Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 690
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, момичета!
Ние планирахме преглед през септември, но за момента само като консултация, за да съберем пари за евентуално ин витро. Аз съм на 27г, една напълно запушена тръба, една с хидросалпингс, ИР, ПКЯ. ММ е на 28г, нормална спермограма ( само стандартна сме правили ). Моят АГ препоръча лапароскопска и след това направо за ин витро, но аз искам и други мнения да чуя и най-вече за нова ЦС и СГ искам да отидем в Турция. Прикачвам изследванията, които съм пускала на 2ри ден от цикъла, останалите ще ги пусна тази седмица и ще ходя при ЛЛ, защото излезе, че не съм ваксинирана за рубеола. Някоя имала ли е отрицателен резултат за рубеолата?
П.С. Дай Боже в най-скоро време всички да гушкаме нашите си бебоци 🍀

# 496
Здравейте,момичета.Сега в началото на август ни предстои ходене в клиника Бахчеджи за стимулация .Въпроса ми е къде отсядате за по дълго време хотели или апартаменти в близост до клиниката ,ще съм ви благодарна да споделите.

# 497
Здравейте,момичета.Сега в началото на август ни предстои ходене в клиника Бахчеджи за стимулация .Въпроса ми е къде отсядате за по дълго време хотели или апартаменти в близост до клиниката ,ще съм ви благодарна да споделите.

Canka residence или Joy Suites ( Eleven apartments).

# 498
И ние отсядаме в Canka residence. Не е кой знае какво, но е много близо до клиниката и има кухня и перална, което е бонус.

# 499
Ние отсядаме на Таксим,на 1 спирка с метрото е от клиниката,понякога и пеш ходихме,обичам да ходя пеша на по-дълги разстояния.

# 500
Здравейте, момичета!
Ние планирахме преглед през септември, но за момента само като консултация, за да съберем пари за евентуално ин витро. Аз съм на 27г, една напълно запушена тръба, една с хидросалпингс, ИР, ПКЯ. ММ е на 28г, нормална спермограма ( само стандартна сме правили ). Моят АГ препоръча лапароскопска и след това направо за ин витро, но аз искам и други мнения да чуя и най-вече за нова ЦС и СГ искам да отидем в Турция. Прикачвам изследванията, които съм пускала на 2ри ден от цикъла, останалите ще ги пусна тази седмица и ще ходя при ЛЛ, защото излезе, че не съм ваксинирана за рубеола. Някоя имала ли е отрицателен резултат за рубеолата?

Имате ли хидросалпингс, където и да идете за второ, трето мнение- без лапароскопия и махане на тръбата- всичко е губене на време. На мен лично ми направиха 2 стимулации и трансфер с хидросалпингс в Турция, който обезмисли всички вложени средства и надежди. Разбира се неуспешен. Сега ми предстои лапароскопия и започване наново след изгубени 2 години! Успех!

# 501
Здравейте, момичета!

Имате ли хидросалпингс, където и да идете за второ, трето мнение- без лапароскопия и махане на тръбата- всичко е губене на време. На мен лично ми направиха 2 стимулации и трансфер с хидросалпингс в Турция, който обезмисли всички вложени средства и надежди. Разбира се неуспешен. Сега ми предстои лапароскопия и започване наново след изгубени 2 години! Успех!

Здравейте момичета и аз бях долу горе със същите проблеми с ендометриоза съм с почти половин яйчник. Имахх и операция за отстраняване на тръбите чрез лапароскопия при проф Ремзи Абалъ заедно с др Карлъкая ми я направиха и сега чакам да се въстановя и да имам трансфер. Ако имате хидро не се двуумявайте а си направете лапарото в Турция лекарите са много добри аз след операцията вечерта слезнах да си пия кафе Simple Smile

# 502
Здравейте мили дами и ние днеска започнахме стимулация при др Карлъкая, но ние сме доста сложен случай тъй като сме със сериозен мъжки фактор азооспермия. Но проблема не е само това оказа се на кариотип изследването, че съпругат ми има и транслокация на 9 хромозом и ще ни се направи и ПИД на ембриони ако се открият сперматозоиди. Имали някой като нашия случай.

# 503
Здравейте и аз се включвам в темата вторник бяхме на преглед при др Карлъкая. Страхотно отношение организацията беше отлична предназначи ми от 19 ден на цикъла си да почна да си слагам лепенки климара 1 кутия и 3 цитротида и след като си сложа последната си лепенка ще се свържа с координаторката за да ми предназначи ден и дата за стартиране на стимулация. Доктора ми обясни че на цветната снимка се наблюдава страствания и трябва да отстарани с хистероскопия преди трансфер.

# 504
Момичета, как се ползва гонал писалка.може ли клип на български .

# 505
Привет, момичета!
Има ли сред вас ваксинирани срещу Covid 19,които вече са бременни?
Извинявам се за личния въпрос, но със съпруга ми сме притиснати да се ваксинираме, а ни се иска да опитаме за още едно детенце!

# 506
Ваксинираие се , чакате 2-3 месеца и действайте
Привет, момичета!
Има ли сред вас ваксинирани срещу Covid 19,които вече са бременни?
Извинявам се за личния въпрос, но със съпруга ми сме притиснати да се ваксинираме, а ни се иска да опитаме за още едно детенце!

# 507
Момичета, каква е стойността на пакета в Бахчеджи със и без замразяване?

# 508
2250евро свеж трансфер
2500еврo замразен трансфер
500евро замразяване и съхраняване на ембриони,после всяка следваща година се плащат около 180евро да ги съхраняват.
1150евро е всеки следващ трансфер,като включва и прегледи и подготовка.

Момичета, каква е стойността на пакета в Бахчеджи със и без замразяване?

# 509
Привет, дами Flowers Hibiscus
Някой знае ли какво е актуалното разписание на автобусите на Метро? Или на друг превозвач, който използвате?
Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт