Тренировки в домашни условия - 107

• 38 289
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Днес направихме страхотен преход, около 3 часа и малко от Златните мостове до х. Камен дел, където ядохме невероятен вкусен боб с манатарки и "шкембе" Кладница Мммм

И преди малко направих 20 мин дупе и корем,  без клекове и скачане на Mary Braun
https://youtu.be/ZFWGRja6P1I
Пих и един магнезий с б комплекс,  че ме боли почти цялото тяло.

# 661
Арсен, изглеждаш чудесно! Браво за усилията и постоянството!

За днес - каране на колело в Норвегия (виртуално, разбира се). Тези дни най-после си купих обувки за колело. Взех си за планинско колоездене, защото са по-удобно за ходене. Отидох да ми ги нагласят да се прикрепват правилно, за да не си докарам контузия. От утре - новия хибриден календар на Шон и Амолия.

# 662
  • Бургас/София
Вчера направих 1 час Full body barre с Coach Kel с гирички и мини пилатес топка. Днес имам мускулна треска на дупето, така че определено ще продължавам с нея.
Днес No more trouble zones на Джилиан. Поизпотих се, но упражненията са общо взето същите като в Body revolution.

# 663

No_frame, като приключиш TRANSCEND с какво мислиш да продължиш??
Категорично с Игнайт 💪
Много ми харесва тази Сидни❤️ само като я видя и се чувствам добре .От трансенда съм много доволна имам определено натрупана мускулна маса ,много съм щастлива...
Мъжът ми също много я харесва ,ние тренираме заедно от февруарският локдаун и затварянето на фитнесите  и искам да ви кажа ,че с домашните тренировки (само програми) страшно много прогресира -мобилност,свалени мазнини,издържливост ,мускулна маса на краката ,ремисия на стари травми в рамената.....изобщо ,преди ми се подиграваше ,но сега казва ,че ми е много благодарен и че физиката му е на друго ниво...хахаха 😂
Едит_1 Правя тренировката сутрин и вечер след работа вкарвам малко спининг или стълби ,тъй като имам за сваляне мазнини.
Едит _2 От началото на локдауна сме направили :
-80 days obssesion
-Две седмици The Work 
-Master Hammer &Chisel
-21 days fix extreme
-AlMO
-Lift 4

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 21:00 от No_frame bitch

# 664
  • Бургас/Пз
No_frame, много ти благодаря за споделеното Simple Smile Браво на мъжа ти за мотивацията. Моят също от март 2020 тренира вкъщи, но сутрин /аз вечер Simple Smile / по негови си програми. Чувства се страхотно и няма намерение да се връща в залата.
Като имаш възможност може ли да сравниш TRANSCEND с 80 days obssesion. Смяташ ли, че е подходяща за продължаване след Сидни?? Аз Игнайта ще го приключа по-рано, защото вече съм на 10-тата тренировка. Харесва ми много. Дори се замислям, ако не си намеря нещо, което да ми харесва, пак да повторя Сиднито Smile

Ех, изтървах Арсен, но съм сигурна, че е страхотна Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 21:51 от ani_d

# 665
Взехме гирите!
Скрит текст:
Сега нямам търпение утре за тренировката за рамо.

Арсен, успях да те видя. На мен както винаги ми харесват извивките на ръцете ти, които макар и да не са очевидни на снимката, ми приковават очите.

Гледах тези дни дали някъде не се е появила 9 week control freak, но тц.

# 666
Аз също имам от дъмбелите на Декатлон, само че варианта без куфарче. Доволна съм.
Вчера велоаргометър и корем. Някой беше казал, че било за баби, ама друго вкъщи нямам Grinning
Започна да ми се вижда пресата (за протокола никога преди не съм я виждала Joy)
Днес почивка.

# 667
Joy аз идвам да се похваля с един трениран 6 часов сън! Леле колко съм щастлива:joy: днес ще тренирам!!! Joy

# 668
Духче, браво! Честит ти пълноценен сън! Blush

Аз отчитам 15 минутки ръце с Кръговата на Джаки. Много ми е любима, кратка и ефективна.

Спорна седмица на всички! Hug Hug

# 669
  • Там където
Ужасно съм ядосана- от сутринта не ми върви и то понеделнишки Sad То аз хубаво отидох в 8 в ЛИДЛ, ама съм забравила,че пускат само лица над 65г. Бам обратно в нас. Повече не мога да изляза заради работата ми. Сега ще пращам ММ да обиколи  1-2 магазина дано да ги намери! Тази седмица ми е последната с Румяна - Алилуя Simple Smile
Хубав ден на всички!!! Дано сте здрави и спортни цяла седмица, а бебетата да спинкат и хапват повече, за да може и мамите да тренират и спят Simple Smile

# 670
  • FRANCE
Здравейте. Моля за помощ. На малката девойка и се отразиха много зле логдауните. Тя е на 10 и качи доста кг. Преди ходеше на танци. Отделно на клуб ролери и пилатес с мен. Сега пак всичко е затворено а и тя няма никаква мотивация.  Та мисля че някаква програма с танци би и харесала. Ще я правим заедно . Ако имате идея за нещо като кардио но с хореография и танцови стъпки. Благодаря

# 671
Аз докопах 2 дъмбелаот ЛИДЛ, на един дядо му платих 5 лева да ми свърши услуга Simple Smile И се оказа, че взех и последните 2.

# 672
Cize / Shaun T - програма е. Hip Hop Abs. И новата също...

Sh'bam на Les Mills също, отделни тренировки
https://www.lesmills.com/us/workouts/fitness-classes/shbam/

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 13:53 от Agent Provocateur

# 673
Здравейте. Моля за помощ. На малката девойка и се отразиха много зле логдауните. Тя е на 10 и качи доста кг. Преди ходеше на танци. Отделно на клуб ролери и пилатес с мен. Сега пак всичко е затворено а и тя няма никаква мотивация.  Та мисля че някаква програма с танци би и харесала. Ще я правим заедно . Ако имате идея за нещо като кардио но с хореография и танцови стъпки. Благодаря
Cize пак на шон.
Писали сме едновременно  с агент.
Една индивидуална https://youtu.be/WSZ48D_2LYQ
И един канал https://youtube.com/user/TheFitnessMarshall

# 674
  • Там където
Взел си ги Георги, щото в 3 ЛИДЛ-а ходи ММ и няма... Simple Smile Ами никакъв дядо нямаше пред ЛИДЛа, да го моля за услуга, само недоволни баби крещящи на охраната да не ме пуска. Здраве да е, ще ходя при сина ми да си ги делим нещо, ако сега не тренира с неговите. Той обаче живее в друга къща та ще падне едно носене и пренасяне Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 18:28 от Qaki

Общи условия

Активация на акаунт