Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 705
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, може да не пиете Ясмин преди ЗЕТ. На 2ри ден от цикъла трябва да си изследвате хормоните - естрадиол и прогестерон, ако са в норма ще почнете прием на Естрофем по схема.

# 481
Здравейте, може да не пиете Ясмин преди ЗЕТ. На 2ри ден от цикъла трябва да си изследвате хормоните - естрадиол и прогестерон, ако са в норма ще почнете прием на Естрофем по схема.
Здравейте,
аз съм преди ЗЕТ и точно това се чудя - понеже Карлакая ми е изписал Ясмин за 21 дена. Не можеше ли да се изследват хормоните днес (тъй като ми е 2-ри ден от цикъла) и после Естрофем - защото ми казаха и че по схема ще ми се даде. Имах пункция с 21 фоликула - да не би да се успокоят по този начин хормоните? Но, лекарят все пак знае най-добре де Simple Smile

# 482
Момичета, колко време сте приемали Преднол?

# 483
Момичета, колко време сте приемали Преднол?

Аз 5 дни след пункция

# 484
  • България
Здравейте, вчера стартирахме процедура при доц Йоздамар и страшно ни беше притеснено тъй като за първи път отидоме в Истанбул. Но в последствие всичко мина добре, клиниката беше много чисто, още от регистратурата бяха много мили и усмихнати момичетата и след това извикаха Хафиза по телефона запознахме се. Толкова организирани бяха осстанахме учудени. Направихме и разходка купихме толкова много неща всичко беше много евтино супер.. Сега силно се надяваме и резултата да е хубав стискайте ни палци.

# 485
Здравейте, вчера стартирахме процедура при доц Йоздамар и страшно ни беше притеснено тъй като за първи път отидоме в Истанбул. Но в последствие всичко мина добре, клиниката беше много чисто, още от регистратурата бяха много мили и усмихнати момичетата и след това извикаха Хафиза по телефона запознахме се. Толкова организирани бяха осстанахме учудени. Направихме и разходка купихме толкова много неща всичко беше много евтино супер.. Сега силно се надяваме и резултата да е хубав стискайте ни палци.
Стискам палци всичко да мине добре и да имате един страхотен положителен резултат. Не се притеснявайте, в добри ръце сте.

# 486
  • София
На предходната страница го дъвкахме този Преднол можеш да видиш и там коментарите.

# 487
На предходната страница го дъвкахме този Преднол можеш да видиш и там коментарите.
Не е "дъвкано" ....  Sad , имаше няколо отговора.

# 488
Щом сте месец след пункция и ви предстои ЗЕТ,по-добре си ги пийте притивозачтъчните.Аз след пункция също изчаках цикъл и ги почнах от 2ри ден,а след тях пак цикъл и от 2ри ден естрофем по схема.....
Но...сега вече ми е втори ЗЕТ,цикъла ми се регулира и минаха 6 месеца от стимулацията и 4 месеца от пърият ЗЕТ и мисля,че няма какво да ги пия тези противозачатъчни.
Здравейте,
аз съм преди ЗЕТ и точно това се чудя - понеже Карлакая ми е изписал Ясмин за 21 дена. Не можеше ли да се изследват хормоните днес (тъй като ми е 2-ри ден от цикъла) и после Естрофем - защото ми казаха и че по схема ще ми се даде. Имах пункция с 21 фоликула - да не би да се успокоят по този начин хормоните? Но, лекарят все пак знае най-добре де Simple Smile

# 489
qwerty9000,говорете с доктора за противозачатъчните, щом не искате да ги пиете. И на мен д- р Карликая ми ги предписа преди ЗЕТ, но аз му казах, че не искам да пия, обясних му защо и той се съгласи. / веднъж преди стимулация в друга клиника ги бях пила и ми объркаха много хормоните/

# 490
Мовичета, пия циклопрогинова. Имам и миома.Нъзможно ли е от циклото да се уголеми, засега казаха че няма проблем и няма да я махаме.

# 491
Здравейте, има някой който е в Турция да ми закупи инжекции Prolutex

# 492
Момичета, имам мерионал, шишенцата не са отваряни.Вие как ги съхранявате? В хладилник или на стайна температура.Притеснява ме че сега е по топло.Unamused

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 11:16 от Karamia300

# 493
Момичета, имам мерионал, шишенцата не са отваряни.Вие как ги съхранявате? В хладилник или на стайна температура.Притеснява ме че сега е по топло.Unamused

Здравейте мойта стимулация беше миналата година горе долу по това време. И не съм си съхранявала лекарствата инжекциите в хладилник само инжекцията за овулация мми казаха да биде съхранен в хладилник. Simple Smile

# 494
Момичета,  1 седмица на морето, може да вдигне стойностите на вит Д 🙂

Общи условия

Активация на акаунт