Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 712
  • 755
  •   1
Отговори
# 450

https://fb.me/e/RaQSUjMh

момичета има безплатни прегледи в бургас да знаете.турмед ги органират не съм рекламно лице просто видях в facebook даже се записах.

С кой лекар  е консултацията ?

# 451
Момичета, кога е Байряма юли и август  в Турция?

# 452
Привет момичета. Вече приключи моята стимулация при Карлъкая. Снощи си бих инжекцията Овитрел. Утре ми е пункцията в 11ч Моля ви стискайте палци, не че ми кой знае колко притеснено, но все пак като за първа пункция и въобще цялата процедура дотук направо ми е още като сън. Казаха ми че са към 6 фоликула, дано всичките да са добре и зрели достатъчно. И навреме извадени, защото имам чувството, че леко да се рязмърдам и ще се пръсна 😁 Ще видим и какъв трансфер ще бъде - ще има ли, свеж ли или ЗЕТ. 🧐
Успех на всеки който е поел по този път и дано на всички се сбъднат мечтите 🙏🏻😇Вярвайте и бъдете винаги позитивни!
P.S Можете ли да споделите как се чувствахте след пункцията?

Последна редакция: пт, 18 юни 2021, 16:38 от Chancharanka

# 453
Няма страшно,всичко ще е наред.Това чувство за люлеене на яйчниците и аз го имах,последните дни ми беше зор да се навеждам Grinning Страхувах се да не се пукнат,но всичко беше наред.Извадихме яйцеклетките и грам неразположение нямах.Чувствах се прекрасно.Пожелавам ви успех Heart

# 454
Привет момичета. Вече приключи моята стимулация при Карлъкая. Снощи си бих инжекцията Овитрел. Утре ми е пункцията в 11ч Моля ви стискайте палци, не че ми кой знае колко притеснено, но все пак като за първа пункция и въобще цялата процедура дотук направо ми е още като сън. Казаха ми че са към 6 фоликула, дано всичките да са добре и зрели достатъчно. И навреме извадени, защото имам чувството, че леко да се рязмърдам и ще се пръсна 😁 Ще видим и какъв трансфер ще бъде - ще има ли, свеж ли или ЗЕТ. 🧐
Успех на всеки който е поел по този път и дано на всички се сбъднат мечтите 🙏🏻😇Вярвайте и бъдете винаги позитивни!
P.S Можете ли да споделите как се чувствахте след пункцията?
[/quoteАз след пункцията се чувствах много добре,само дето се притеснявах тошкова много. Нито гадене,нито да ми се вие свят или някакво неразположение в корема.
Карат те в стая,носят ти кафе,чай,обяд от каквото имаш нужда. И след около час и половина два си тръгваш. Ние трхнахме за България и се чувствах много добре.

# 455
Момичета, какво пиете след пункция при болки? Мислех, че мога да издържа, но вече направо този стомах и яйчниците..- не се трае. 👀😁

# 456
Момичета, какво пиете след пункция при болки? Мислех, че мога да издържа, но вече направо този стомах и яйчниците..- не се трае. 👀😁
При мен нямаше болка,единствено след пункцията май пихме еднократно антибиотик.

# 457
При мен нямаше болка,единствено след пункцията май пихме еднократно антибиотик.
Здравейте, да да явно всичко е относително. При голяма бройка аспирирани фоликули явно после си е болезнено. Но ето днес нямам никакви неразположения. Пия доста вода и млечни протеини, също и риба ми казаха. Нищо общо със вчера ☺ Тази вечер имам антибиотик 1 хапче да изпия последно и приключвам с него.

# 458
Здравейте, момичета Simple Smile Има ли някой в Турция в момента, бих искала да помоля за услуга за лекарство. Моля, пишете на лични Simple Smile Хубав ден на всички!

# 459
Момичета имам въпрос относно замразения трансфер.
Когато отидем на преглед 12-15 ден при включен естрофем и доктора насрочи деня за трансфера , кога се дискутират ембрионите , срещаме ли се с ембриолог и кога , дават ли ти избор да си избереш дали 3 или 5 дневен ?
Хафизе ми нахвърля следният вариант , но каза ,че според зависи : размразявали 3 дневни и който отцелее до ден 5 , го трансферират , ако нищо не отцелее , размразяват 5 дневни на същия ден и трансферират тях .
Аз имам замразени:   2 броя 5 дневни и 9 броя 3 дневни . Възможно ли е да поискаме трансфер на двата 5 дневни директно или не ти дават избор ?
Извинявам се предварително ако въпросите ми са неумесни 🤓

# 460
Интересен въпрос,дано някое по-запознато момиче се включи.
При моят първи трансфер имах замразени само 3 дневни.След прегледа уточниха,че ще извадят 3броя да се размразяват и ще върнат 1,който е  най-добрият от тези 3.
Сега ми предстои втори трансфер.И аз като вас имам 3 дневни ембриони,1 ембрион на 5 дена и 1 ембрион на 6 дена Grinning
Когато отидем на преглед 12-15 ден при включен естрофем и доктора насрочи деня за трансфера , кога се дискутират ембрионите , срещаме ли се с ембриолог и кога , дават ли ти избор да си избереш дали 3 или 5 дневен ?
Хафизе ми нахвърля следният вариант , но каза ,че според зависи : размразявали 3 дневни и който отцелее до ден 5 , го трансферират , ако нищо не отцелее , размразяват 5 дневни на същия ден и трансферират тях .
Аз имам замразени:   2 броя 5 дневни и 9 броя 3 дневни . Възможно ли е да поискаме трансфер на двата 5 дневни директно или не ти дават избор ?

# 461
Здравейте, момичета! Другият месец ми предстои ЗЕТ при др.Карлъкая. Днес се свързах с координаторката, понеже до една седмица очаквам цикъл и трябва да почна да приемам Ясмин, а на следващия цикъл трябва да почна да пия Естрофем. Тя ми каза, че от 15 до 25 юли др.Карлъкая няма да е в клиниката, точно тогава е имало празник в Турция. Моя трансфер ще се падне горе долу след 25 ти. Надявам се дотогава да отпаднат и ПСР ите.

Здравейте , само него ли няма да го има или  цялата клиника няма да работи ? Благодаря Ви!
Аз съм при др.Карлъкая и се информирах за него специално, но координаторката ми каза, че клиниката ще работи, няма как да се отложат пункции и трансфери, затова ще има дежурен екип и лекар.

# 462

Здравейте, Alexadubai! Когато отидете на контролния преглед 12-15 ден след прием на Етрофем, ще се срещнете с доктора, той ще ви прегледа на ехограф, ще види резултатите от хормоните и, ако всичко е наред ще планува трансфера. Тогава ще каже как мисли да процедира, а вие ще имате възможност да обсъдите какво предпочитате, тогава може да му кажете, че искате 5 дневните ембриони. Др.Карлъкая винаги прави най-доброто, но и винаги се съобразява с мнението на пациента. На контролния преглед няма да се срещнете с ембриолог, но в деня на трансфера преди процедурата минава ембриолог и ви информира за ембрионите. Надявам се да съм помогнала по някакъв начин. Не се притеснявайте, ще имате време и възможност да обсъдите нещата. Успех ви пожелавам!

# 463
Благодаря за отговора . Всъщност доктор К. разполага ли с репорт на емрионите и коментира ли се кои са най- добри , кои ще се размразят , колко и тн ?

Здравейте, Alexadubai! Когато отидете на контролния преглед 12-15 ден след прием на Етрофем, ще се срещнете с доктора, той ще ви прегледа на ехограф, ще види резултатите от хормоните и, ако всичко е наред ще планува трансфера. Тогава ще каже как мисли да процедира, а вие ще имате възможност да обсъдите какво предпочитате, тогава може да му кажете, че искате 5 дневните ембриони. Др.Карлъкая винаги прави най-доброто, но и винаги се съобразява с мнението на пациента. На контролния преглед няма да се срещнете с ембриолог, но в деня на трансфера преди процедурата минава ембриолог и ви информира за ембрионите. Надявам се да съм помогнала по някакъв начин. Не се притеснявайте, ще имате време и възможност да обсъдите нещата. Успех ви пожелавам!

# 464
Здравейте, с Хашимото съм.
Интересувам се  колко дни приемахте Преднол?
Има ли някоя която го е приемала повече от 5 дни  заедно с аспирин (или турският  вариянт на аспирин)?

Общи условия

Активация на акаунт