Тренировки в домашни условия - 107

• 38 822
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
За днес крака от Ало и тази йога с Касандра https://www.youtube.com/watch?v=MX1XOMdOYuE&t=348s
Вчера тотал боди кор от Ало.
На кантара ме е страх да се кача. Правих лава кейк и станаха като яйчени кето мъфини. Утре ще правя втори опит по рецептата на Ани Simple Smile

Честит имен ден на Ани и честит рожден ден на съкровището на Спринкъл!

# 511
  • 1st floor
Честит празник на празнуващите! Да са живи и здрави, късметлии и винаги усмихнати!

Доста от старите муцуни липсват. Надявам се, че са добре!

Аз вчера отчитам 14км преход из Конявска планина. Както и наваксване на калориите в Осоговската! Satisfied

Нещо започна да не ми стига 8.30 часа сън...Спи ми се по цял ден, а рано лягам.
За довечера още не съм решила какво ще правя.

# 512
Честит рожденик на Sprinkles!

Непо, ти се възстановяш след Ковид, нали? Може би ти трябва повече сън все още.

Днес започвам опити за силови сутрин. На днешната и казвам глутеус/гръб, но за гърба има 3 упражнения- суингове и тяги, така че е малко "фалшива".
Имам ново любимо упражнение, което преди така и не го разбирах, правейки го в програма- тяга на един крак.

Тренировката направена:

1. Суингове с пудовка 18кг 5x20
2. Тяга на един крак 2х5кг - и с толкова малко се усеща страхотно! 3x15
3. Тяга- 25кг 4x15
4. Глутеус мост, повдигнат, (собствено тегло)
5А. Сумо клек 20кг 4x15
5Б. Отпад 1х8кг 2x15, 1x12kg 1x13- Увеличих тежестта и ми хареса- ще си го оставя с пудовка 12кг
6. Хидрант 3х30
7. abduction с ластик от седеж 3х30
8. Планк 4мин.

После ще допълня повторенията и измененията. Едит: допълних. Усещам сериозно вътрешното бедро.

Храненето ще е класическо билдърско през следващите 2 седмици- пиле, зеленчуци, ориз, елда. Натам налитах тази изминала седмица, и ми беше добре. Ядки няма да купувам.

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 13:53 от Dez

# 513
Само аз ли нещо не се разбирам с упражнението суинг.
Пробвах ведбнъж да го изпълня с дъмбел,  обаче нещо не ми се получава, имам чуството, че се мятам като риба на сухо....а натоварване никакво. Най - вероятно не го изпълнявам правилно.

# 514
Трябва ти правилната тежест. Жестоко упражнение за цяло тяло е.
Важна е правилната форма, лопатките се плъзгат надолу и "залепят" за гръбнака, ативиран пекторалис, "заключваш" кремните, позицията на таза е важна.
100-160 суинга в серии по 20 са супер начало за тренировка за долна част.
Правя с 18кг, но има и по-тежки. На мен това засега ми е точно.
Пробвай с треньор, за да ти контролира формата.

# 515
Тягата на един крак ми е най-любимото нещо,сега Сиднито вкара комбинация от тяга с две повдигания на крак назад и това вече ми е новото най-любимо,особено с ластик .
Днес разтягам  по програма ,ще направя и един спининг.

# 516
  • Бургас/Пз
Благодаря ви, момичета!
Спринкълс, честито да е твоето рогато ❤️ Моята голяма "коза" е утре 😂

Агент, много се забавлявах със старите ви теми. Като чета оставам с впечатление, че далеч по-освободени са били коментарите. Страхотно усещане Simple Smile
А ти що така спря с отчетите за бившите и рождените им дни 😂😂😂
Благодаря и за статиите, всичко ще се чете и ще се водят записки. Simple Smile

Нона, техниката на суинга най-добре да ти я покаже някой. Иска се малко напътствия докато се схване, после вече е лесно. На мен също ми е от любимите упражния. В залата го правих с пудовка 16кг, а в къщи с дъмбел 12кг. Определено с пудовката е по-удобно и по-добре.

Фрейм, нямам търпение за тренировките на Синди за долна част, много ми харесват.

Днес ми е ден за кардио и корем, но нещо ангажиментите се увеличиха и не знам дали пак няма да пропусна Sad
Влизам и в ритъм с храненето, че нещо му изтървах края.

# 517
Само аз ли нещо не се разбирам с упражнението суинг.
Пробвах ведбнъж да го изпълня с дъмбел,  обаче нещо не ми се получава, имам чуството, че се мятам като риба на сухо....а натоварване никакво. Най - вероятно не го изпълнявам правилно.

И на мен ми беше трудно в началото да "схвана" суинга.
Повратът беше, когато разбрах, че ключовото движение е с таза. Преди това дърпах с ръце напред, гърбът се извиваше както си иска, прикляках в най-неправилния момент, въобще - мъка.
Четох, гледах в залата и ми блесна Grinning Самото изтласкване напред се извършва само с таза, ръцете просто държат пудовката. От гравитацията тя пада надолу, ти внимаваш гърбът да е прав и издърпваш таза назад (навеждането и приклякането са вторични, те са само резултат от това издърпване на таза) и след това с таза избутваш напред. Просто е, но иска упражнения, за да се схване. И правилната тежест, както каза Дези.

Да се похваля - имам прекрасни големи огледала в офисната фитнес стая. ММ е организирал монтажа през уикенда. Тази сутрин им се радвах, докато тренирах крака. Друго си е да не тренираш сам, хахаха Grinning

# 518
Мислете за суинга като за тяга ,движението е само в дупето и краката,гърбът е в една линия ,ръцете са куки,не се вдига тежеста във втората фаза по високо от точката ,която достига само със засилката ,т.е.не повдигаш на височината на раменете  като дърпаш с ръце нагоре ,колко се вдигне толкоз.....

# 519
Добър ден! Simple Smile
Хоум, чета те с интерес за Боди Шред, наистина е трудна, обаче дава добри резултати, за разлика от боди революшън, Боди Шред ме промени визуално, и си беше само от тренировките, защото тогава все още не се интересувах от хранене...дали отслабнах, дали мускул изградих, не знам, обаче имах видима промяна към добро...много си харесах раменете накрая на програмата...Simple Smile

Аз днес започвам трета седмица на втора фаза с тренировката за рамене, гърди и трицепс. Тъкмо се зарадвах, че ще тренирам със същите тежести 75% от 1 РМ и няма да се озоря много и забелязвам, че тежестите и повторенията същите, обаче е увеличила сериите...значи миналата седмица правихме за едно упражнение 12-10-8 и една до отказ с 40% по-малка тежест, а сега ще правим 12-10-8-12-10-8. Не знам дали ще се справя, утре ще мина да кажа.

Моята лежанка излезе голям боклук, стойката е стабилна, обаче пейката под наклон се клати и се плаша да не се килна настрани Grinning ...

# 520
Привет и от мен!
Честити празници на Ани и Спринкълс Simple Smile
Агент, много ти благодаря за статиите. Особено тази, в която бяха подробно обсъдени Зоуи Салдана и забравих как се казваше другото момиче. На мен най-много ми харесват тела като на Юлиана от Boho Beautiful, но съм висока само 158 см, та едва ли някога ще изглеждам така стройна и дългокрака 😂
Вчера пропуснах тренировка, направих само Ейдриън, но бях адски разочарована - цялата практика беше дишане. И дишах, къде ще ходя, половин час седнала на пода.
Днес наваксах със Сидни, ден 14 amrap кардио и мога да кажа, че ужасно много ми хареса. Прости движения, нищо излишно и накрая бях добре изпотена. Преди това 15 минути обръч. Довечера йога.

# 521
За днес една позабравена тренировка за цялото тяло Extreme на Джаки. Изпоти ме буквално, и тук-таме модифицирах Blush
Честити рожденници и именници на всички! Hug

# 522
Само аз ли съм толкова смотан, че суинг го свързвам със съвсем друг спорт Grinning Grinning Grinning Днес рамена, крака, корем и гребен тренажор. Дойдоха ми и телешките аминокиселини, въобще работата отива към мощно трениране.

# 523
  • 1st floor
Само аз ли съм толкова смотан, че суинг го свързвам със съвсем друг спорт Grinning Grinning Grinning Днес рамена, крака, корем и гребен тренажор. Дойдоха ми и телешките аминокиселини, въобще работата отива към мощно трениране.
Grinning
Не си сам. И аз мигах на парцали и се чудех кой спорт имаш предвид! Joy

# 524
Aз си мислех, че джазът не е спорт...Satisfied

Прибрах се от кардио в сняг на -5гр вир вода, и много гладна. Съвсем предвидливо ориза и пилето ме чакаха приготвени, и претеглени. Днес съм идеална с храненето, да видим дали мога 2 седмици да съм идеална поне.

Общи условия

Активация на акаунт