Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 686
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Момичета в Бахчеджи правят ли изследване за наличие на NK клетки убийци  в матката?

# 151
Момичета в Бахчеджи правят ли изследване за наличие на NK клетки убийци  в матката?

Предполагам правят, защото съм чела в сайта им за това. Но се свържете с координаторката за по-сигурно.

# 152
InnocentInnocentInnocentInnocentЗдравейте момичета, ние бяхме миналата седмица в Бахчеджи - искаха ни само на митницата ПСР- отрицателен иначе никъде другаде не са ни питали са тест.

За др. Кърлакая толкова четох тук - най-после го видях този човек. Ние директно се насочихме при него, изобщо не сме и опитвали в БГ клиника. Представи се човека, видя ни резултатите - ние сме със мъжки фактор - Олигоастенотеразооспермия - всичко в едно Sad . Препоръча ни директно ИКСИ - другия месец сме решили да действаме. Сега съм в подготовка на изследванията, цветната снимка и тн. Много ми е притеснено - но вярвам, че той е добър специалист и имам необходимата нагласа че е моя лекар  - така че.. Напред! Успех на всички в борбата и сбъдване на мечтата скоро!!! Innocent

# 153
Здравейте, пациентка съм на проф Ремзи Абалъ и започвам подготовка за трансфер. Имате ли някакви препоръки, че съм много притеснена Sad

# 154
Здравейте,

Пациентка съм на клиника Бахчеджи. Трансфера ми беше на 16.12 при д-р Карликая.
Моля, ако има пациенти, които да пътуват тази седмица до Истанбул и имат желание да ми купят инжекции Prolutex 25mg , да ми пишат на лично съобщение. Благодаря.

# 155
Писах ви 😊
Здравейте,

Пациентка съм на клиника Бахчеджи. Трансфера ми беше на 16.12 при д-р Карликая.
Моля, ако има пациенти, които да пътуват тази седмица до Истанбул и имат желание да ми купят инжекции Prolutex 25mg , да ми пишат на лично съобщение. Благодаря.

# 156
и аз съм тук до утре някой нещо ако му трябва да пише днес , после ще ви пиша моето приключение «хистероскопия »

# 157
и аз съм тук до утре някой нещо ако му трябва да пише днес , после ще ви пиша моето приключение «хистероскопия »
Изпратих ви лично съобщение.

# 158
Момичета искам да се похваля понеделник бяхме на преглед и вече със сигурност ни казаха, че ще е момиченце... Не мога да опиша щастието си с думи. Simple Smile

# 159
InnocentInnocentInnocentInnocentЗдравейте момичета, ние бяхме миналата седмица в Бахчеджи - искаха ни само на митницата ПСР- отрицателен иначе никъде другаде не са ни питали са тест.

За др. Кърлакая толкова четох тук - най-после го видях този човек. Ние директно се насочихме при него, изобщо не сме и опитвали в БГ клиника. Представи се човека, видя ни резултатите - ние сме със мъжки фактор - Олигоастенотеразооспермия - всичко в едно Sad . Препоръча ни директно ИКСИ - другия месец сме решили да действаме. Сега съм в подготовка на изследванията, цветната снимка и тн. Много ми е притеснено - но вярвам, че той е добър специалист и имам необходимата нагласа че е моя лекар  - така че.. Напред! Успех на всички в борбата и сбъдване на мечтата скоро!!! Innocent

Здравейте, Chancharanka, толкова хубаво сте го написали: " но вярвам, че той е добър специалист и имам необходимата нагласа че е моя лекар". Аз бях при Карликая- много добър специалист, но преди всичко страхотен човек, още от пъвия преглед чувствах, че той ще е моя лекар. При нас от първия път при него се случиха нещата, а преди това в България имах два несполучливи опита. Пожелавам Ви успех и вярвайте, че ще се сбъдне мечтата Ви.

# 160
Здравейте, ние също сме при др,Карлъкая. В понеделник  почнахме стимулация. В събота съм отново на преглед. На мен доктора ми направи много добро впечатление, също така вярвам, че е човек, който си знае работата и му имам пълно доверие.

# 161
Revolving HeartsМомичета, много се радвам, че прочетох такива хубави отзиви и неща за него. Наистина имах нужда да се успокоя малко и наистина да направя първата крачка. Затова и се насочихме там директно.
Абсолютно същите са моите впечатление и вече нямам търпение да дойде другия месец, за да започнем.
На мен не ми е казвал за противозачатъчни - директно на стимулация. От какво зависи това - моят цикъл е редовен - дали от това зависи? Успех на всички пожелавам!!! Revolving HeartsTwo Hearts

# 162
Здравейте момичета! Ако някой има нужда от лекарства от Турция, във фейсбук има група за поръчки.
https://www.facebook.com/groups/1818047744966540/permalink/3283084865129480/

# 163
Добро утро, момичета:)

Във вторник ми беше пункцията при д-р Карликая. Казаха ми да очаквам цикъл около седмица след нея. Дойде ми след 3 дни. Попитах дали не е много рано, но ме успокоиха, че при всеки е различно и е нормално, че ми е дошло.

Дойде ми с червена кръв, както си му е редът. Обаче оттогава почти не ми върви... Вчера говорихме с Хафизе по повод развитието на ембрионите и я попитах какво да правя, да започвам ли противозачатъчните от втори ден при положение, че не ми обилен цикълът. Тя се консултира с доктора и каза от днес да ги започвам.

На някоя от вас дали й се е случвало нещо подобно? Притеснявам се заради хапчетата, да не ги започна по-рано и нещо да прецакам. Благодаря ви на всички предварително :*

# 164
Много ви благодаря за споделеното! Дисега съм имала 2 стимулации без противозачатъчни. Никога не съм имала задържан фоликул след тях. За жалост неуспешни. Сега обмислям трета при друг лекар, но той предлага месец преди процедурата притивозачатъчни. Чела съм от други момичета, че понякига се получава обратния ефект- такова приспиване на яйчниците, че с мъка вадят по 1-2 фоликула. По- скоро ме интересува как ви се отразиха и постигнаха ли желания ефект?

Зависи и от състоянието. На мен лично ми изписаха противозачатъчни заради поликистозните яйчници, като целта беше да изчистят яйчниците от стари недоразвити фоликули. Simple Smile

А това колко фоликула ще извадят, според мен ( лично) не се повлиява от противозачатъчните с негативен ефект, напротив, би трябвало да има "рестартиращ ефект", но пак казвам зависи какъв е проблема. При всеки е индивидуално и не мога да твърдя, че се отнася на 100% за всички.

Успех!

Колкото до Д-р Карлъкая - аз мога да кажа само хубави неща. Първи опит беше при нас. До сега не сме били в друга клиника. Надявах се да пробваме със инсеминация, но той ни каза, че успеха ще е около 15%, докато с инвитро от първи опит ни даде 80% шанс. Послушахме го.
И аз бях с противозачатъчни, както вече обясних, и замразен трансфер, заради опасност от OHSS.
При пункцията извадиха 38 фоликула, от които 34 бяха зрели яйцеклетки, 29 оплодени и 19 замразени на 3-ти и 5-ти ден.
На трансфера ( който беше доста след пункцията, защото хванахме първата вълна на Ковид и съответно затвориха границите) имахме бластоцист  и вчера разбрах, че ще си имаме момченце! Simple Smile

Това е общо-взето моята история.
Исках просто да отбележа, че д-р Карлъкая е голям специалист и въпреки, че в клиниката е много натоварено и понякога може да ти се струва, че се опитват да "претупат" нещата, защото има още много чакащи, то аз съм на мнението че за отделените минути, човека си припомня случая и има желанието да помогне на всички ( до колкото е възможно с лекарска намеса, разбира се).

Пожелавам успех на всички ходещи натам и дано скоро има повече такива новини! Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 14:10 от LittleCrickets

Общи условия

Активация на акаунт