Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 11

• 74 678
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте борбени момичета.😁 Стигнах и аз  до подготовка за ЗЕТ. Тоолко път измина дотук!
 Викам си край, вече няма игли, но днес си купих една торба с лекарства. Започнахме с Prolutex на 12 часа, но взехме заместителя му, че го нямаше тук. Ovitrelle днес се би с Proluton depot - мускулно. И Estrofem 3х1, Prednol по 1 таб и Аспирин вечер 1 таб. Взех си и един пробиотик за всеки случай и препоръчваните от Кърлакая витамини - Omepa VM.
Вече в четвъртък ще очакваме и в колко часът ще е трансфера.
Много се надявам всичко да е наред, толкова е дълъг този път, но като се замислиш за какво се бориш и си казваш - мога още и продължавам. Заставаш с цялото си същество зад тази цел и това е. Пожелавам на всички хубави новини скоро време и да минавате с лекота през всички предизвикателства. Ние сме жени и го можем 💖💗 Успех ☀️

# 511
Успех на малките снежинки и Господ да е с вас ! И аз съм на същите лекарства, но вече трансфера ми мина  , учудващо миналата седмица си взех 20 кутии пролутекс от аптеката до клиниката .

Здравейте борбени момичета.😁 Стигнах и аз  до подготовка за ЗЕТ. Тоолко път измина дотук!
 Викам си край, вече няма игли, но днес си купих една торба с лекарства. Започнахме с Prolutex на 12 часа, но взехме заместителя му, че го нямаше тук. Ovitrelle днес се би с Proluton depot - мускулно. И Estrofem 3х1, Prednol по 1 таб и Аспирин вечер 1 таб. Взех си и един пробиотик за всеки случай и препоръчваните от Кърлакая витамини - Omepa VM.
Много се надявам всичко да е наред, толкова е дълъг този път, но като се замислиш за какво се бориш и си казваш - мога още и продължавам. Заставаш с цялото си същество зад тази цел и това е. Пожелавам на всички хубави новини скоро време и да минавате с лекота през всички предизвикателства. Ние сме жени и го можем 💖💗 Успех ☀

# 512
Успех на малките снежинки и Господ да е с вас ! И аз съм на същите лекарства, но вече трансфера ми мина  , учудващо миналата седмица си взех 20 кутии пролутекс от аптеката до клиниката .

Много се надявам всичко да е наред, толкова е дълъг този път, но като се замислиш за какво се бориш и си казваш - мога още и продължавам. Заставаш с цялото си същество зад тази цел и това е. Пожелавам на всички хубави новини скоро време и да минавате с лекота през всички предизвикателства. Ние сме жени и го можем 💖💗 Успех ☀

Забравих да питам, от пролутекса се образували бучки защото мястото се травмирало, понеже лекарството е тежко (така Хафизе ми каза) и можело с нещо да се маже и третира, знае ли някой какво може да се приложи на мястото.

Благодаря и успех на всички ☀️💗💛

# 513
Извинете в България от къде може да се намери Пролутекс инжекции.. ако има някои в момента в Истанбул и ако има.. ще съм много благодарна ако ми закупи.. ще му ги платя веднага Simple Smile

# 514
Е чак бучки не е , общо взето там където е набодено наболява при натиск за 24ч после минава . Аз лично го разтривам леко веднага след инжекцията , уж да се разнесе .

Забравих да питам, от пролутекса се образували бучки защото мястото се травмирало, понеже лекарството е тежко (така Хафизе ми каза) и можело с нещо да се маже и третира, знае ли някой какво може да се приложи на мястото.

Благодаря и успех на всички ☀💗💛

# 515
Момичета,някой знае ли цена на Клексан 0.4 в Турция и в България?

# 516
Здравейте...
В четвъртък ни беше микротесето и пункцията. Много се радваме, че  се откриха сперматозоиди колкото да се оплодят 6 яйцеклетки. В 3 ден замразиха 3 ембриона и днес координаторката ми предаде информация че останалите ембриони ще ги проследяват до утре много ми е притеснено дали ще оцелеят. Тъй като сме с тежък мъжки фактор и нямаме възможност за друг опит. При някоя дама случвало ли се е да замразят на 6 ден бластоцис?

# 517
Момичета,някой знае ли цена на Клексан 0.4 в Турция и в България?
Клексана в бг е 40- 44лв за 6 бр.
В Турция е Оксапар 60-65лв за 10бр.
Лично аз най-добре реагирам с Оксапар. От Фраксипарин ми излизат червени петна, сърбящи и топли, от клексан леко зачервяване... оксапар никаква реакция.

# 518
Здравейте...
В четвъртък ни беше микротесето и пункцията. Много се радваме, че  се откриха сперматозоиди колкото да се оплодят 6 яйцеклетки. В 3 ден замразиха 3 ембриона и днес координаторката ми предаде информация че останалите ембриони ще ги проследяват до утре много ми е притеснено дали ще оцелеят. Тъй като сме с тежък мъжки фактор и нямаме възможност за друг опит. При някоя дама случвало ли се е да замразят на 6 ден бластоцис?

Здравей, дъщеря ми е 6 дневен ембрион Simple Smile стискам палци за пухкав финал People Baby

# 519
  • София
Реванол компреси може, също и да се маже с арника.

# 520
Здравейте, тази вечер ми предстои ЗЕТ. Писа ми Хафизе след 17:00 да спра тоалетната.  17:30 в клиниката и почвам наливането с вода. Вече ми стана интересно какъв ли екшън ще бъде с това пикане.
 Аз като се знам каква пикла съм, не мога много да държа 😁😁😁 Ще е екшън.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 10:12 от Chancharanka

# 521
Здравейте, тази вечер ми предстои ЗЕТ. Писа ми Хафизе след 17:00 да спра тоалетната.  17:30 в клиниката и почвам наливането с вода. Вече ми стана интересно какъв ли екшън ще бъде с това пикане.

Не се наливай много с вода.
Те проверяват с ехограф дали е достатъчно пълен мехура, ако не е пиеш още малко. Мен са ме карали дори да изпишкам една чашка 😀 защото иначе почва много да боли и това също не е хубаво.

# 522

Не се наливай много с вода.
Те проверяват с ехограф дали е достатъчно пълен мехура, ако не е пиеш още малко. Мен са ме карали дори да изпишкам една чашка 😀 защото иначе почва много да боли и това също не е хубаво.
Много благодаря, ще го имам в предвид. ❤️

# 523
Недей се назорва с водата,защото докато дойде време да влизаш за трансфера  жална ти майка Grinning
Аз в понеделник пишках 4 пъти,докато ме вкарат към 19ч за трансфер.На миналия трансфер ме сваляха от магарето да пишкам даже,едвам стисках.
И задължително след транфера искай подлога,не чакай да дойде времето да ставаш и тогава да пишкаш чак.Успех Heart

# 524
Недей се назорва с водата,защото докато дойде време да влизаш за трансфера  жална ти майка Grinning
Аз в понеделник пишках 4 пъти,докато ме вкарат към 19ч за трансфер.На миналия трансфер ме сваляха от магарето да пишкам даже,едвам стисках.
И задължително след транфера искай подлога,не чакай да дойде времето да ставаш и тогава да пишкаш чак.Успех Heart
Свърши, свърши. 😁😁😁 Направо ужас..толкова не ми се е пикало никога. Два пъти ми дадоха да пишкам в чашка, а пък на магарето направо там се разревах.. Хафизе ми вика, спокойно всичко ще е наред. Аз й казвам, че с тая подлога не мога нищо да направя. Карликая вика свършвам свършвам...направо екшън беше. 😁😁 Закараха ме в стаята и там си пишках вече и си полежах. Направоо ..ужас добре че мина. Сега остана само хубава част. Ох дано дано скоро да се похваля с хубави новини. Успех на всички момичета. Не се отказвайте, ето аз щом издържах, а съм такава пикла, значи и вие ще успеете. Успех и напред. ❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт