Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 479
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
  • Deutschland
От днес : боя на Алфапарф + терапия Bond rebuilder или нещо подобно.
Не ме цитирайте, ще трия по-късно

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 23:27 от Фрау Скитница

# 316
Чудна си! Кой номер е боята?

# 317
  • BG-DE
Фрау, великолепно 😍

# 318
  • Deutschland
Благодаря ви. За боята ще питам и ще ви кажа

# 319
  • София
Фрау, разкош Heart

Което ме подсеща , че си взех този матиращ и не върши никаква работа.  Ама никаква  никаква.

# 320
  • BG-DE
Аз съм го ползвала преди години и бях много доволна но косата ми беше много светла и седях поне 5 мин., доколкото си спомням 🤔

# 321
Elena, години съм го ползвала. Има си “цака” - ползваш го на всяко миене, като смесваш с друг шампоан в ръката. Стои се около 5 Мин и плакнеш. След няколко ползвания вече има видима разлика.
Задължително обаче го смесвай, ча майка ми не го смесва и редовно е на петна, силен му е пигмента според мен

# 322
  • Deutschland
Боята е 10ка на Алфапарф + доста добавки. Аз й показах снимка от Пинтерест и тя експериментира на момента с цвета, затова не може да даде подробности за това какво е добавила точно

# 323
  • София
5  мин стоях и аз . Очаквах резултат на първото измиване.

А тонера на Престиж ползвали ли сте?

# 324
5  мин стоях и аз . Очаквах резултат на първото измиване.

Ползвала съм 2 нюанса на Престиж. Добивам някакъв оттенък, който само аз виждам, и на първото измиване всичко отива в канала.

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 11:54 от bubanka

# 325
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
5  мин стоях и аз . Очаквах резултат на първото измиване.

Ползвала съм дълги години и Престиж,същата работа, като Елеа. Процедурата ми е същата и стоя минимум 2ч

# 326
Снимката не видях, но да си кажа мнението за Алфапарф боята - не ми покри добре /използвах петици/, може и да е за това, че е обезцветявана, но съм използвала и Платинум, която е също с хиалуронова киселина /като Алфапарф/ и имам съмнение, че и тя бърка работата в голяма степен.
От днес : боя на Алфапарф + терапия Bond rebuilder или нещо подобно.
Не ме цитирайте, ще трия по-късно

# 327
  • Някъде там
Имам си нов цвят.

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 08:53 от Искрица

# 328
  • SF
Много е хубав, а как ще го поддържаш?
Преди години аз бях с такъв цвят и много се харесвах, но с миенето на косата изчезваше. Сега също е актуален, но не мога да си причиня поддръжката.

# 329
  • Някъде там
Много е хубав, а как ще го поддържаш?
Преди години аз бях с такъв цвят и много се харесвах, но с миенето на косата изчезваше. Сега също е актуален, но не мога да си причиня поддръжката.
Мисля, да го поддържам с оцветяващите маски, като ми омръзне  ще мина към цвят 5.21 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт