Енгин Акюрек в Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 404

• 41 663
  • 736
  •   1
Отговори
# 600

Дали Санджар ще вкара в пътя Яхя.
Но в кой път.... Кой път е верния...

За мен Яхя си е едно разглезено дете, което трябва да се отдели от родителите си и да се научи да води самостоятелен живот. В случая не са точно родители, а майка и брат, защото след смъртта на баща им, Санджар като по-голям брат някак иззема тези функции.
Поведението на Яхя е резултат от покровителстването от страна на Санджар и възпитанието и властното отношение от страна на Халисе. Той май никога не е взимал сам решения и поемал отговорност за нещо. Санджар го покровителства в работата и му осигурява охолство, а пък в личния живот майка му му е избрала жена, която макар и да призна, че си е харесала първо свекървата Grinning, е стойностен човек, т.е. по някакъв начин и там са му спестени несгоди. Когато се разбра, че Елван не може да има деца, отново Санджар пое удара. Тя беше готова да се разведе, но Яхя сякаш нищо не можеше да реши - нито можеше да каже развеждам се, нито твърдо да заяви, че остава с тази жена въпреки всичко.
Яхя усеща, че не е самостоятелен, не е равноправен и започва да се бунтува. Нормално е, защото всеки човек иска да бъде и да взима сам решения за живота си. От друга страна обаче не е и свикнал да поема отговорност, защото доста неща са му спестявани.
Та положението би се променило според мен единствено, ако Санджар оттегли подкрепата си - и финансова, и морална. Яхя трябва да се научи сам да изкарва парите си. По този начин бързо ще осъзнае и каква е Дуду. Вероятно ще го заболи, но трябва да мине през това. Сам трябва да се сблъска с живота, за да погледне по друг начин на брат си и може би на Елван.

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 20:02 от Elly J

# 601
  • Пловдив

https://twitter.com/KKhabadze/status/1343248228314177537

В отговор на въпроса, ще прости ли Санджар на Гедиз, ето какво отговори Хатуна Хабадзе - преподавател в университете в Батуми, Грузия - превеждали сме нейни анализи за Енгин:

Санджар е в състояние да му прости, но никога повече няма да му повярва. Нито приятелството им ще бъде възстановено, нито партньорството им ще бъде възстановено, тъй като Артър Милър казва, че „предателството е единствената истина, която остава“.

# 602

Момичета Two Hearts
Утре по това време ще знаем доста неща, но ареста на Менекшето ще да е в края най-вероятно.
А докъде ще стигнат Санджар и Наре - въобще не мога да си представя.  Значи тя ще иска "свободния син на арендатора" обаче какво ще обясни и как ще промени драстично живота на цялото семейство Ефеоглу, както и  на всички останали живеещи в конака, на Джейлян също. Къде ще отидат - хората и животинската стока /то Фериде, то Халисе, то Гедже.../. В колибата ли ще живеят или ще идат в дома на лелята?
И в двата случая репутацията на Санджар ще е срината, но при неговия вариант поне семейството няма да променя нищо. Потерпевш ще е само той.

Скрит текст:

# 603
Наре, не знае какво иска:хем, обича Санджар,хем не иска да се омъже за него,хем не иска Санджар да влезе в затвора.Иска да остане сама и  да размили  за всичко.
А Санджар е виновен за всичко случващо се в конака защото той  е Ефе и е взел всички под опеката си,той им е  като баща.Направи и доста грешки,прощаваше,покайваше се и искаше мечтата му да се осъществи за едно огромно семейство в конака, а заедно и с Наре и Мелек.

Утре ни очаква продължението на историята с новите сценаристки.

# 604
Машала, хубава девойка 👌🙂

Тая порода май е доберман, не са от безобидните, да не те нарочат и да им попаднеш между зъбите 😱

# 605
  • Пловдив

mari52, утре, 34 епизод е последен със старите сценаристки, а от 35 - ще е с новите.

araselia, Джемре Йоктем, е дала интервю за в-к "Поща" - доста е дълго, мога да пусна оригиналния линк:
http://www.sanalbasin.com/cemre-oktem-bu-homofobi-bitsin-artik-2 … dsizlik-39421529/

# 606
Марианче, всичките се изредиха да дават интервюта, гледат да използват максимално възможността да наберат популярност. Само главните, дето най-ни интересуват, ни дума ни вопъл 🙄

# 607

Момичета Two Hearts
Утре, вече е днес и след около 18 часа ще сме с продължението на историята.
Откакто ноември се срещнах с Ковид-инфекцията нещо не мога да спя нощем... Ей, така премине ли  полунощ и ококорвам едни очи и няма заспиване... Та сега си викам, да си намеря някаква занимавка.
Откакто съм с Windows 10 и претърпях загубата на една програма с която си правех клиповете, доста ги поразредих - останаха само  поздравите за рождения  ден на Енгин и поздрава за Нова година. Ползвам тази програма, която е в пакета на Уиндоуса - доста е ограничена откъм действия, но със други сложни не ми се и занимава - нито времето имам, нито вече и търпение. Така, че бъдете снизходителни към 1,30 минутното ми творение.
Важното е, че имаме поздрав. Понеже нямам ТТ и Инстаграм, моля Мариянка Two Hearts да го качи  и да се индикираме като фенове на Енгин.

# 608
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Е, дойде и поредният понеделник за нашата история.
Успешен да е.

araselia, мисля си, че няма какво ново да ни кажат Енгин и Неслихан.
Вероятно ги канят за интервюта, които те отклоняват - не приемат.
Имената на двамата говорят достатъчно за продажбата на сериала.

Марта, готово - клипчето е вече в туитър.
Ето и линка: https://twitter.com/MarianaDimitro9/status/1343422686450610178

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1343441450403586048

Подгряване:

Правиш всичко за любовта си, без да мислиш...

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 08:24 от mariana51

# 609
Добро утро,

С пожелание, днес за нови снимки.Hug

Марта_49, Hands Plus1Flowers BouquetHug

Момичета, Hug

Здрав и приятен ден.

# 610
Добро утро в нашият ден за кино мили момичета! Hug

# 611
Здравейте,

Празниците отминаха.Уморена съм,но приятно уморена,от пищни софри и хубави емоции.
Дано при всички вас е било така.
Благодаря за празничната атмосфера в темата,за всичко споделено по нашия сериал.
Марианка да си жива и здрава,винаги намираш време и ни осигуряваш актуална информация,преводи и нови снимки.

Марта,поздравления за хубавия клип.Колкото и да упорствах по отношение на Наре и да искам да я разбирам,напоследък все повече съм на твоето мнение,че тази игра на щастие си е живо лицемерие и не знам дали не е вратичка ,която сценаристите оставиха отворена за някакъв сериозен завой в сюжета.
Всъщност Наре обича Санджар и никой друг,но сякаш по скоро обича идеята за Санджар,както е било през целия период на раздяла. Затова той каза на Мелек,че с майка й са свикнали да живеят разделени,но не са свикнали да бъдат заедно.
На мен ще ми е много интересно,кога, при какви обстоятелства ще се съберат и ще станат семейство,или може би няма да се случи.

За озета,смятам,че Сахра като не можа сама,ще иска да си отмъсти на Санджар чрез Менекше и ще й се обади да й каже къде е гроба на Акън,за да уведоми полицията.Но не знам какъв екшън ще се случи в къщата за гости на Гедиз,че Менекше ще стане убийца,по-скоро ми се струва,че ще е по погрешка.

Садъчите ще го мъчат това пропукано приятелство.Преди време много държах на тази сюжетна линия,сега не съм убедена. Живота им е бил толково обвързан,че няма начин да не се налага сега да действат заедно в определена ситуация,но мисля,че само толкова.Санджар му дължи живота си,вярвам,че ще му се отблагодари и ще се разплати с лихвите.
Много въпроси чакат своите отговори.

Хубав ден в очакване на нашата киновечер
Бъдете здрави

# 612
  • Пловдив

Хубаво би било да имаме още снимки за феновете - на Енгин и Неслихан.
Но, надали... Възможно е при смяната на сценаристите...
Да се надяваме.

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1343475210469560321

Подгрявка:

Каква е причината за напрежението в имението?

Само ни питат - довечера ще разберем...
Ама - да предположа: Вероятно са разбрали за Менекше и Сахра.
Има един момент в трейлъра - халва - за кого ли е? В чий дом е - като че ли в дома на Наре или в конака... Чакам Марта да отгатне.

# 613

Сърцето е като писта за самолети. Ако на пистата непрекъснато има турболенции, няма как нещо добро да кацне на тази писта, защото просто ще кръжи наоколо и ще чака “ветровете” да се успокоят.“
@

Ох, тези "ветрове", нямат успокояване.

# 614

Здравейте момичета Two Hearts
Мойта работа стана като в онази приказка : "На слънчице поспали, на месечинка попрели" ама при мен наобратно.
Сега си направих първото за деня кафе и влизам в час с всичко. Това с халвата е в конака - обаче за кого ли е наистина? Прекалено ще е да се прави такъв ритуал за спонтанен аборт / Менекшето не беше в големи месеци/ но не знаем нищо за традициите им - щото те още със зачеването започват да говорят не за дете, а за син. Всъщност тя трябва да бъде съдена за намерението да вземе чуждото бебе и да го представи за свое.
Напрежението в имението може да се дължи на Яхя и Дуду.

Общи условия

Активация на акаунт