Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Проблем със слуха при бебе

  • 684
  • 1
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1
Здравейте!
При раждането на моето дете му беше направен слухов скрининг, на лявото ухо се пълнеше до половината и след 15мин опити най-накрая показа положителен резултат. Дясното не показа нищо, само в един от опитите започна да се пълни малко скалата, но той се размърда и до там. Започнахме да ходим при един доктор, който каза, че има секрети в ухото което не отчита нищо и няколко месеца пробвахме да го изчистим с капки, но все имаше ушна кал. Казах му да направим и на другото ухо, което даде положителен резултат в родилното и за учудване също не отчете никакъв слух и на него. Погледна и каза, че е пълно с ушна кал и най-вероятно за това не отчита. Предстои ни ходене в София за изчистване на ушите и нови проби на слуха, но трябва да изчакаме малко заради пандемията, а аз ще се побъркам вече.
Искам да попитам дали някоя мама е минавала през подобно нещо и какви са били резултатите накрая?
Също така при бебчетата с проблеми със слуха имаше ли гукане, смях с глас,бръмчене и такива неща? Той тези неща ги прави и виждам, че понякога реагира на шумове, но примерно на дрънкалки не се обръща или като го викаме също не се обръща..
Благодаря на всички, които ще ми отделят малко време Simple Smile

# 1
  • Мнения: 353
Ами доста хора (и лекари ) препоръчват д-р Петър Руев, като голям специалист по това и най-вече за кохлеарните импланти, основно при деца. Телефона даден в нета е от регистратура при МБАЛ ,,Тракия", но иначе има частен кабинет на  ок. две пресечки на същия булевард.
Преди няколко дена (в понеделник ) ходихме с едни познати дотам.
Патриарх Евтимий /всъщност този е адреса от нета - Address: bul. "Sveti Patriarh Evtimiy" 97, 6000 Stara Zagora Centre, Stara Zagora /

Общи условия

Активация на акаунт