Отговори
# 300
  • София
Как мислете , кой ще спечели утре мача? Аз съм за Пулев , ама пак се нещо надценил и правил днес сцени.
Дали ще го предават и по коя програма, знае ли някой?

по DAZN ше го дават. Плащаш онлайн и гледаш. Това е най-голямата онлайн спортна платформа в света. Мисля, че украинец я държеше. От 01.12 вече легално е и у нас.
Според мен Джошуа ще бие по точки. Дано сбъркам и нашия му нашока рапона на въздуха под налагяне.

# 301
Как мислете , кой ще спечели утре мача? Аз съм за Пулев , ама пак се нещо надценил и правил днес сцени.

по DAZN ше го дават. Плащаш онлайн и гледаш. Това е най-голямата онлайн спортна платформа в света. Мисля, че украинец я държеше. От 01.12 вече легално е и у нас.
Според мен Джошуа ще бие по точки. Дано сбъркам и нашия му нашока рапона на въздуха под налагяне.

Нашия е по-дърт. Ако загуби  - тва ше му е върха на кариерата и вероятно края или най-много още един мач.
Обаче ако оня загуби - нашия ще стане сензация.

Интересно дали при загуба кобрата ще говори като Тошката в стил - "Аз на това ако се бях извъртял така и да не му дам тва, после щях да го смажа..."

# 302
В първата седмица на Черешката не участва Боби Турбото, а Боби Ваклинов, ако беше първият щеше да предизвика фурор сигурно.
Аз го гледах по Нова плей, за да не застъпвам със Завинаги.
Между другото, май цяла седмица ни дават един нарязан епизод - преди доста месеци бях прегледала набързо(онлайн) последния епизод на Завинаги и всички тези събития -
Скрит текст:
"подмладяването" на Есма, смъртта й, погребението, после скокът във времето и щастливият финал, са част от един и същи епизод.

# 303
Според мен ще го набият Пулев днес, бих казал 5-6-7 рунда макс.
Иначе и аз съм за него.

# 304
При толкова много спортни канали у нас да няма кой да го излъчи(( На нищо не прилича това((
Нашият е превъзбуден ми се вижда, пак нещо е подпалил. Дано победи, не разбирам от бокс, но съм се запалила сега и искам да го гледам. По всички новини коментират този мач, а накрая няма кой да го излъчи((

За черешката не го гледам, само нещо видях откъслечно снощи и така ми се видя , че Баба Яга е там.
Другата седмица може би ще гледам, защото турския филм свърши, ама последните серии много ги разтеглиха, но...много хубав филм беше, нищо че е турски.

# 305
  • София
Мача ще започне около 00:00 ч.
Като свърши предполагам много бързо ще го качат в торентите, така че пак ще може да се гледа. Пазите се да не разберете резултата и проверявате новите торенти в спортната секция. Simple Smile

# 306
Гала вечерта започва в 20:00,което е 22:00 наше.
Мача ще започне около 22:00-22:15/30 най-късно, което е полунощ при нас да.
Месечния абонамент за DAZN е 2.99.
Мача и цялата галавечер ще бъдат предавани пряко с български коментар от Огнян Георгиев и Камен Петров.

# 307

Изгледах няколко епизода на оригиналното Desafío. Ами нещо не ме кефи, не знам. Някои от конструкциите бая паянтови и небезопасени ми се сториха.

От първите или от по-последните?

Не знам. Не си пазя хисторито на компютъра, а на това изобщо не обърнах внимание, докато втренчено гледах и слушах, без да разбирам нищо, някакви, в повечето случаи емоционални, бръщолевения на испански Joy

# 308
При толкова много спортни канали у нас да няма кой да го излъчи(( На нищо не прилича това((
Нашият е превъзбуден ми се вижда, пак нещо е подпалил.

Ами добри пари са:
https://www.sportekz.com/boxing/anthony-joshua-vs-kubrat-pulev-purse-payouts/amp/

# 309

Не малко , а много се е надценил. Аз съм за Джошуа, естествено

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 01:02 от diziler

# 310
Някой буден има ли,да гледаме Кобрата? 😃

# 311
# 312
Бен, благодаря)) Ама някакви други се бият, това ли е канала?

# 313
Бен, благодаря)) Ама някакви други се бият, това ли е канала?
Боксова Галавечер е.
Последния мач е между Джошуа и Пулев, след малко би трябвало да започне.

# 314
Да, бяха казали, че някакъв българин се отказал.
Обаче както си вървеше и спря(( Точно за мача с Пулев.

Общи условия

Активация на акаунт