Тренировки в домашни условия - 107

• 38 837
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Завърших 2-та седмица от Боди шред. Ще видим как ще е следващата седмица -сменят  се тренировките. С храната не съм много добре. Трябва и виното да спра. Веднага ми се отразява  щом спра виното,ама ...

# 481
Здравейте. Малко ми е притеснено да пиша тук, при вашият опит..., но ...мога да опитам да ви разсмея😁.Не съм тренирала доста отдавна и сега имам цели 7 дни на кростренажора за по 20 мин, като тренирам 3, един ден почивам, за мен е постижение😁.Днес си супих и това

за коремните мускули.Пробвах с друго преди това(дадоха ми го просто да преценя дали ще мога да се справям), надявам се да постегна и горна, вътрешна част на ръцете, не само коремните мускули, да видим. Мисля да продължа още 7 дни с кростренажора, като ще почна да правя и упр. с това колело, колкото издэржа повторения и ..после ще включа и др.упр.Дано ентусиазма плодължи.
Възхищавам се на трениращите сутрин, както и някой друг писа, аз до 11 не съм се събудила😂.
Дух, впечатлявам се от изминатите км, особено 9 км само вкъщи😮😮😮. Как ги измервате, часовник?

# 482
Абе с тия ластици какво толкова всички са се подкарали. Не им ли е много слабо съпротивлението и изобщо каква полза дават?
Прилагам и аз малко от началото на периода ми какви съм ги вършил като километри.

# 483
  • 1st floor
Ластиците могат да те накарат да плачеш....И по принцип са с различно съпротивление.

ПП: в новата брошура на кауфланд има спортни стоки - пудовки, ластици и пр.

# 484
Сий, имам фитбит гривна и мисля, че е доста точна, поне за километри. За калории за 24 часа едва ли, щото ако горях по 3000 до сега фиданка да съм.
Миии като имаш бебе, куче и мъж и държиш да е чисто и ПОДРЕДЕНО и бебето не заспива освен ако не се разхождаш с него из къщата... Ей ти ги 9 км. Днес обявих стачка и докато той спеше гледах сериал и съм само на 8 км Joy
Георги, зависи от тренировката и конкретно упражнение. за мен не им е малко съпротивлението, особено на черния ми, който е най-стегнат.

# 485
  • Бургас/София
Пробвах и аз тренировка на Сидни най-после: 30 minute glutes burner. Тренировката е супер, но моите гирички по 3 кг. не бяха достатъчни, дори и с най-тежкия ластик.
Втората част за днес беше 30 минути HIIT$Core Workout с Coach Kel.

# 486
Добре, как ластика ще замести разтваряне с дъмбели 25 кг на ръка или лежанка 70-80 кг? Мен това ми е интересно, може би за жени са супер ластиците, но аз признавам само тежести като ефективно натоварване и мускулен растеж.

# 487
  • 1st floor
Има ластици с най-различно съпротивление. Има и такива, които не мога да ги разтегна. Те ща са супер за мъж, примерно....Съпротивлението им се измерва в кг. Можеш да разгледаш какви видове има. Също ластиците натоварват мускулите по различен начин. Не е зле да ги изненадваш чат-пат. Освен това, могат да модифицират тренировките със собствено тегло, когато напреднеш и ти стане лесно.  На първо четене се сещам за лицеви, с ластик, минаващ през гърба. Ако е стегнат,  изправянето нагоре е доста трудно и натоварващо.

# 488
Нали разбираш, че няма мъжки и женски мускули? Ластиците се ползват основни за крака

# 489
  • Бургас/Пз
Мъжът ми ползва ластици със съпротивление 70кг, 45кг и 25кг. И трите вършат стархотна работа. Аз този със 70кг не мога да го мръдна.
Ето от този тип са https://www.domyos.bg/lastik-training-60-kg-id_8484823
Ето така прави примерно тягата. Щангата е само 25кг, но с ластика още 70 и се получава доста добре.
http://bodytime.bg/deadlift-with-bands/
Е, не е като с щангите в залата, но пак си има натоварване.

Днес успях с планираната тренировка Ден 16 transcend + Ден 8 ignite. Малко ме измъчи кардиото, но съм екстра Simple Smile

# 490
Агент, може ли да развиеш тезата за платото преди сваляне?
Мога, Дух, но е доста дълго и няма да е днес... но ще го направя, обещавам!
(Не съм ли разглаголствала по тази тема!? Странно!)
От по-засуканите режими препоръчвам горещо въглехидратни ротации,
Може ли да споделиш повече за твоите виждания по въпроса. Много ми е интересно. Или пък, ако си писала и го има някъде извадено да му хвърля едно око. Винаги са ми много интересни твоите разсъждения. Преди време беше споделила хапването на протеин и държането на по-ниски В и повече кардио преди дни с по-сериозно ядене ми беше изключително полезно. Вече доста време го правя и о, чудо изчезна регулярното качване на 1-2 кг-ма след такива дни. При мен работи с пълна сила. Благодаря ти!
Ей това съм си го записала от теб.... "и изпразването на гликогеновите депа с диета + целеви тренировки преди голямо "застолье" и ИФ по 18 часа при 2-3-4 купона наредени в последователни дни." Само, ако можеш да ми разкодираш ИФ 😚
ИФ = Интермитетънт Фастинг = определен брой часове без храна, Ани. И за теб и за Дух сега ще потърся една чудно добре синтезирана статия, която ми беше настолната библия!
Георги, сега ще те подпукам по няколко точки, че гледам, че двойките се впечатлиха от хубавите ти очи и не смеят да те насметат Grinning
Аз както не обичам ни чипсове, пици, шоколади, няма с какво да чийтна Grinning
Опитай със боб, сладки картофи, овесени ядки и подобни. Не зная защо в милата ни Родина въглехидрати викат само на простите такива и то като са съчетани със диво количество мазнина. Гликогенни депа се зареждат и с добри сложни въглехидрати, не е нужно да е гаден джънкфуд, че да става за чийтване и зареждане!
.... може би за жени са супер ластиците, но аз признавам само тежести като ефективно натоварване и мускулен растеж.
Не си си направил домашното за ластиците! Ластиците са много полезни и за изометрични тренировки и ексцентричната фаза на стандартните упражнения, които ще ти помогнат и за силата и за хипертрофията, ако ги ползваш с акъл!
https://www.t-nation.com/training/isometrics-for-mass
https://www.bodybuilding.com/content/best-resistance-band-workouts.html
"During the eccentric phase of an exercise, the elastic bands are attempting to recoil, and thus providing an assistive downward force. Two studies have shown an increase in muscle activity during the eccentric phase of different exercises when using elastic bands (5, 6)."
https://www.scienceforsport.com/elastic-resistance-training/#:~: … bands%20(5%2C%206).

За мен без препарати няма резултати. Аз за кеф щанги не блъскам. Ако искам кеф, ще ходя по баирите. Кетозата е поради няколко причини, аз самия въглехидрати не приемам, отделно, че не се чувствам добре от тях вече. Моето разбиране за спорт е над любителското и затова не прилагам умерени неща, а ударни. Вече след някакво време, когато постигна цели, минавам на умерени режими. А и вече не съм в 20-те, и хормоните спадат.
Има натурални атлети, които и на 60+ тренират и изглеждат великолепно. Вие съвсем не сте престарял, че да лежите на това извинение.
https://www.bodybuilding.com/content/what-does-it-mean-to-be-a-n … ural-athlete.html
Стероидната фаза е вече за състезания, които планирам да посещавам, но това е много далеч още. Засега гоним чистене и после помпене. Моя таргет е 420 минути седмично кардио+тежести заедно. Ако може повече, по-добре. Като макроси, покривам изискванията, а и самата работа ми пречи да ям както трябва. Няма време и възможност много често. Затова мятам шейкове. Днес гледах тракера - BMR + упражненията ми е 3200. Приемам 1470 средно. Т.е. съм в 1700 дефицит. Мога да го сваля до 1200-1300, но ще видим как ще стане. И да допълня - не съм млад, вече трудно се гради мускул.
Специални поздрави от темата за прекрасната ви жена! Ако ММ реши да подпука сериозна силова програма, докато яде по 1400 кал/ден, а аз гледам малко дете И гладен + уморен мъж ще му спра секса. Режими на суперниски калории съществуват и те работят, но за много ограничен период от време и динамичен контрол и корекция на калорийния прием в зависимост от текущите килограми.

PS Взимам си думите за девойките обратно! Докато съм писала фермана са ви казали някои неща директно Grinning

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 21:57 от Agent Provocateur

# 491
Много грешите, нямам проблем, в нас аз готвя, и гледам малкия. Отделно тренирам. Познавам въглехидратите много добре, но и тези с нисък ГИ не ми понасят. Няма проблем , аз не се засягам. За ластиците може и да е така, но просто не приемам това за вид тренировка. Хора всякакви. Относно стероидите - натуралното ми е познато, много добре. Но това което дава химията, натурално не се постига. Колкото и да е гадно, това е истината. Аз не лежа на годините, а на хормоните. Стероидите премахват това ограничение. А аз не съм против, още повече, че повечето лица навсякъде са стероидни. Леонид от 300 е примера какво може станозолола примерно. Това натурално не се постига.

# 492
Извинявай, ама нали знаеш, че според едни скорошни изследвания на костите Леонид и спартанците са били почти вегани

# 493
Дух, той сигурно актьора има предвид. Истинският няма живи съвременници, които да засвидетелстват за формата му. Но не знам всъщност. В един друг форум водих абсурден спор, в който изведнъж беше намесена щампа с подписа на моне(спорещият беше американец), което съвсем ми обърка представите за френския импресионизъм. Така че човек не може да е сигурен.
А при ластиците има и едни кръгли, които много добре натоварват някои мускулни групи в краката, които иначе трудно работят в домашни условия.
А иначе за днес -cardio burst от kettleworx. Беше ми по-леко от предходния път, може би защото знаех, че вторият кръг ще е песен. Чудя се дали да не направя и част от втората част на програмата, която е за напреднали. Просто ми е трудно да открия нещо друго, което да дава достатъчно стабилно натоварване за кратко време.
Ако някой се сети за нещо, да свирка. Евентуално Шон, но нещо не ми скача с него.

# 494
За днес отчитам кардио в сняг, и тренировка за крака, 1:22мин.
И личен рекорд за планк- 4мин. Йей! Радост!

Утре кардио и гърди/гръб.  

Спартанците са били супер убийци, не са се качвали на сцена за физика, различно е. Джерард Бътлър не мисля, че е веган.

Общи условия

Активация на акаунт