Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 753
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Вчера Русия официално затвори границите си за Турция , Защото имали много болни и нов вирус там витае . За това ще затягат мерките в Турция

# 376
ужас..това съм го пропуснала!ох дано вече се пооправят нещата с топлото време и без това всичко е толкова зорно..

# 377
Здравейте, другата седмица ми предстои пътуване до Истанбул. Живот и здраве ще почнем стимулация. Говори се, че в Турция щели да затягат мерките за ковит. Предполагам, няма да затварят хотелите и магазините. Дали ограниченията ще важат и за чужденци?

Ние днес пристигнахме , доста празно изглежда от Януари , когато бях , но всичко си работи и живота си тече нормално , за сега . Но наиСтина няма много хора по улиците . Очаква се ограничение , но не и за туристи .

# 378
Имам и аз едно питане,понеже подписахме с мъжа ми на 10.04.2021 аз дали ще успея да премина границата и да се върна с тези документи или трябва да пускам експресни поръчки за новите ми документи

По закон в срок от един месец - т.е. до 9.05. - трябва да подадете заявление за смяна на документите. Старите ви документи важат до издаването на новите. Чакате един месец (от датата на подаване на заявлението), докато ви станат новите документи, като през това време старите продължават да си важат. Само че често ги правят по-бързо и тогава няма значение, че не сте си взели новата лична карта, излезе ли новият документ, старата престава да важи. Така че преценете като време кога ще пътувате и ще се връщате. Ако не излиза сметката, се обадете да питате просрочването с няколко дни на подаване на заявление как ще се отрази.

# 379
Здравейте, другата седмица ми предстои пътуване до Истанбул. Живот и здраве ще почнем стимулация. Говори се, че в Турция щели да затягат мерките за ковит. Предполагам, няма да затварят хотелите и магазините. Дали ограниченията ще важат и за чужденци?

Ние днес пристигнахме , доста празно изглежда от Януари , когато бях , но всичко си работи и живота си тече нормално , за сега . Но наиСтина няма много хора по улиците . Очаква се ограничение , но не и за туристи .

Здравейте, доколкото разбирам сте за ин витро в Истанбул. Ние също сме се насочили натам. Много бих се радвала на всякаква информация. Вие в коя клиника сте и при кой лекар? Нова съм в темата и всяка информация би ми била полезна.
Аз лично съм в Бахчеджи , при доктор Карлъкая , предстои ми втори опит , надявам се последен . Лично аз съм доволна от отношение , загриженост , точност и внимание . Не съм се чувствала никъде така обгрижвана .
Успех с Вашия избор !

# 380
Имам и аз едно питане,понеже подписахме с мъжа ми на 10.04.2021 аз дали ще успея да премина границата и да се върна с тези документи или трябва да пускам експресни поръчки за новите ми документи

По закон в срок от един месец - т.е. до 9.05. - трябва да подадете заявление за смяна на документите. Старите ви документи важат до издаването на новите. Чакате един месец (от датата на подаване на заявлението), докато ви станат новите документи, като през това време старите продължават да си важат. Само че често ги правят по-бързо и тогава няма значение, че не сте си взели новата лична карта, излезе ли новият документ, старата престава да важи. Така че преценете като време кога ще пътувате и ще се връщате. Ако не излиза сметката, се обадете да питате просрочването с няколко дни на подаване на заявление как ще се отрази.

"...излезе ли новият документ, старата престава да важи."
Това не е вярно!

Мъжът ми си пусна обикновена поръчка и през това време няколко пъти ходихме до Турция.
Задграничният беше готов, но той беше възпрепятстван да го вземем, а на мен ми дойде цикълът и меко казано изпаднах в ужас понеже трябваше да тръгнем същата вечер.
ММ твърдеше, че може да ползва задграничният си въпреки, че е излязал новият, аз не повярвах Simple Smile .
Звъннах до паспортно и от там ми потвърдиха, че щом  все още паспорта е валиден ( оставаше по-малко от месец) може да пътува с него докато не отиде да си вземе новият.
Така отидохме и се върнахме без проблеми Simple Smile .

sasha123, за ваше успокоение обадете се в паспортно и обяснете случая си Simple Smile
Успех! Simple Smile

# 381
Крис, щом сте питали и така са казали, чудесно, значи това още повече улеснява нещата. Аз проверявах какво пише по въпроса за шофьорската книжка и в разпоредбите е указано, че старият документ не важи след датата на издаване на новия. Така че приех, че се отнася за всички документи.

# 382
Хубаво е дамата да се обади в паспортно за всеки случай.

Факт е че наистина има срок от 1 месец да си поднови документите, АКО е сменяла фамилия обаче!!!
Ние се оженихме на бързо ( само подписахме)  точно заради Турция. Аз избрах да остана с моята фамилия и така си спестих смяната на документи ( лична карта, задграничен паспорт, шофьорска книжка ).

# 383

Благодаря много:)

# 384
Привет, дами. Миналата седмица в сряда започна моята стимулация, днес ми беше контролния преглед при др.Карлъкая. Засега всичко се развива нормално. Очертава се другия понеделник или вторник да е пункцията. Чудя се, не е ли много късно, много ме е страх да не се спукат някои от яйцеклетките ми дотогава.

# 385
Привет, дами. Миналата седмица в сряда започна моята стимулация, днес ми беше контролния преглед при др.Карлъкая. Засега всичко се развива нормално. Очертава се другия понеделник или вторник да е пункцията. Чудя се, не е ли много късно, много ме е страх да не се спукат някои от яйцеклетките ми дотогава.
Докторът ще ви даде цетротид, който ще пази яйцеклетките  от овулиране.
Нищо няма да се спука.

# 386

Здравей,не се притеснявай и аз в момента съм на стимулация от миналия понеделник и също се бях притеснила и го попитах той каза че всичко е наред и ми изписа Цитротид заедно с другите инжекции.Както вече споменаха това лекарство не позволява на яйцеклетката да се отдели от яйчника .Пожелавам ти успех

# 387
Цетротида блокира покачването на лх-то, а това пази фоликулите от преждевременна овулация.
Цетротид се изписва задължително при всяка ин витро процедура, около 5-7 ден, в зависимост от големината на фоликулите и хормоналните кръвни изследвания.

# 388
Докторът ще ви даде цетротид, който ще пази яйцеклетките  от овулиране.
Нищо няма да се спука.
За  съжаление няма гаранция. Имам горчив личен опит. Някои такива проклетии като мен хчи не се повлияват ни от Овитрел, ни от Цитротайд. Или се пукат преждевременно фоликулите, или пък се забавят и прецакват трансфера.

# 389
Здравейте , има ли някой който в сега в Истанбул и има желание да ми купи две добавки от аптеката до Бахчеджи , тъй като май няма да мога да замина мессц Май , а не предвидих да си купя повече . Имам рецепта . Ще съм много благодарна . Моля ако има някой , който иска да ми помогне да ми пише на лични .
Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт