Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява болничен лист и как се издава?
Какви са правата за отпуск при инвитро процедура според Кодекса на труда?
Кои са основните фактори, които влияят върху успеха на инвитро процедурата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява болничен лист и как се издава?
Болничният е документ, който осигурява заплащане по време на болест или процедура. Когато се използва болничен за инвитро процедура, издаващият лекар може да посочи диагнозата като „женски стерилитет“ или подобна. Обществеността не е задължително да знае за това, но шефът и колегите може да го разберат от болничния.
-
Какви са правата за отпуск при инвитро процедура според Кодекса на труда?
-
Кои са основните фактори, които влияят върху успеха на инвитро процедурата?
Успехът на инвитро процедурата може да бъде повлиян от няколко фактора. Те включват спокойствието по време на стимулацията и след трансфера, качеството на ембрионите, възрастта, мъжкия фактор и потенциални имунни или генетични проблеми. Важно е да се консултирате с вашия лекар за индивидуална оценка на факторите, които могат да повлияят на успеха на процедурата.
-
Какви алтернативни методи могат да подобрят успеха на инвитро процедурата?
-
Какви са потенциалните странични ефекти от приема на противозачатъчни преди стимулация?
Направи ми впечетление,и на мен че някои дами наистина умишлено пишат срещу Карликая! Защо се доверявате на някои специалисти които успеха им според мен е ... а не се доверявате на лекар който не изисква хормони?Аз бях пациентка на др Карликая по време на стимулацията не сме следили хормони само ден преди стимулацията в деня когато ми предназначиха блокиращата инджекция ми каза да дам кръв и според резултата щеше да продължи стимулацията още 1 ден но резултатите се оказаха високи и каза ако изчакаме още 1 ден ще се спукат фоликулите.Не че не следи хормони ами при всеки е индивидуално явно. Казали сте че имате биохимична бременност при др Карликая ако бременността ви беше постъпила по естествен път вината в кого ли щеше да бъде????

оххх Господи..