Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 713
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте момичета! Най-после мина и моята лапароскопия при Карликая. Просто за пореден път ми доказа, че това е моят лекар и че няма да злоупотреби в никакъв случай. Много се притеснявах, понеже се виждаше задържане на течност в едната тръба от цветната снимка и той предложи да се направи - само така може да сме сигурни, че всичко ще бъде наред като се стартира инвитро. Слава Богу, след лапароскопията ми каза,че не е пипнал тръбите Grinning, огледал е всичко, и всичко е наред там Simple Smile , и че можем да стартираме веднага с процедурата по инвитро. При нас е 100%  мъжки фактор. Така че от утре - 31.05 с 5 дена подготовка първо -  предписал ми е Естрофем  3 пъти по 1 табл + Цетротайд само 3 дена. С цел ми каза да подготви яйчниците, после чакам към 8.06 да ми дойде цикъла и заминаваме да стартираме стимулациите.
Много се надявам всичко да е наред Simple Smile Той ми доказа че мога да му имам доверие, беше ме страх от толкова истории  тук в БГ са прекъсване на здрави тръби и какви ли не гадни истории и тн.
Пожелавам на всички успех, късмет и на всички нека да се сбъдне мечтата за бебче!! Grinning Grinning

# 421
Радвам се за вас, Chancharanka! А също така за пореден път се уверявам, че и аз ще бъда в добри ръце. Април месец бяхме на първичен преглед при него. Много ми хареса това, че след като се запозна с нашата медицинска история и разгледа изследванията ни, много подробно и изчерпателно ни обясни своето становище и начерта план на действие. Наистина такова внимание, за съжаление, в България не сме получавали. В събота имам записан час за започване на стимулация. Надявам се всичко да е наред и да стартираме.

# 422
Радвам се за вас, Chancharanka! А също така за пореден път се уверявам, че и аз ще бъда в добри ръце. Април месец бяхме на първичен преглед при него. Много ми хареса това, че след като се запозна с нашата медицинска история и разгледа изследванията ни, много подробно и изчерпателно ни обясни своето становище и начерта план на действие. Наистина такова внимание, за съжаление, в България не сме получавали. В събота имам записан час за започване на стимулация. Надявам се всичко да е наред и да стартираме.
Всичко ще бъде наред. Аз тъкмо днес приключих с Цетротайд-а и ми остават още 2 дни с този Естрофем. Надявам се всичко да е наред - просто съм се доверила и това е. Стискам палци при вас да мине спокойно всичко и леко. Досега каквото съм чела за него тук като специалист и като начин на провеждане на протокола по инвитро - са много доволни. И да сме живи и здрави стартираме на 8 или 9.06 - зависи кога дойде моментът Wink

Стискам палци!!

# 423
Момичета, искам да попитам някой имал ли е проблем с висок креатинин и ако е така, това повлия ли на стимулацията Ви?

# 424
Мили дами здравейте....
 Искам да споделя с вас нашето щастие.  В събота се роди нашата дъщеричка Рая. Безкрайно много много благодарим на др Карликая и на целия екип на клиника Бахчеджи, че ни помогнаха да си сбъднем най желаната ни мечта. Няма думи с които можеме да обясним това чувство. Пожелавам на всички вас които с нетърпение чакат да се случи чудото... Не се отказвайте и силно вярвайте, че ще прегърнете вашето чудо някой ден! Simple Smile

# 425
Честито, Таня! Да ви бъде жива и здрава малката принцеса и да топли душите ви!

Благодарение на Д-р Карлъкая след 4 години изпитания, аз също станах майка този петък на момиченце Емилия.

От цялото си сърце пожелавам на всички борбени момичета успех, сила и много вяра!

Бъдете благословени и нека вашето чудо се случи скоро!

# 426
Честито и на теб Диляна! Да ни са живи и здрави дечицата... и както си казала дано при всеки да се случи чудото!
Ние също след дълги години чакане след неуспехи и разочорования постигнахме това мънинко чудо. От сърце ви благодарим др Карликая....

# 427
Много се радвам дами когато чуя положителни неща и се уверявам в това, че сме направили правилен избор. Понеделник започнахме стимулация и ние. Искам да споделя с вас, че можете да пътувате със серификат за ваксина срещу ковид-19 без ПСР тестове ние с моя съпруг така пътувахме.

# 428
Много се радвам дами когато чуя положителни неща и се уверявам в това, че сме направили правилен избор. Понеделник започнахме стимулация и ние. Искам да споделя с вас, че можете да пътувате със серификат за ваксина срещу ковид-19 без ПСР тестове ние с моя съпруг така пътувахме.

Успех ви желая и ви стискам палци! Simple Smile

А знаете ли дали може с бърз антигеген тест?

# 429

Успех ви желая и ви стискам палци! Simple Smile

А знаете ли дали може с бърз антигеген тест?
Здравейте, да може. Само резултатът да е преведен на английски. Успех 🙂😇

# 430
Здравейте момичета, ето днес мина прегледа след подготовката при д-р Карликая и се видя, че имам някаква малка киста.(Преди това да уточня имах подготовка 1 седмица на Естрофем 5 дена 3 пъти по 1 хапче + инжекции Цетротайд за 3 дена) Каза, че все пак ще стартираме стимулациите с Гонал ми предписа за 5 дена. И в понеделник съм пак при него на преглед като се надяваме да се е стопила тази киста и разбира се да има увеличение в размера на фоликулите.В противен случай ще се наложи да се отложи. Иначе каза, че има добра бройка  - само да се махне тази киста, която е функционална така наречена- т.е от неовулирал фоликул. Стискайте палци. Някой имал ли е подобна ситуация? С киста след Естрофем, какво стана и всичко беше ли нормално след това?

# 431
Здравейте момичета, ето днес мина прегледа след подготовката при д-р Карликая и се видя, че имам някаква малка киста.(Преди това да уточня имах подготовка 1 седмица на Естрофем 5 дена 3 пъти по 1 хапче + инжекции Цетротайд за 3 дена) Каза, че все пак ще стартираме стимулациите с Гонал ми предписа за 5 дена. И в понеделник съм пак при него на преглед като се надяваме да се е стопила тази киста и разбира се да има увеличение в размера на фоликулите.В противен случай ще се наложи да се отложи. Иначе каза, че има добра бройка  - само да се махне тази киста, която е функционална така наречена- т.е от неовулирал фоликул. Стискайте палци. Някой имал ли е подобна ситуация? С киста след Естрофем, какво стана и всичко беше ли нормално след това?
Аз съм имала. Абсорбират се , пукат се.
Стискам ви палци да е изчезнала до понеделник. Simple Smile

# 432
Много благодаря. Дано, не ми се отлага хич, тъкмо стартирахме 🙏🏻🙏🏻

# 433
Много благодаря. Дано, не ми се отлага хич, тъкмо стартирахме 🙏🏻🙏🏻

Здравей и на мен беше ми се случило, но беше се спукал и бяхме продължили стимулацията дано и при теб да се спука и на следващият преглед  да я няма тази киста вече. Силно стискам палци.

# 434
Здравейте, момичета! Другият месец ми предстои ЗЕТ при др.Карлъкая. Днес се свързах с координаторката, понеже до една седмица очаквам цикъл и трябва да почна да приемам Ясмин, а на следващия цикъл трябва да почна да пия Естрофем. Тя ми каза, че от 15 до 25 юли др.Карлъкая няма да е в клиниката, точно тогава е имало празник в Турция. Моя трансфер ще се падне горе долу след 25 ти. Надявам се дотогава да отпаднат и ПСР ите.

Общи условия

Активация на акаунт