Тренировки в домашни условия - 107

• 38 817
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
  • 1st floor
Уау, Ани! Шапка ти свалям! Браво за постигнатите резултати!

Аз замених днес кардиото от Фикса с 35 мин кростренажор. Елхата вече я няма и си го върнах в хола срещу ТВ-то (да минава време).

# 556
Трениране да има

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 18:41 от Георги Дяков 641885

# 557
  • София
Тръгнах да се отчитам и направо се смаях от снимките на Ани. Страхотено изглеждаш, определено ще ми бъдеш мотивация. Моля те, ако ти е удобно да споделиш как си тренирала и хранила последните 1-2 години. По колко време отделяш на ден за тренировки?

Та да се отчета де... Smile
Bodyshred - Escalate
ден 2 табата -2 рунда - 4 мин.
Скрит текст:
1. High Knee Jog
2. Sumo Squats
3. Dumbbell Squat to Shoulder Press
4. Jump Squats

# 558
Без снимка в гръб.

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 18:40 от Георги Дяков 641885

# 559
  • Там където
Ох, докато си похапвам сушеница и си пийвам винце (рядко си го позволявам толкова късно вечер- за протокола) не мога да ви се нагледам.

Дез, ти си жива машина ! Респект Simple Smile
Ани, човек убивам за такова тяло, особено горната част.

Едва ли някога ще изглеждам така, но честно казано след 40г. изглеждам по-добре отколкото на 30, чувствам се по-добре физически и смело мога да твърдя, че се справям с различен тип тренировки доста по-добре от много перфектни 20 годишни мацки

П.С.Умря ми циганката та сама си се хваля за мотивация🤣🤣🤣

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 11:30 от Qaki

# 560
Ани, прекрасна мускулатура. Изглеждаш като професионална състезателка. После кажи дали има промяна след принудителното трениране вкъщи.
Моргана, сетих се, че можеш да пробваш и балетни и пилатес тренировки. и там по правило няма подскоци(някои балетни са изключение).
Арсен, евентуално да повториш част от предходната фаза?
За днес - много странна кардио тренировка от  popsugar fitness с нахвърляни танцови стъпки, лека плиометрия и най-пълната треньорка, на която съм попадала. Общото усещане беше като от селска вечеринка, поне хореографията събуди у мен такива асоциации, но пък има 35 хиляди лайка.
https://youtu.be/aBtP7008EfA

# 561
Ани, прекрасна мускулатура. Изглеждаш като професионална състезателка. После кажи дали има промяна след принудителното трениране вкъщи.
Моргана, сетих се, че можеш да пробваш и балетни и пилатес тренировки. и там по правило няма подскоци(някои балетни са изключение).
Арсен, евентуално да повториш част от предходната фаза?
За днес - много странна кардио тренировка от  popsugar fitness с нахвърляни танцови стъпки, лека плиометрия и най-пълната треньорка, на която съм попадала. Общото усещане беше като от селска вечеринка, поне хореографията събуди у мен такива асоциации, но пък има 35 хиляди лайка.
https://youtu.be/aBtP7008EfA
Майтап няма, тая ще я шибне някой инфаркт. Много сякаш е над нормата и не е много безопасно.

# 562
Леле, невероятна Ani_d👏👏👏. Продължавам да ви чета с удоволствие, продължавам с моите си тренировки и...оглеждам се повече, като все едно след седмица трениране очаквам тяло като на Ани в огледалото да видя😂😂😂.

Успешни тренировки.

# 563
Ани, ти знаеш колко ти се възхищавам. След три деца и двете с Дези изглеждате невероятно. Наистина сте пример, стимул и вдъхновение.

Георги, кротко. То и тия с химията може да ги шибне нещо. Очевидно щом тренира е в процес на промяна. Тая работа не става от днес за утре.

Днес (днес е) отивам на спининг..вълнувам се сякаш на парти ще ходя Joy след ъперфикса не съм тренирала. Уморена съм. Снощи в 21 бях се предала на леглото.

В Кауфланд са пуснали пудовки и клинове

# 564
Ани, изглеждаш великолепно! Браво за усилията и постоянството!

Аз след като препрочетох старите теми започнах Insanity Max 30. Чудесно ми се комбинира с йога от около 20 минути на ден. Не се комбинира добре с колело и бягане, но ...

Моят най-голям проблем е вечерното хранене/оливане с храна ... Не мога да се спра - не е от глад. Приемам съвети, идеи или просто някой да ми се скара 😘

# 565
  • Пловдив
Леле, Ани, каква фигура! Браво! Наистина е професионална, за това ще прочета с удоволствие как си тренирала и какво си яла, за информация, не че някога мога да си наложат такъв режим. Браво, шапки долу!
АУ, Спринки, Макс 30😀 Това, дето ме отказа от тренирането за кратко след две превъртания, хахахаха. Да кажеш как ти е.
За моята табуретчеста фигура тренировките на Шон са най-подходящи, ма вече ме мързи, пуу, та се правя на градяща мускули заради ЕГН, не заради мързел.
Вчера направихме кор от седмицата на Саги, въй, да си призная, трудна е. Ама доста. И смятам, много добра. Изобщо тази седмица ще си се окаже нещо повече от разходка в парка. Със сигурност няма да има кардио, ма карай. Другия месец най-накрая чакам едни финансови постъпления и веднага ще инвестирам в 10кг гири. Много ми трябват, особено откак мъжо ми взема моите най-тежки. Скъпи не скъпи, ще им се намери място. А пудовките в Кауфланд колко кг са? Може би една 16 кг ще ми дойде добре, за по-малко мога да си ползвам и гира.
И, ще трявба малко по малко да излизам от пашкул мод, да взема да си тренирам сутрин и да си намаля храната, че нещата вече са ужас. Като не се гледам в огледалото, става, ама до месец два ще се поотворим и ще ме е срам да се покажа на улицата. В края на краищата всичко следва да си има край, па дори и депресията. Може би, ако си купя самолетен билет ще ми дойде вдъхновението. .. 🤣🤣🤣🤣Не за Малдивите, ама все за някъде, хахахахаха. Ние в Европа сме някак по-облагодетелствани, все една страна ще е отворена пролетта, де се вика и Румъния става.
Лек ден!

# 566
Ризова, купувай билет! Аз тази вечер вместо да работя, 2 часа преглеждах билети за самолет и къщи под наем на родното Черноморие. Ако успея да долетя до БГ, поне едно кафе и два тегела на главната трябва да организираме!

# 567
  • Бургас/Пз
Благодаря ви много, момичета! Ще се опитам да не съм много обстоятелствена, въпреки че предвид професията ми, трудно ми се получава 😂
Тренирам от ноември 2017г. Преди това между бременностите също /2005-2007 - открих фитнеса/, но след третата направих най-голяма пауза. Преди фитнеса, бягах редовно, ходих на аеробика, канго и разни такива неща. Дъщеря ми беше абитуриентка през 2018 и я беше срам да ходи сама в залата, та аз тръгнах с нея за компания. Понеже винаги съм била слаба и да си призная нямах много голямо желание пак да почвам да тренирам. Оказа се обаче, че интернет пространството и социалните мрежи далеч не са това, което бяха през 2007, че дори и пред 2010, когато ходих за последно на фитнес и инфото относно вдигането на тежко от жените беше твърде ограничено. Около 6-7 месеца тренирах със собствено тегло и минимални тежести, цяло тяло, докато вляза в някаква форма. След това взех да чета и да се ровя и разделих тренировките на части. И така с ровене попаднах на един пост на Агент за Катя Усманова 😂😂😂 Агентче, не знам дали ми вярваш, ама седмици наред тая жена ми беше в главата. С нея лягах и с нея ставах 😂 ММ каза, че от друг мъж не е ревнувал така, както от нея. Тая мацка ми преобърна всякакви представи и реших, че и аз искам така. Навреме осъзнах, че само с тренировки няма да стане, а трябва да се пипне и храната и то доста сериозно. Пак след много четене взех решение, че ще броя калории и ще следя макроси, защото нямах проблем с кг-те, а само трябваше това, което имам да го превърна в мускулна маса. И така...на организма ми явно му хареса, защото доста бързо започна да се поддава на промяната. Като цяло аз съм от хората, на които като им се случват нещата, това ги мотивира още повече да продължат напред и супер много се наддъхват. Резултатите ме държат в кондиция и не ми позволяват да се отпускам. В началото особено, докато накарам метаболизмът да заработи на пълни обороти, бях доста стриктна и залитанията бяха много рядко. Сега вече знам кое как работи при мен и си позволявам доста по-често да прекалявам с храната и да пропускам тренировки Simple Smile
С две думи преди да затворят залите тренирах 4 пъти седмично, предимно силово, много рядко кардио. Храненето ми беше около 2200-2300 калории - 30%П, 30%М и 40%В. Естествено, това са само примерни стойности и много често ми се е случвало да намалявам В за сметка но протеина или пък, ако видя, че М отиват високи, да намаля В. Знам какво работи за моето тяло и го използвам на макс. Редовно ползвам изпразването на гликогеновите депа, особено преди сериозно засядане и запиване на маса Simple Smile /Агент, жива и здрава да си, това при мен е нещо изключително добре работещо/
Звезди, определено има разлика за тези 2 месеца, в които не съм в залата. Релефът стои, защото нямам промяна в подкожните мазинини, или и да имам тя е съвсем малка, но обемът на мускулите не е същия. Най-осезаема е разликата в гърба. Ръцете, рамото и трицепса не са мръднали. Пресата си ми е на мястото. Има малко промяна в задното бедро, предното е добре. Глутеусът все още го поддържам, но и там има малко загуба на обем. Като цяло съм доволна от тренировките със Синди и мисля, че дори и да остана до април вкъщи, няма да имам големи поражения. Като се върна в залата първото нещо, което ще пробвам е набирането. Бях стигнала до 8-10 и ще ме е много яд, ако съм се върнала в изходна позиция Sad
 Ами това е, момичета, пак много се отплеснах, но ще ми простите. Simple Smile Ако имате конкретни въпроси насреща съм.

# 568
Ани, един въпрос - изпразването на гликогенните депа, колко време преди събитието на маса - дни, седмици ? Приблизително, но ако си спомняш и точно? Grinning

# 569
Ани, изглеждаш като бикини фитнес състезателка, браво. Двете с Дези сте ми пример, слагате в малкия си джоб едно 90% от младите момичета около мен Hug

Ани и на мен Катерина Усманова ми е още в главата, тя ми е идеала за женско тяло...гена си е ген обаче, на някои хора господ е давал с лопатата.

Агент Grinning , няма да хвърлям нищо, защо, благодаря, че се включи...така или иначе аз програмата щях да я започна, след Xtrain и STRONG AND SWEATY, то си и дойде реда по естествен начин.
Драматизирам повечко Grinning, но това е защото искам да се получи както казва Кети, а то ми се опъва...в крайна сметка голям праз, няма да ставам тежкоатлет я  Grinning
Другите две тренировки - крака и гръб и бицепс, ако вървят, ще продължа програмата, кой знае пък, може да е било нещо временно и на следващата тренировка да се отпуша и да взема, че изпълня всичко.
Или както Звезди, казва, може да повторя седмицата...Ще пиша какво съм направила при всички положения...

Георги, хубава заличка си си спретнал!

Люба, на нас табуретките Smiley, от това, което съм изчела, ни трябва от всичко по-много, хем много кардио защото генетично ни е заложено да сме с повече подкожни мазнини, хем много силови, за да имаме мускули, които да ни засилват бавния метаболизъм...въобще сме от прецаканите, аз поне със сигурност...Simple Smile
Което не означава, че провисвам нос, ами го вирвам и продължавам да тренирам...
Моят най-голям проблем е вечерното хранене/оливане с храна ... Не мога да се спра - не е от глад. Приемам съвети, идеи или просто някой да ми се скара 😘
Sprinkles, аз разреших проблема така, направих си снимки по бельо в цял ръст, отпред и отзад, ама така на една хубава силна светлина и след като си видях снимките рязко ми намаля апетита Joy , трета седмица вече си тегля даже и мандаринката.

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 14:30 от арсен

Общи условия

Активация на акаунт