Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 585
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Aз правих цветно снимка там и то долри няколко часа след пункция, нищо не усетих. В България си ме боля и дори доста интензивно, та Персеснка започна д аме успокоява. Не знам каква е разликата, но в Турция не усетих нищо.
Разликата е в професионализма.

# 631
Всеки сам трябва да прецени. Аз има една снимка в Бг с упойка и 2 в Ехомар без упойка. С две премахнати тръби, голям праг на болка и двата пъти припаднах от болка. Ако дамата ще е по-спокойна с упойка по-добре с нея. Успех.

# 632
Здравейте,
Имам 1 цс в надежда 2016г без упойка и припаднах от болка при проходими,но леко нагънати тръби.
Тази година имам 3 цс без упойка в Ачик емар(през 1м) пак с проходими под налягане тръби,но болка грам нямах. Мнооооого внимателен доктор,нищо общо с Бг! 20 мин преди снимката взимах по 1 аулин,но едва ли и без него щеше да ме боли повече.

# 633
https://
Здравейте, искам да попитам трансферът болезнен ли е понеже се прилага без упойка. И кое е по добре замразен или фреш ембриотрансфер, може ли ние да си избираме, малко не съм запозната с тези неща.

Не, трансфера не е болезнен. Само трябва да ти е пълен мехура. След трансфера има 40мин.без да се мърда лежане. А относно свеж или замразен трансфер- доктора след пункцията ще ви каже дали е възможно свеж . Зависи от дебелината на лигавицата..или нещо подобно и от това колко яйцеклетки са пунктирани. Ако са много е добре да се възстановите преди трансфера, но доктора ви най-правилно ще прецени и ще ви посъветва. Аз лично бях с един свеж и един замразен двудневни ембриони...,които в момента спят по креватчетата.Simple Smile Пожелавам успех на всички ви!

# 634
Здравейте,ние имахме стари
занесохме ги тях - спермограми. Но проф. Бюлент поиска от нас хормонални изследвания които се правят сутрин на гладно в 9:00 така че си ги направихме там,останахме една вечер,но питайте координаторките те ще ви насочат преди първичния преглед.

В Бахчеджи имат уролог-андролог .Той иска ли някакви допълнителни изследвания, които да се направят предварително не знам дали да ги пускам тук в България или предпочита да ги направим там в клиниката.

# 635
Здравейте, надявам се това, че е замразен трансфер няма да е негативно.Въпреки , че четох че при замразения даже има повече успеваемост, тъй като матката и хормоните имат време да се възстановят.Дано, но човек все пак го е страх , или малко ми действат хормоните в момента.

# 636
Момичета, благодаря за отговорите! Колко приблизително ви излезе на вас процедурата, знам че е много относително за всеки, но поне ориентировъчно да добрия някаква представа
На нас ни излезе:
Хистероскопия- 2000 евро
Канселирана стимулация- 600 евро
Още 1 опит с резултат 3 незрели яйцеклетки- 1500 евро
1 аспирация на киста- 300 евро
2 прегледа по 150 евро
Допълнително лекарства-  около 600 евро
Хотели, храна ...........
Не сме стигали до вадене на зряла яйцеклетка и оплождане.
Бяхме в Бахчеджи при д- р Карликая. Всичко е много относително и индивидуално. Тръгнахме с голямата кошница иначе.....

# 637
Здравейте,
Отивате и се регистрирате на регистратурата. ☺
Викат ви вас. Пригответе се все едно за пункция. Носят ви вода и ви казват колко да пиете.
Идват с видеозон (таблет 😉) и преценяват още колко вода и дали трябва да пиеш.
Отивате в залата където ви е била пункцията. Потвържавате, че сте вие, мъжът ви  (всичко е като при пункцията ) и ви ги връщат ембриончетата.
И  така ☺. След това лежиш и чакаш да ти разрешат да отидеш до тоалетна, ако ти се ходи по малка нужда не стискай, а си поискай подлога...
Силно стиснати палци!!!

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 10:40 от _Кris_

# 638
Здравейте дами, правят ли тест за ковид при посещение в клиниката и половинката допуска ли се на прегледи, консултации и т.н.  В клиниката която посещавах в България преди всяка среща с доктора ми правеха пср тест или два антигени и мъжа ми не го допускаха даже за попълване на документацията

# 639
Здравейте,
Отивате и се регистрирате на регистратурата. ☺
Викат ви вас. Пригответе се все едно за пункция. Носят ви вода и ви казват колко да пиете.
Идват с видеозон (таблет 😉) и преценяват още колко вода и дали трябва да пиеш.
Отивате в залата където ви е била пункцията. Потвържавате, че сте вие, мъжът ви  (всичко е като при пункцията ) и ви ги връщат ембриончетата.
И  така ☺. След това лежиш и чакаш да ти разрешат да отидеш до тоалетна, ако ти се ходи по малка нужда не стискай, а си поискай подлога...
Силно стиснати палци!!!

Много благодаря за отговора. Дано и теста да е положителен, при вас какъв беше резултата?

# 640
Безкрайно благодарна съм на клиниката-доктор Карликая и координаторките ...
Аз съм с тотално изчерпан ЯР, но въпреки всичко успяха да ми извадят Я, имах имплантация... за съжаление ЧХГ започна да пада и опита бе неуспешен.
В добри ръце сте, не се притеснявайте. Само трябва да мислите позитивно, това се иска от вас ☺, успех!

# 641
  • Пловдив
Здравейте момичета пуснах си кортизол , хормона на стес и ми е над горната граница е 650, резултати ми е 950.Има ли някой , който също си е правил преди процедурата или преди трансфер.Дават ли ви да пиете нещо

# 642
Момичета,
Подкожните инжекции Пролутекс болезнени ли са, трябва да си поставям по 2 на ден и доста се стресирах..?

# 643
Не виждах разлика от другите подкожни..., но пак зависи от прага на болката.

# 644
Момичета,
Подкожните инжекции Пролутекс болезнени ли са, трябва да си поставям по 2 на ден и доста се стресирах..?
Самото слагане не боли но после бая боли мястото много е неприятно

Общи условия

Активация на акаунт