм за този Милен въпреки всичко, защото абе и аз не знам защо, ама нали трябва да съм за някой. Simple Smile

# 139
  • София
Мери, там е работата, че Милен става. Като го погледнеш - хубав мъж, добре сложен, интелигентен, с добра професия (бивш лекар). Здрав дух - здраво тяло. Е, слуша чалга, ама това си е въпрос на вкус, все пак... В игрите е отборен играч, комплексен. Как да не го хареса човек.
И толкова, до тук. Никъде не изпъкна. Почти нямаше индивидуални битки , а когато имаше не можа да ги вземе. С изключение на тази на полуфинала. Всички казват, че имало още една. Не казвам, че не я е имало, ама аз дори не я помня. Смятай .... Май нямаше дори и индивидуални победи в отборни битки.... Или просто и тях не помня...  Та от моята си гледна точка (не, че съм критерий) чак вчера спечели първата си битка.
И не ми пука, че Продукцията го предпочита, защото видите ли бил Милен Цветков, лекар. То ясно, че победителите ни ще са по техния аршин.
Здраве да е, че си има и недостатъци. Изобщо нямам намерение да обсъждам положителните и отрицателните страни на характера му. Идеални хора няма!
Ама той е тотално безличен. Знаеш, във всеки формат има лагери - тоя харесвам, оня не харесвам, третия направо противен (за справка- вулгарния език няколко поста по-нагоре). Дебати, разправии, караници. Ми не, Милен дори и за антагонист не става. Нищо.
В интерес на истината, ще те разочаровам, ама и двамата ти задочни любимци от тоя сезон бяха такива. Язък им за хубавите професии.

# 140
  • Другата България
Да ме разстроиш?
Ти пък! Аз ги харесвах задочно, тия във "Фермата" като ги харесвах директно, да не смяташ, че съм разстроена?
'ич тамън не се занимавам с емоции, този сезон не, няма за кого, нямам стимул.
А и знаеш, си обещах.
Така и на мен ми е по-добре.

Знаеш ли, че и във "Фермата" спрягат за победител именно човек, дето цял сезон беше без мнение и незабележим.
Но пък силен и си печелеше дуелите. Дали ще е той победител не знам, ром е, доколкото това има или няма значение.

# 141
Очаквах ББ да има много повече гласове в анкетата.
Иначе ТВ сезона не е особено силен.
Фермата последните две, даже три седмици е доста зле. ИВ са също толкова наредени като миналите. Но са според мен по-интересни за гледане от Фермата към момента.

# 142
  • София
Мери, а си представи сега и да не си печелеше битките. 😁
Милен е симпатяга, реално беше стабилен в отборните игри и има хубаво семейство. Но другите са си виновни, те го изпратиха на финал на няколко пъти. Играта щеше да е различна, ако не гласуваха все той да се измъква.

Аз съм против ядене на хлебарки във ВБ, целта е унижение, в Сървайвър и Страх не е това целта, а да преодолееш себе си и отиваш с тази цел там. В Страх помня, че имаше и наши популярни личности. Те са решили, направили са го, във ВБ ще станат за смях. Не ми допада ВБ като формат, нищо да не правят по цял ден. Ясно е, че и хора като Марги Хранова ще се изложат така, а пък си представям и хлебарки да накарат жената да яде.
П. П. Аз съм яла азиатски скакалци, не е до гнус, а до цел на задачата.

# 143
  • София
Ми ето, аз си мислех догодина дали да не дам шанс на Фермата и вие съвсем ме отказахте Confounded

А за ББ и аз съм леко изненадана. Все пак това е най-големият триумф, но и най-голямото падение на Тупарев...

# 144
  • София
Ами според мен хората са намразили Биг Брадър заради Ванко 1 и някои други скандали. В смисъл Тупарев започна много силно, но осра всичко и си плю на постигнатото и анкетата го доказва. Simple Smile
По същия начин съсипва в зародиш и Игрите.
Трябваше Иван и Андрей да се захванат с Игри на Волята, за да гледаме това което искаме, поне що касае самите битки.

# 145
  • Другата България
Е, то май и И и А ще си вземат забележка, съсипаха ги от критики заради този сезон.
Не се отказвай толкова лесно де.

# 146
Е, то май и И и А ще си вземат забележка, съсипаха ги от критики заради този сезон.
Не се отказвай толкова лесно де.
Дано.
Поне бутона на алманаха няма да го има догодина, което вече е крачка напред във вярната посока.

# 147
  • София
Аз също не съм отписала Фермата, според мен ще си вземат бележка за догодина. Ето например с игрите са си взели и се теглят вече. Бутонът за аламанаха със сигурност ще махнат. Другото е горе-долу добре, трябва им по-добър кастинг, животни да гледат и още една физическа игра. Сряда им е слаба. Рекламите на Лидл, Колаген и тн не ме дразнят, да си изкарват парите и да влагат в инвентар, а не като в ИВ две каски само да има.

# 148
  • София
Мери, понеже в оная тема се заговори за лайфове...
Да ти кажа, че от "Братя" ще правят лайф в Инстаграм. По случай финала на сериала. По-конкретно от профила на Йоана Темелкова (yoanna_temelkova), заедно с .... ами почти всички главни герои. Започва в 21ч...

Както е тръгнало, направо се очертава се моят личен финал да е преместен в Инстаграм тази вечер Smiling Imp

# 149
Мери, понеже в оная тема се заговори за лайфове...
Да ти кажа, че от "Братя" ще правят лайф в Инстаграм. По случай финала на сериала. По-конкретно от профила на Йоана Темелкова (yoanna_temelkova), заедно с .... ами почти всички главни герои. Започва в 21ч...

Е какво общо има този сериал с риалити форматите? Тази тема е за риалити предаванията

Общи условия

Активация на акаунт