Отговори
# 225
И аз супер се израдвах, че Баба Яга, тоест Боби Турбото, спечели "Маскираният певец".

Някой знае ли дали ще има пролетта "Като две капки вода"?

# 226
А аз до ден днешен не мога да разбера защо победителя трябва да е нагласен според вкус Тупарев.  Това са напълно не познати хора и в един момент не печели който трябва, а който е посочен. Къде е логиката?

# 227
Завинаги също ли свършва другата седмица? Знам, че свършва, но не и кога.

# 228
Не знам кога свършва, тук се писа, че е другата седмица и май е така.
Съни бийч го обърках с Ол инклузив (вече не знам и аз какво гледам). Първия го почнах и беше свеж, но по едно и също време с инклузива , изпуснах и двата първия сезон доста серии, накрая някак видях финала на инклузива. Сънито нямам впечатления. Вторият сезон на инклузива също го загледах, но със сериала Завинаги се засичаше и пак някои серии изпуснах, но ...бих казала, че съм го гледала, че по това време вечеряхме и другите са на него. Хареса ми-разтоварващо, несериозно, не ме напряга, приятни актьори, свежо беше. Бих гледала и трети сезон. Голяма реклама си направиха във Велинград на хотела))

ПП. По Нова ТВ в момента говори Милен за игрите и най-вече за пандемията, лекарите, лекарствата, ваксината. Доста време говори, продължава, ако някой чете и желае да го гледа.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 10:08 от Анонимен

# 229
Скрит текст:
по-приятно ми е да гледам предаванията без да пиша в съответните теми точно в този форум. Изключвам тази. По ред причини хейтът, надвикването и класните ръководителки ми идват в повече. Така че ако има трети сезон на Игрите, пак ще си го гледам, но ще сведа четенето и споделянето до тази тема.
И аз спрях да пиша в темата. Отвратих се от грозни думи, обиди, включително и от потребители, които харесвах. Има толкова много начини да напишеш, че не харесваш даден участник, защо е нужно да наричаш някого дебил?
"Маскираният певец" не ми допада като формат, гледах го само като фон, докато правех нещо друго.

# 230
Аз не съм писала в темата за ИВ, не знам кой е наречен с този епитет, но на Ники и Александър определено им имаше нещо... Дори не мога да кажа, че не съм ги харесвала, на моменти ми бяха забавни; сигурна съм, че имат диагнози.

# 231
Интересна статия за Тошето. Много ядосан бил на продукцията, кани се да разкрие много неща, обиден бил, нагласени работи имало, градели образи за зрителите, давали им реплики, всичко било нагласено и най-вече му се отворило ...третото око. Бесен е направо. Сега се сещам как ни представяха Юли миналата година, той явно се усети и внимаваше, но пак монтираха че уж той почва , а се виждаше обратното как го провокират. Не ги оставят там да бъдат себе си, да е интересно на зрителите, какво е това реплики подават, правят образи...обидно е за всички и играчи , и зрители, ама..
Дано почне Тошко на ръчка, те спортистите не са толкова примирени и плашливи, ама на Юли му свиха бързо перките за известно време. Как издържа това момче не знам.
ето линк към статията
https://www.flagman.bg/article/229627?fbclid=IwAR350jBDxp-EhYsuv … BAHCBfhbspDGCyyT8

# 232
  • Другата България
Интересна статия за Тошето. Много ядосан бил на продукцията, кани се да разкрие много неща, обиден бил, нагласени работи имало, градели образи за зрителите, давали им реплики, всичко било нагласено и най-вече му се отворило ...третото око. Бесен е направо. Сега се сещам как ни представяха Юли миналата година, той явно се усети и внимаваше, но пак монтираха че уж той почва , а се виждаше обратното как го провокират. Не ги оставят там да бъдат себе си, да е интересно на зрителите, какво е това реплики подават, правят образи...обидно е за всички и играчи , и зрители, ама..
Дано почне Тошко на ръчка, те спортистите не са толкова примирени и плашливи, ама на Юли му свиха бързо перките за известно време. Как издържа това момче не знам.
ето линк към статията
https://www.flagman.bg/article/229627?fbclid=IwAR350jBDxp-EhYsuv … BAHCBfhbspDGCyyT8
Ти да видиш!
Поредната "изненада".
Дано този проговори, въпреки, че се съмнявам.

# 233
Това е отпреди няколко дни. Аз гледах тогава видеото на Тошето в Инстаграм. Тези от сайта не са го интервюирали, а просто са си направили статията въз основа на това, което Тодор казва във видеообръщението. Как ли е реагирал като е видял и Ваня в ефир при Гала 2 дни по-късно

# 234
Тодор е по-..първичен, да го кажем Simple Smile Юлиян от самото начало май е бил с адвокат до себе си, съдейки по някои неща, които пусна, а после изчезнаха. Така че ми се вижда вероятно точно Тодор да каже нещо спонтанно, а после да мисли за последствията.

И аз много се радвам за Бабата в Маскираният певец снощи. Боби направи чудеса с този образ. Не помня да е имало толкова атрактивен образ в предаването досега.

Любимото ми от Бабата:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 235
Сашето ...диагноза е там работата.
Но мисълта му е много смешна за четене.
Ето съботно да се посмеете

Ралица : Алекс, чувстваш ли се най-слабия в отбора?
Алекс : Аз лично съм горд с представянето си и И И .. не смятам, че едно слабо качество заличава всички добри, които съм показал по терена. Все пак да не забравяме, че се състезаваме срещу топ атлети, а това за мен е една достатъчна победа.

Ралица : Алекс, кого номинираш ти  и защо?
Алекс : Мнението ми е базирано на изключително богата база данни която съставих през Игри на волята.
Моята номинация ще отиде при Екатерина. Катя е изключително силен и интелектуалец, изключително добър стратег и тя я виждам да стигне наистина много напредЕ в Игри на волята. Главната причина да я номинирам е, че мисли, думи, действия са в абсолютен контражур едни на други. Отиваме за Капитанство да спечелим, в същото време сме племе което за нищо не става.На бойното поле показваме това, че не ставаме за нищо. Винаги ни липсва нещо. След края на битката нищо не е станало и след известно време пак за нищо не ставаме и аз просто стоя и се чудя и не мога да обвържа някаква логическа връзка, а то може и да няма.
Ралица : По щастлив ли ще бъдеш, ако Екатерина я няма в племето?
Алекс : Когато позитивите са на една везна има негативи на една везна и се акцентира върху негативите при условие, че може да се акцентира върху позитивите тогава става количествено несъответствие. Накратко казано когато негативите са повече няма смисъл да се държат, а когато позитивите са повече има смисъл да се държат. Има ли някаква логика в това ?
Ралица : Ще ти бъде ли по-лесно, ако Екатерина не е в племето? Да или не ?
Алекс : Не знам, трябва да го почувствам. Това е емоция, която не съм чувствал в живота си.
Ралица : А с каква цел номинираш Екатерина? С цел тя да се върне в племето и племето да остане цяло и силно или с цел тя да отпадне?
Алекс : Може би и с двете цели. Не мога да кажа към коя клоня. Аз не съм Екатерина, не знам какво и е в главата.
Ралица : Аз искам да разбера какво е в твоята глава, не в нейната.
Алекс : То и аз не мога да си уловя спатиите какво ми е в главата. По някой път се пляскам, ама ..
Ралица - прекъсва го : Видно е. ( много хубава усмивка има водещата)
Алекс : Нищо не излиза. Сега излиза тази номинация. Да я оставим така.

# 236
Ето съботно да се посмеете

Неделно се посмяхме, но даже се учудвам, че му разбираш всичко, което говори. С тоя диалект си е жива мъка да се разбира какво говорят Александър и Тодор.
Но "напреде" и "назаде" са ми любими думи Grinning Grinning Grinning

# 237
Ахахахахаха...
Леле хора, аз още живея в съботата Ахахахаха ...

# 238
Ами идеално, тъкмо ще имаш по-дълъг уикенд Joy

# 239
Ами идеално, тъкмо ще имаш по-дълъг уикенд Joy
Кофти се сливат дните, когато не си в офиса.
Въпреки, че съм написал доста код за двете седмици у нас липсва живия контакт с колегите много.

Общи условия

Активация на акаунт