Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 766
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Добро утро,предстои ми подготовка за трансфер при Д-р Карликая . Как стоят нещата с патуването в момента,чета за някакви кодове,че трябва.От къде се взимат.

# 361
Здравей, Valq12, трябва да попълниш деклрация в този сайт до 72 часа преди пристигане:

https://register.health.gov.tr/

# 362
Здравейте,аз съм пациентка на д-р Карлъкая и ми предстои на края на месеца стимулация и ще се наложи да останем в Истанбул 14 дни ,бихте ли споделили къде отсядате там за по-дълго време ?

# 363
Ние с моят мъж си отседнахме в едно скромно хотелче на Таксим,точно на булевард Истиклял.Точно 14 дена си бяхме там,като през букинг си резервирахме.Оринтировъчно около 300лв платихме.Имахме си и скромна закуска и чай,кафе и сладки на корем.Стаята беше малка,интернета добре,но кой ти гледа стаята при положение,че си в Истанбул Grinning Сега ще ме попитате как съм прала дрехите без пералня.....еми не ги прах Joy Купувахме си нови,пълно е с блузки за по 20лири по пазарите и гащи за по 3лири.Хич не го и мислих,гледах да съм спокойна,да си го ударим на живот и да си почивам.Иначе всеки според джоба си,но ние не сме придирчиви Grinning
Здравейте,аз съм пациентка на д-р Карлъкая и ми предстои на края на месеца стимулация и ще се наложи да останем в Истанбул 14 дни ,бихте ли споделили къде отсядате там за по-дълго време ?

# 364
Ние с моят мъж си отседнахме в едно скромно хотелче на Таксим,точно на булевард Истиклял.Точно 14 дена си бяхме там,като през букинг си резервирахме.Оринтировъчно около 300лв платихме.Имахме си и скромна закуска и чай,кафе и сладки на корем.Стаята беше малка,интернета добре,но кой ти гледа стаята при положение,че си в Истанбул Grinning Сега ще ме попитате как съм прала дрехите без пералня.....еми не ги прах Joy Купувахме си нови,пълно е с блузки за по 20лири по пазарите и гащи за по 3лири.Хич не го и мислих,гледах да съм спокойна,да си го ударим на живот и да си почивам.Иначе всеки според джоба си,но ние не сме придирчиви Grinning

А дали може да споделите името на това хотелче за да се ориентирам .Благодаря Ви предварително ,за дрехите не ме притеснява изобщо искам просто да бъда спокойна и всичко да бъде наред

# 365
Казва се "GANJ" ,най-добре напишете в букинг Таксим и датите за които ви трябва и ще ви излязат всички хотели в района.Много хотели има по булевард Истиклял,може и друг да си харесате,но цените са по евтини през букинг,на място е по-скъпо.На нас много добре си ни беше там,за ЗЕТ миналия месец пак бяхме там,района е супер,на 1 спирка с метрото от Бахчечи сте и на 40мин пеш.Пълно с магазини,храна навсякъде,малко по-скъпичко е,защото е все пак е Истиклял.Има супермаркет Шок наоколо и Мигрос.Кулата Галата е на 20мин Heart Eyes Долмабахче на 20мин,всичко ви е близко на пешеходно разстояние.Дано съм била полезна,стискам ви палци HugHeart Eyes

# 366
Какво метро има до Бахчеджи? Най-близката спирка е Osmanbey поне на 30мин пеша. Аз ли нещо незнам?

# 367
Чак пък 30мин Grinning,аз си ги минавам за 10,15мин GrinningGrinning
Какво метро има до Бахчеджи? Най-близката спирка е Osmanbey поне на 30мин пеша. Аз ли нещо незнам?

# 368
Здравейте, момичета! Има ли някоя тези дни да е в Истанбул и да се връща скоро. Докторът ми писа, ако ми е възможно, да започна с хормона на растежа, а в Бг няма как да го взема. Мисълта ми е, ако някой може да ми го закупи, като си дойде в Бг, ще го заплатя. Проблемът е, че трябва да се транспортира с хладилна чанта.

# 369
момичета,живот и здраве ни предстои преглед за първи път в Истанбул.И двамата не сме ходили,как ще се оправим не знам. Grinning мъжът ми иска да сме с кола по-добре се чувствал с навигация ще сме,но дали ще работи там добре нз..всякакви съвети са ни добре дошли..направо вместо да се притесня за важното за прегледа ,аз се стресирам за там,как ще стигнем ..

# 370
там стигането е толкова лесно че няма как да не стигнете , само направо , два пъти на двясно  и сте там Simple Smile Говоря от границата само на право . Теглите си гугл мапс офлайн и няма проблем

# 371
Здравейте, другата седмица ми предстои пътуване до Истанбул. Живот и здраве ще почнем стимулация. Говори се, че в Турция щели да затягат мерките за ковит. Предполагам, няма да затварят хотелите и магазините. Дали ограниченията ще важат и за чужденци?

# 372
Здравейте, другата седмица ми предстои пътуване до Истанбул. Живот и здраве ще почнем стимулация. Говори се, че в Турция щели да затягат мерките за ковит. Предполагам, няма да затварят хотелите и магазините. Дали ограниченията ще важат и за чужденци?
Здравей,и на мен ми предстои стимулация другата седмица ,казаха че затягат мерките ,но не мисля че ще има проблем за нас.
Имам и аз едно питане,понеже подписахме с мъжа ми на 10.04.2021 аз дали ще успея да премина границата и да се върна с тези документи или трябва да пускам експресни поръчки за новите ми документи

# 373
имате срок 1 месец в който да смените документите

# 374
извинявайте в какъв смисъл ще затягат мерките?

Общи условия

Активация на акаунт