Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 782
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
Никой не защитава Карликая, всеки пише как е било при него.След като вие споделяте,защо и други, които са успели да не споделят? Някои от вас се изказват така все едно са завършили медицина и разбират повече от докторите!

# 241
А до колко е правилно да изразяват мнения жени, които даже не са имали стимулации при съответния лекар не съм сигурна. Точно, защото нови потребителки, които трябва да получават правилно мнение за съответна клиника или лекар не трябва да изказвате мнение по ваши преценки и размишлявания. Всеки лекар си има различен подход и всеки има право на избор.
P.S. Без да са ми пускани изследвания по време на стимулация съм бременна след лечение при др Карлъкая.
Успех момичета!

# 242
Здравейте дами и аз се включвам в темата за да кажа, че ние не сме лекари специалисти да кажеме кое е най правилното дали да се следи или да не се следи хормони... Реално трябва да се погледнат нещата щом при положение, че не следи хормоните др Карликая защо ли има толкова много пациенти от България?Не ми се вярва всичките да са забраменели на късмет и аз явно бях голямата късметлийка успях от първи път Simple Smile Направи ми впечетление,и на мен че някои дами наистина умишлено пишат срещу Карликая!  Защо се доверявате на някои специалисти които успеха им според мен е ...  а не се доверявате на лекар който не изисква хормони?Аз бях пациентка на др Карликая по време на стимулацията не сме следили хормони само ден преди стимулацията в деня когато ми предназначиха блокиращата инджекция ми каза да дам кръв и според резултата щеше да продължи стимулацията още 1 ден но резултатите се оказаха високи и каза ако изчакаме още 1 ден ще се спукат фоликулите.Не че не следи хормони ами при всеки е индивидуално явно. Казали сте че имате биохимична бременност при др Карликая ако бременността ви беше постъпила по естествен път вината в кого ли щеше да бъде????

# 243
А трябва ли да имаме стимулация за да пишем ? Аз ходих там 2 пъти на преглед при него и не останах очарована за това не си правих стимулацията там .  Просто имам чувството че тук в тая група трябва само да го нахвалваме този доктор . Има и други лекари има и неуспели при него . Престанете вече с това как някои се изказват срещу него ! Това е нормално ! Нормално е да има и не приятни отзиви срезу всеки лекар !

# 244
Разбира се, че ще има и доволни и недоволни, но това, че някой не е доволен от съответния лекар не означава, че трябва да изразява категорично мнение за дейността му и да го очернява, а просто да споделя какво е преживял, за да го имат предвид другите потребители. И между другото ако знаехме повече от него трябваше сами да успяваме да бременеем или да си правим ин витро лечението Simple Smile

# 245
Не разбрах как всичко стигна до тук. Аз просто отговорих на tatabobi86 и обясних, че и аз бях отишла в Бахчеджи с изследвания от Бг и при стимулацията не ми бяха пускани изследвания. Просто и напълно човешки обясних как при мен се случиха нещата. Но както винаги някои пациентки не пропускат възможност да нападнат др.Карликая( не се случва за пръв път), явно отново издебнаха момента да изплюят злобата си. VDimitrova111, аз също знам, че резултатите могат да се научат от координаторките, но под резултати имах впредвид положителни резултати, с които да се похвалят от други лекари в други клиники . Например, аз съм пациентка на др.Карликая и съм бременна, за което винаги ще съм му благодарна. Всеки има право на мнение, затова аз ще продължавам да защитавам др.Карликая, а на който не му отърва- лекари и клиники бол. Успех на всички!

# 246
лично аз за първи път се включвам с това да изкажа че за мен не е ок да не се пускат изследвания и ако на някой ще му се стъжни живота от взимане на кръв 3 пъти максимум за стимулация не знам какво да кажа ! Не очаквах че в клиниката не взимат такива изследвания ! И много се радвам че има бремени девойки. Всеки си има глава на раменете .

# 247
Ъхъ, в тая тема, сакън нещо различно от хвалебствия да не се напише. 
То затова имаше и период, в който недоволните не пишеха,защото ги схрускваха с парцалите.
Аз лично, успели в Бахчеджи, не познавам.
Разбрахме, че е въпрос на изключителна компетентност да НЕ се пускат кръвни хормонални изследвания и е "индивидуален лекарски подход" да не следиш хормони, да видим до какви висини ще достигне невежеството.🧐

# 248
Mrpeteva, радвам се за вашия положителен резултат и късмета, който се имали. Но моля ви се, не обърквайте новите момичета в темата, че е правилно да се прави стимулация без следене на хормони.
 Пак се повтярам, ако на вас ви е провървяло, супер, но не всички ще имат този късмет.

# 249
Никой не казва, че в клиниката не взимат изследвания. Моля, не изопачавайте нещата. Аз писах специално за моя случай.
А Вие, haidi, която сте толкова компетентна и със "медицинско" образование едва ли не, може би ще искате да споделите при кой лекар успяхте. Вярно, няма как да познавате успели в Бахчежи, защото сте заета изключително да плюете клиниката и доктора специално. Аз също много се интересувам до какви висини ще достигне вашето невежество относно успелите момичета в Бахчеджи. Според мен не е много уместно да обиждате всички успели в клиниката. Може би трябва да се информирате много по-подробно за успеваемостта там. Всички имат право да изкажат както положителни, така и негативни мнения в групата. Но всички тези жлъчни изказвания от ваша страна са вече направо смешни и безпочвени. Те могат само да покажат вашата лична злоба и невежество. Повярвайте ми, едва ли някой ще се повлияе от вашето мнение, защото е много очевидно, че тук има умишлено почерняне. Крайно време е вече да се освободите от тази злоба и да продължите напред, защото всичко това не ви помага, а напротив, дърпа ви назад. Може би наистина тогава ще забременеете. От все сърце ви го пожелавам.

# 250

да не см говорим съвсем празни приказки

# 251
Ъхъ, в тая тема, сакън нещо различно от хвалебствия да не се напише.  
То затова имаше и период, в който недоволните не пишеха,защото ги схрускваха с парцалите.
Аз лично, успели в Бахчеджи, не познавам.
Разбрахме, че е въпрос на изключителна компетентност да НЕ се пускат кръвни хормонални изследвания и е "индивидуален лекарски подход" да не следиш хормони, да видим до какви висини ще достигне невежеството.🧐
Направо не разбирам как пишете толкова безумни неща. Не е нужно да познавате лично някой,който е успял,приемам го по този начин изказването ви,защото ако говорите за групата е смешно! Достатъчно много семейства са успели,аз лично познавам поне две успели там и колко още,които са писали и такива,които не са казали в групата по една или друга причина.
Лично на мен са ми взимали кръв и то няколко пъти.
Всеки има право да изкаже своя опит,но да е компетентен и подплатен с аргументи,защото ако е само да пишем глупости,по-добре да не пишем нищо.
П.с Аз също съм успяла при доктора,друг е въпроса,че тук ме оставиха да си кървя вкъщи и загубих бебето в 8 г.с
Когато има да се каже нещо хубаво не мога да разбера защо трябва да черним хората,които "не спят" ,за да може ние всипки да си имаме дечица,има и доза късмет. Ако бъдем малко по-позитивни със сигурност ще сме и по-щастливи. Не искам да засегна никого,но мислете преди да пишете,защото се създават излишни дрязги,които за тези 2 години в групата,в които съм аз липсваха.

# 252

да не см говорим съвсем празни приказки

А как можете да определите успевамостта на една клиника или лекар по анкета направена в затворена група има шепа хора там ???  Grinning оххх Господи..

# 253
Петева, вие започнахте да компетентничите за лекарските подходи- "да не взимаш кръв било лекарски подход", "да разчиташ на ехограф било лекарски подход" , я се върнете и вижте какво сте писала?😂
И,ако обичате, не дръжте сметка на тоз и оня.

@Джорджия, за какви безумия иде реч? Че не познавам успели в Бахчеджи? Значи е безумно да нямаш успех там? Двойката с която се запознахме също не успя. Вярвам на личните си контакти, не на анонимни профили.
А, и Цитирам Петева, ако за нейните безумия ме питате, върнете се четете назад🧐

# 254
Петева, вие започнахте да компетентничите за лекарските подходи- "да не взимаш кръв било лекарски подход", "да разчиташ на ехограф било лекарски подход" , я се върнете и вижте какво сте писала?😂
И,ако обичате, не дръжте сметка на тоз и оня.

@Джорджия, за какви безумия иде реч? Цитирам Петева, ако за нейните безумия ме питате, върнете се четете назад🧐
И да, НЕ познавам успели в Бахчеджи. Двойката, с която се запознахме, също не успя. Както и редица други момичета, които само четат и не пишат тук.
Нейното изказване е на база друго изказване,което вие иронизирате и след като не познавате в групата успели,какво ви накара да отидете там и въобще да сте в групата..?

Общи условия

Активация на акаунт