Тренировки в домашни условия - 107

• 38 819
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Никак даже не съм ви изгубила! При това се трогнах много, че ме споменахте Blush Kissing HeartHug
Тренирам вече трета поредна седмица след дълга пауза. Внимавам, че все още съм като вкаменелост Thinking
Ето тази кратка програма ме връща към живот Grinning
https://www.youtube.com/playlist?list=PLLR4uBOxaTcuJk4oeAa6aFC61C6mvyI_X

Преместихме се в наше жилище в началото на Октомври. Нов град, ново училище за децата, гадост безпределна с тези локдауни! Имах прекъсване от три месеца, като само километри навъртахме из горите. Отново тренирам и се чувствам страхотно Kissing Heart

И торта ще има след десетина дни отново Heart

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 02:10 от ~Биб~

# 541
  • 1st floor
Непо, възхищавам ти се, че въпреки студа имаш ентусиазъм за планина.
Откакто открих зимната планина, вече не ме наляга депресия от късия ден и лошото време. Направо не мога без уикенда да ходим някъде! Grinning А и като ходиш, студа не се усеща!

Моргана,  аз си бях причинила нещо подобно в началото на спортната ми "кариера" с тичане на място, боса. Rolling Eyes При мен мина бързо - за около седмица, но беше супер болезнено. Така и не отидох на лекар и не разбрах какво точно е. Дано бързо се оправиш...

# 542
Аз имам също 3 такива травми, които така и не стана ясно какви са - на основата на врата между левия трапецовиден и гръбнака, на колената , и на лява китка. Понеже бях и професионален вратар в скандално младите ми години, остана от там. Но ме притесняват само като е много студено, иначе рядко се проявяват.

# 543
Арсен, ще видим докъде ще издържа с Боди шреда. Днес започнах третата седмица, с нова тренировка -  Amplify/Body shred/. Беше ми доста трудно, на моменти изоставах с темпото и модифицирах завъртяните лицеви опори с обикновени.
Много е бързо темпото наистина, и аз изоставах понякога и се ядосвах, че не мога да им смогна, обаче като разбрах, че не е снимана в реално време и спрях да се вълнувам много...гледах да ми е добра техниката, понякога спирах на пауза на лицевите, за да мога да си ги изпълня правилно и като нормален човек...имам някакъв спомен, че до към средата на програмата ми беше трудно, към края сякаш вече бях свикнала на бързото темпо и не ми беше толкова трудно, но, ако не се лъжа, имаше нови за мен упражнения, с които не можех да се справя и съответно модифицирах...

Аз не се справих с тренировката (очаквах го) и се сдухах, имам нужда от морална подкрепа...не можах да си изпълня всички повторения със зададената тежест - 70 -75% от 1 РМ. Прекалено тежко беше (но и на Кети последните повторения не бяха перфектни и се виждаше, че стига до отказ). Ще изчакам края на седмицата, да минат тренировките за крака и гръб и бицепс, на които се справях добре до сега, ако и те не вървят, ще зарежа програмата. Май се надцених и се захванах с нещо, което не ми е по възможностите. А всичко вървеше добре, до средата на мезо 2.
Агент, на теб случвало ли ти се е с STS, да не успееш да изпълниш всички повторения, какво се прави...ако правех някаква друга програма просто щях да взема по-лека тежест и да продължа, обаче тук не знам какво да направя?

А днес на всичкото отгоре и мт имам за спомен от "прекрасната" тренировка.
Днес ще е кардио - MMA Fusion Plus Circuit Blast Cardio Only Premix

# 544
Привет,
За днес 20 минутки коремни мускули.
Би,:hugs: тази програмка е близо час и си е доста....натоварване Blush или поне от моя гледна точка.

Хубав, слънчев и топъл ден!:heart_eyes:

# 545
Препоръчвам кинект сензор с конзола xbox 360 , има страшни интерактивни спортни "игри". Днес сутринта се подкарах с една комбинирана, бях вир вода за 40 минути, буквално течах. Има потенциал, а бях заврял конзолата в шкафа, че беше стара.

# 546
Биб, честит нов дом! Успешно ново начало ти желая, и бърза адаптация на куклите! Flowers Hibiscus

Oтчитам се с тренировка за рамо и бицепс, отне ми 78мин. без да броя загряването с въже и разтягането после.
След нея- кардио в сняг.

Ето я:
1. Военна преса (с лост) 20кг 12-9-7 (Ау, къде ми отиде силата, трицепсчетата ми сдадоха багажа!)
2. Странично повдигане 2х5кг 3х15, 2х3кг 3х20
3А. Вертолет (любимо! Two Hearts) 2х5кг 15-15-20
3Б. Бицепсово сгъване с лост 20кг 3х6
5. Лицеви, класически 20-20-15-15
6. Арнолд преса от седеж 2х8кг 8-7-6
7А. Фронтално повдигане 2х3кг 3х20
7Б. Чуково сгъване 2х8кг 3х8, 2х5кг 2х15
8. Задно-раменно повдигане от предклон 2х3кг 3х20
9. Бицепсово сгъване от стоеж 2х5кг 3х15
10. Довършвач: Раменна преса с гири 2х8кг 10-8, 2х5кг 15.

Не остана време за корем, ще го направя довечера.

Страшно съм доволна от тренировката, добре ме натовари, особено ме изненадаха финалните серии на бицепсовото сгъване- уж изолация, уж били излишни изолиращите за малките мускулни групи....Каква изолация, какви пет лева.... усетих си и глутеуса, и гръдния мускул, освен бицепса...
Или изолиращи казват на нещо друго? Бицепсът е малка група, не?

Тренирах на BCAA и глутамин, пих протеин, глутамин, и заминах да тичам.
След тичането закусих 50гр овес с гореща вода и канела, в 10:00. В 10:15 бях на линия за работа.
Обяд в 14:00- треска на фурна с ориз басмати.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 15:13 от Dez

# 547
... аз съм с контузия от лятото след едно бягане и скачане на въже с кофти тънки маратонки - на дясното стъпало болки във възглавничките/натъртване , май защипан нерв, паднал свод - какви ли не диагнози чух,но не минава ... налага ми се да мина на нещо не толкова активно - забраниха бягането и подскоците.
Не искам да те плаша, Моргана, но имах силно подобен проблем преди няколко години в Коста Рика - скочих от сърфа в много плитка вода и понеже бях и боса петата на десния ми крак уцели плосък камък - дори не ме заболя силно първоначално, първите няколко часа дори стъпвах на тази част от крака и оттам се почна - подуто, посиняло и абсолютна невъзможност да си пренеса тежестта на петата - диагнозата беше "силно натъртване на меките тъкани", нямаше нищо счупено или страшно, но болката и дискомфортът бяха ужасно неприятни, не можех да обуя обувка/маратонка и за капак си възпалих и ахилеса, защото стъпвах само на пръсти. И така 3+ месеца. RICE и пейнкилъри Sad (RICE = Rest. Ice. Compression. Elevation.)

Агент, на теб случвало ли ти се е с STS, да не успееш да изпълниш всички повторения, какво се прави...ако правех някаква друга програма просто щях да взема по-лека тежест и да продължа, обаче тук не знам какво да направя?
Сега ще хвърлиш някой дъмбел по мен, Арсен, но аз не съм правила никога цялата STS - отделни тренировки да, програмата - не. Много се канех, накупих си почти цялото оборудване, даже си бях сложила дата на календара, след което отидох на консултация при Юли, докато бях в БГ и той след като ме попремери и поогледа и каза, че аз стави и сухожилия за сериозни тежести нямам, винаги тежко да вдигам с идеална форма и едно наум и да не задълбавам едностранно само в този вид тренировки. Но много исках да нахъсам някой да я направи, програмата е хубава, но и много тежка. И пак да си дойда на думата - освен ако си на Олимпийски подуим няма причина или основание, които да ти забранят да намалиш тежестта или да компрометираш формата си. Независимо какво казва Катето, че би трябвало да успяваш да вдигаш в средата на 2-ри мезоцикъл. Не забравяй, че тази програма изисква и прекрасно възстановяване за да поддържаш нейната схема и обем на трениране! Та така... в идеалния случай взимаш по-лека тежест и продължаваш, в неидеалния и теглиш една сочна сръбска и си отваряш бутилка вино да удавиш мъката, че няма да си съвършената тежкоатлетка никога Grinning

Ани, за моите бивши или добро или нищо Grinning След всичкия тормоз, който съм им дръпнала, след всичкото ходене по фитнеси с мен и седене на диети, за да не ме изкушават (все пак тогава аз поддържах целогодишно под 53 кг, а понякога и под 50 при 170, а далеч не съм с твоята фина структура!) и до ден днешен ме помнят с добро и ми гледат децата, когато съм в София сама с тях! Ако това не е уважение аз не знам какво е, но и аз помня рождените им дни - точно минаха 2 Козирога, ред на на Рибата Wink Добре де, Близнакът беше гад!

PS Честит имен ден, Ани! Честити РД на чедата на Непо и Спринкълс, ЧРД и на моето говендо, което навръх 11 Януари реши да се държи като задник и ще го запомни този РД дълго...

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 18:14 от Agent Provocateur

# 548
  • Стара Загора
Днеска Кардио 2 от БР .Сложих си и добавки за коремче това на Хедър.Хареса ми
https://www.youtube.com/watch?v=1LMNa9C8gOo
https://www.youtube.com/watch?v=zcMOEvUWVTA
Непо , наистина упражненията от Бари Легс изглеждат елементарни на пръв поглед ама яко си натоварват.

# 549
След вчерашния ден 1 ignite на Сидни, днес съм с приятна мускулна радост. Направих ден 2 и свърших работа за 330ккал. Много ми харесва тая мацка.

# 550
Ани, сетих се за твоите летни плажни снимки! Пусни и ги тук за мотивация, страхотни бяха, освен, че и натурални!

# 551
# 552
  • Бургас/София
Аз отчитам 25мин корем и дупе с Памела и Body Revolution 7.
Доста ме измъчи Джилиън. Особено нечетните тренировки с тези вариации на лицеви опори ми се виждат доста трудни. Ще ги мъча обаче. Няма отказване.

# 553
  • Бургас/Пз
Ани, сетих се за твоите летни плажни снимки! Пусни и ги тук за мотивация, страхотни бяха, освен, че и натурални!
Агент, много ти благодаря 😘 Колкото и нескромно да звучи, формата ми това лято е най-добрата, в която съм била Simple Smile Сега в момента целта ми е да поддържам до колкото мога, а от април смятам пак да опитам по същата схема със силовите тренировки и по-чисто хранене, доколкото ми е възможно.
Скрит текст:

Днес горна част 40мин TRANSCEND day18 и загряване на глутеусите с Ignite day 4

# 554
Ani_d да се закове на първа страница! Flowers Hibiscus
Всичките снимки са супер, но тази с капелата е най-страхотна!

А хейтърите ще обясняват, че жените без химия не качват мускул, че след 40 е абсурд. Да говорят на ръката. Муахахаа!

Общи условия

Активация на акаунт