Тренировки в домашни условия - 107

• 38 821
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Дез, отказа ли се от моно?

Аз не съм тренирала от една седмица, обади ми се пак това нещо на коляното, някаква киста имам... много е гадно, пречи ми дори да вървя, когато се възпали. Опитвам се да вземам мерки, но с този ковид не мога да си движа прегледите.
Като не тренирам, поне съм на диета. Neutral Face И ви чета.

А Георги много малко яде!

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 18:22 от Barbabeau

# 526
Barbabeau, отказах се, да. Страхотна диета е за малко килограми, но сега просто не ми се отдава. Аз я започнах като "фалшиво" моно, доста извън идеята на моното, но се измъчих.
Сега ще броя калори и макроси.

# 527
  • Пловдив
Хай, тази седмица избрах седмицата на Hard Labor на САГИ, днес беше ден 1 - гърди и гръб 45 минути. Еми негов стил. Не е моята бира, но заради мъжльо се пЪна. Ще я изкарам седмицата, па После ще не ще, ще го съглася на 10 рунда, просто вече ще заспя от тези демотивиращи тренировки. А Шон не съм правила с месеци, сигурно и не мога вече 😥. Имам някаква контузия отстрани на рамото, от месеци е също, и хич ме няма и с лицевите вече. Изобщо. Дъртоза.
Весела вечер!

# 528
  • Бургас/София
Днес по план беше тренировката на Памела за дупе, обаче ми пристигнаха поръчаните слайдери и не можах да се сдържа да не ги тествам. Наложи се да заменя с тренировка за цяло тяло със слайдери и ластик с дръжки (Susan на Coach Kel ако някой тренира с нея). Добре беше, поуморих се.

# 529
  • ВАРНА
Здравейте, момичета,отдавна не съм писала и чела тук. И аз съм с контузия от лятото след едно бягане и скачане на въже с кофти тънки маратонки - на дясното стъпало болки във възглавничките/натъртване , май защипан нерв, паднал свод - какви ли не диагнози чух,но не минава ... налага ми се да мина на нещо не толкова активно - забраниха бягането и подскоците.Подхванах си пак Jillian Michaels Body Revolution, модифицирам кардио частите.Ще се радвам да дадете съвет за нещо ненатоварващо стъпалата, йога не съм пробвала, съгласна съм на всичко, само и само да поизразходвам някакви калории и да се потя, че ще лудна от заседяване вкъщи Rolling Eyes Да не споменавам ,че и на нервите ми се отразява . Приемам съвети за добри лекари в София/ Варна, мазила,таблетки, упражнения,програми  - изобщо каквото се сетите, благодаря предварително Kissing Face Kissing Face Kissing Face
На всички положителни резултати от тренировките и бързо оздравяване на лекуващите се  Nature High Brightness

# 530
Днес се наложи "летяща" тренировка да правя , с почивки до 10 секунди, че се размести грубо графика, но станаха нещата. Да видим с новите яйчно-телешки аминокиселини дали ще се възстановявам по добре!

# 531
  • Там където
Аз почивах 3 дни заради МЦ и някакво главоболие и отпадналост.  Вчера реших най-после да се помръдна Simple Smile и си пуснах в употреба новия дълъг ролер. Правих тези 2-те:
https://www.youtube.com/watch?v=zUDMLECNDVc&list=WL&index=36&t=408s
https://www.youtube.com/watch?v=c0D9CtKrWoM&list=WL&index=85&t=1333s
Хареса ми макар синът ми да каза,че това било просто търкаляне на болна мечка:)
От днес подхванах предпоследната седмица на прословутия хибриден календар на Румяна....
Разгледах какво съм свалила от руските групи и се колебая между 2 кореннно различни програми- PiYo и  4 week of prep. Аз много обичам слайдъри и може и да избутам едно PiYo; гледам по 30мин са тренировките и мога аз да си добавям после нещо по мой избор за да стане час.... Много ми липсват моите неефективи волни програми😁😜🤣
Лека вечер на всички (или може би добро утро на тези, на които започва деня някъде по света)

# 532
  • 1st floor
Barre legs отчитам. През цялото време си мислех за Георги и как тренировка без грам тегло (освен собственото) може да те натовари. Мускулите на краката ми горят в момента.

Тича ми се. Дано по-бързо мине зимата.

# 533
Barre legs отчитам. През цялото време си мислех за Георги и как тренировка без грам тегло (освен собственото) може да те натовари. Мускулите на краката ми горят в момента.

Тича ми се. Дано по-бързо мине зимата.
Имаше години, в които P90X ми беше относително лесно Simple Smile Днес на Роки саундтрака яко ме надъха, на финала на кардиото гледах и битката с Долф Лундгрен , която правиха. Незнайно защо много ме надъхва саундтрака и самата поредица.

# 534
  • София
Непо, възхищавам ти се, че въпреки студа имаш ентусиазъм за планина.
Арсен, ще видим докъде ще издържа с Боди шреда. Днес започнах третата седмица, с нова тренировка -  Amplify/Body shred/. Беше ми доста трудно, на моменти изоставах с темпото и модифицирах завъртяните лицеви опори с обикновени. Аз с Боди революшън досега винаги съм имала добри резултати с цел отслабване. Може би трябваше да отслабна още малко и да съм в по-добра физическа форма преди да почна Боди шред, обаче не ми нямаше каква друга програма да си избера, а не ми с еправеше пак Боди революшън.
От днес включвам едно 7 дневно  табата предизвикателство:
2 рунда 20/10 - общо 4 минути

1.   Alternating Jumping Lunges 20 Seconds / Rest 10 Seconds
2.   Burpees for 20 Seconds / Rest 10 Seconds
3.   Jump Squats for 20 Seconds / Rest 10 Seconds
4.   Mountain Climbers for 20 Seconds / Rest 10 Seconds

Аз като един истински лаик в йогата, като почне дишането го превъртам. Просто не мога.Smile Затова гледам да си намирям фюжън или пауър йога.

morgana07 , много неприятно звучи това, което описваш. Може би с пилатес да опиташ.

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 22:26 от Home raider

# 535
Здравейте, момичета,отдавна не съм писала и чела тук. И аз съм с контузия от лятото след едно бягане и скачане на въже с кофти тънки маратонки - на дясното стъпало болки във възглавничките/натъртване , май защипан нерв, паднал свод - какви ли не диагнози чух,но не минава ...
Приемам съвети за добри лекари в София/ Варна, мазила,таблетки, упражнения,програми  - изобщо каквото се сетите, благодаря предварително
По аналогия на моите неволи, препоръчвам ти магнитен резонанс, за да видиш на първо място какво имаш всъщност. Аз загубих над 1 година в грешни предположения. Успех. Hug

# 536
В пауър и Аштанга дишането би трябвало да е усвоено, затова не го коментират.
Но е огромен плюс, особено бандите/ключовете в тялото, които влизат в употреба и при тежестите.

# 537
  • Бургас/Пз
Днес, предвид големия студ, цял ден не съм мръднала от бюрото. Имах само отиване и връщане от работа, което е общо 30минути. Затова реших, че днес цялата тренировка ще е кардио 1 час. Сглобих 2*30 мин карио и корем на Сидни - ден 17 от TRANSCEND и ден 8 от Ignite. Точно 1 час, добре ми дойде. Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 13:11 от ani_d

# 538
Здравейте хора, чета ви от известно време, от вас разбрах за Сидни и днес направих ден 1 от ignite, просто исках да е нещо от начало и попаднах на нея. Какво е вашето мнение за тази програма?
А може би трябваше да се представя?!?! На 48 години съм, 160 см, 50 кг, като последните 2 от тях прибавих, откакто ни затвориха 😐. Майка съм на 2 големи момчета, на 24 и 22 години. Обичам тренировки със свободни тежести. Сега, когато се налага да тренирам в къщи си превъртях някои от програмите на Руми Илиева, ама нещо ми доскуча...

# 539
Ани, Спринкълс, честит празник на патерица!
Моргана, мма тренировките по правило са без много подскоци. Виж напр.invincible на les mills. Има го в ютюб. Там показват с какво да се заменят подскоците(обикновено с клек).
За днес - табата със собствено тегло и тежести на Пени Барншоу, достатъчно интензивна, без да те изцежда. Спестява загрявка и разгрявка, както и малко от почивките и успява да събере 6 кръга в по-малко от 30 минути. Тази седмица ще разнообразя малко програмата, защото дори на мен ми омръзва само с пудовка.
https://youtu.be/K1HvTLOUcoo

Общи условия

Активация на акаунт