Захранване - въпроси и отговори - тема 9

• 34 274
  • 760
  •   1
Отговори
# 705
Моето дете от раждането в болницата е с Нан Органик, много съм доволна от това мляко. Винаги е ял през интервали не по-малки от 3 часа, наяжда го, не е имал запек.
И аз мисля, че е много рано да се започне захранване на 3 месеца и то с такива количества. Моето дете скоро ще навърши 10 месеца и има 3 заместени хранения от 5 , като третото заместено е от средата на 9-ти месец.
Не бързайте, пробвайте да смените АМ, всяко нещо с времето си.

# 706
Tan4e, Hipp Combiotic и нас не ни засищаше. Когато тръгнах да търся информация по въпроса разбрах, че и други майки се оплакват от същото.
Смених млякото с Lactana Bio и проблемът ни се реши.
Наистина е раничко за захранване на 3 месеца.
Синът ми е на 8+++ и още има 3 основни хранения с АМ и само две заместени. И аз не можах да кърмя, но това не е оправдание за ранно захранване. Simple Smile
Аз за това се включих във форума за запитване за мнението на други майки.
На нас ни е първо детенце и за това събираме информация ..
Не сме се родили научени.
За това ще помоля да не ни критикувате и обижда те...
Аз не съм го насилвала на сила да яде пюре просто взех едно пюренце първата тиква и той я хареса изобщо не я е изплювал а вие едва ли не не ме направихте на нищо.....
Лек ден

# 707
И моето от раждането пие Нан Органик.Никога не е имала проблеми със стомахчето и определено я наяждаше.Спеше си по цяла вечер от болницата още.Колики също нямаше.
Определено за мен е много добро мляко.Може да е по-скъпо,но си заслужава.Наддаваше абсолютно нормално.Захранена е на 6м.
Не съм кърмила никога,но не съм захранвала на 3м.Че това е бебе,което най-вероятно даже не се обръща,камо ли да седи седнало.И вместо да го играеш обидена,седни и прочети малко информация за захранването.И на мен ми е първо дете.И какво?Това изобщо не те оправдава.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 10:26 от Анонимен

# 708
аз не съм кърмила изобщо, но не е на пюре юнакът от родилното ... на НАН Комфортис е ...
И на мен ми е първо дете и това изобщо не е оправдание, живееш в 21 век, информация има навсякъде ... Никой на нищо не те е направил, загрижени са за детето ти ... Има си схеми на захранване, а не малко сутрин, после когато се сетя пак малко. А педиатърката ти съглакна ли беше да предлагаш пюре толкова рано. На 3 месеца милото е напълно легнало, как го храниш?

# 709
И моето от раждането пие Нан Органик.Никога не е имала проблеми със стомахчето и определено я наяждаше.Спеше си по цяла вечер от болницата още.Колики също нямаше.
Определено за мен е много добро мляко.Може да е по-скъпо,но си заслужава.Наддаваше абсолютно нормално.Захранена е на 6м.
Ние заради рефлукса пием 60 мл анти рефрукс мляко на хип и 90 мл хип мляко снощи яде към 23.00 часа и се събуди 8 без нещо. Цяла нощ е спал спокойно...

# 710
Има едни пюрета в лидл с банан , ябълка и бисквити. Пише, че има масло в тях. Ако ги давам няколко дни маслото въведено ли ще ни е? Или по добре отделно да го добавям в пюрето? Имам чувство, че зеленчуковите пюрета му омръзнаха, че е голям зор на обяда. Кашите си яде без проблем, плодовете също. И още нещо какво мога да давам към 19ч / към 21 пие мляко и си ляга/ . Само с мляко в 19 си е гладен

# 711
Има едни пюрета в лидл с банан , ябълка и бисквити. Пише, че има масло в тях. Ако ги давам няколко дни маслото въведено ли ще ни е? Или по добре отделно да го добавям в пюрето? Имам чувство, че зеленчуковите пюрета му омръзнаха, че е голям зор на обяда. Кашите си яде без проблем, плодовете също. И още нещо какво мога да давам към 19ч / към 21 пие мляко и си ляга/ . Само с мляко в 19 си е гладен
Кога му е вечерното хранене? Колко е голям, колко мляко пие?

# 712
На 8++ . Яде каша в 16 -17ч , 19 и 21.30 мляко. Обаче млякото не му стига и си е гладен

# 713
е давай му повече мляко ...
колко мляко му даваш, че не може да издържи 2 часа и половина?
а сигурна ли си, че е гладен?

# 714
Слагам му 2 лъжички каша в млякото.

На 8++ . Яде каша в 16 -17ч , 19 и 21.30 мляко. Обаче млякото не му стига и си е гладен

# 715
Гладен е да, 7л с 210 вода, колко повече да давам? На аптамил адк е и е все гладен

# 716
Гладен е да, 7л с 210 вода, колко повече да давам? На аптамил адк е и е все гладен
не мога да повярвам, че 210 не го засищат за 2 часа ...
вечеря кога мислиш да въвеждаш? Няма 9 месеца, рано ми се струва за вечеря

# 717
И на мен ми се струва рано, но пък не виждам смисъл да се изнервя и да е само на мляко. То откакто го е почнал това мляко яде в повече. Преди това с един хип пък беше нещо страшно, няма наяждане. Педиатърката каза да му слагам бисквити във вечерното мляко ама .... те са толкова сладки, че за закуска не си го представям какво остава за вечеря

# 718
И на мен ми се струва рано, но пък не виждам смисъл да се изнервя и да е само на мляко. То откакто го е почнал това мляко яде в повече. Преди това с един хип пък беше нещо страшно, няма наяждане. Педиатърката каза да му слагам бисквити във вечерното мляко ама .... те са толкова сладки, че за закуска не си го представям какво остава за вечеря

Има едни бисквити на Holle (жълта опаковка) със пелта и са без захар.
Доста са твърди, но ако ги минеш през блендера, да се разтрошат, мисля че ще станат и за млякото. Simple Smile

# 719
Когато давате жълтък добавяте ли мляко в зеленчуковото пюре? Мислех че когато в пюрето има месо или жълтък не се добавя мляко, но днес в уебинар на списание Кенгуру една лекарка каза, че само жълтък не е достатъчно към зеленчуците и трябва да се добавя и мляко.

Общи условия

Активация на акаунт