Модни тенденции в прическите и всичко за косата Тема 17 Зимата идва...

• 50 389
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Елена а как са боите на алфапарф?
Здържат ли се на бели коси.
Преди време съм използвала алфапарф и мисля ,че не са трайни.
Терапията на алфапарф ми е много любима,аз  имам концентрата за блясък,  като ми свърши ще си взема и някой от другите концентрати.
Не ми харесва аромата обаче(ужасно химичен) някои го определят ,че мирише на къдрин(не съм използвала и не знам как мирише къдрина)
На моята коса боите на Алфапарф не държат изобщо, цветовете им не ме впечатляват и на всичкото отгоре ми я изтощават.

# 556
  • Някъде там
Хелия и аз имам такива спомени.
Боядисвала съм се с алфапарф преди 5-6 години.
Сега съм си харесала цвят 6.1 със допълнителни сиви пигмени на мажирел
Чудя се сама ли да се боядисвам март месец или да си запазя час и да отида да ме направят.

# 557
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Аз правих терапията за блясък у нас. Хубава стана косата, но не чак така бляскава като на Елена. Миризмата не ми пречи.
Относно боите на Алфапарф, моята фризьорка има отрицателно мнение за тях.

# 558
  • София
На мен пък един месец не ми мръдна цвета, знаете с колко бели коси съм и тази направо ме изуми с трайността си.

# 559
Преди години съм се боядисвала с Алфапарф, нямам спомен да е била нетрайна, или агресивна. Но има вероятност и да бъркам марките. С тая терапия, която коментирате, ми докарахте чак сънища. 😅😅😅 Колко време се задържа ефекта от нея?

# 560
Моята фризьорка някаква друга терапия от тия ме препоръча....ама като не запомних. Веднага  след боя ли ли се прави?

# 561
  • Някъде там
Алфапарф(Терапията) , сваля от цвета на боята.
Когато я използвам винаги пуска боя.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 09:43 от Искрица

# 562
  • София
Хмм , на мен пък ми я направи заедно с боята ? Не попитах колко време ще е ефекта от нея. Но не спирам да получавам комплекти за косата, много готино усещане Stuck Out Tongue Winking Eye

# 563
И на мен ми казаха, че се прави след боя. Нещо с майката беше...забравих името

# 564
И на мен ми казаха, че се прави след боя. Нещо с майката беше...забравих името
Селула мадре, което са стволови клетки

# 565
Хмм , на мен пък ми я направи заедно с боята ? Не попитах колко време ще е ефекта от нея. Но не спирам да получавам комплекти за косата, много готино усещане Stuck Out Tongue Winking Eye
Заслужено, наистина изглежда преобразена косата!
Я кажи как с боята я направи, да пробвам и аз следващия път като се боядисвам?

# 566
  • София
Страхувам се да не те подведа, защото дойде една приятелка в салона, фризьорката ни е обща приятелка и общо взето изобщо не я следях какво прави, повече се бях отдала на женски приказки Joy Не не е измивала между боята и терапията обаче със сигурност... намаза корен, дължините само ги тонира, когато седнах на стола, може ни 5 мин след това нанесе терапията, уви ме с найлон и хавлиена кърпа и така вече стоят около 20мин по мое усещане.

# 567
Здравейте,актуално ли ще е дългото каре през 2021 🤔????

# 568
Актуално или не, на мен много ми харесва! Това е любимата ми прическа Simple Smile) красива, много стилна, лесно се поддържа.
Ако желаеш да се направиш така, действай! ❤

# 569
А какво е актуално сега в крайна сметка?Нещо с мн.дълга коса станах и не ме кефи май,май...

Общи условия

Активация на акаунт