Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 526
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Взех Инстант Кръш, Крийд Авентус и Амуаж, който ми отвя главата и размести всичките ми чакри.
Предлагам сайта не защото е мега изгоден, а защото малките жестове на внимание ласкаят клиента и го стимулират при тях да изхарчи парите си!
Някой питаше за код в Елинор, имаше вариант при два продукта в кошницата да ти свалят 15%. Не знам дали действа още.

# 1 081
Като каза Amouage, от две години съм си обещал Jubilation 25 Woman. Много ми допада бленда, а и ми напомня за Mitsouko.

Сега съм на пролетно - лятна тема обаче и такива мисли са забранени. Simple Smile

За елинор - 15 % код няма, трябва да се купят два продукта за 150 лв. и после отстъпката автоматично се начислява.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 10:49 от Milen™

# 1 082
  • София
Рано е още за пролет- лято! Ще видим дали сайтовете няма да ни изненадат с нови, чакани наличности и коледни промоции.
Ако някой засече Cafe Chantant Nobile,да свирка. Бил е в Мейкъп, но от доста време нямат наличност.

# 1 083
А в ЕЛИНОР код има ли ?
welcome - сваля 5 лв. от цената

# 1 084
  • До сърцето...
Дойде му времето на Ajmal amber wood, поръчан от makeup. Екологично опакован, нямам забележки по бутилчето, само накриво залепения етикет отдолу ме издразни (последната снимка) - ако ми го бяха дали така за 350 лв, щях да се ядосам. Самият парфюм засега е чудесен, както го помня и съм доволна.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 12:11 от Радика

# 1 085
Пуснах поръчка в Нотино с козметика и естествено не може да се размине без парфюм. Добавих един Armaf, за който нищичко не знам, дори инфо не намерих. Ако някой се интересува, има Zebra Rasasi. Не знам, може би го има отдавна, но аз сега го видях и споделям Simple Smile. И него исках да взема, но като се информирах реших, че не е за мен. В Парфимо ме чака кошница с 3 парфюма и не спирам да я гледам и да се чудя. Уж си обещах, никакви парфюми тази година! Но нали взех един от Нотино... Grinning

# 1 086
Аз напълних кошницата в Нотино, но чакам да пуснат някой код. Може би 20 % на всички парфюми 😀 Малко нахално, но нищо не ми е спешно и без това вече си поръчах доста неща от други места. Ако ме изненадат с някое кодче+ БД ще поръчам, ако не, ще се въздържа.

# 1 087
От тези двата не съм пазарувала и мисля, че няма и да го направя.
Търсеният от Вас парфюм го има тук. /Ако сте в София/
http://-spam292-/index.php?route=product/product&path=284&product_id=9288

Няма го ! Питах лично собственика , не е обновена наличността и други неща липсват.

Благодаря на всички,  които на лични предложиха да го вземат от "момчето" , но за съжаление го няма ..
Затова търся препоръка за друго място. Приятелка го е тествала в магазин в Пловдив   , но цената му е била 360 лв Anguished

Радика , благодаря! Полезно ми беше. Поръчвам.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 13:24 от mimozata

# 1 088
В Нотино можеше ли да се плаща с pay pal?

# 1 089
# 1 090
  • Стара Загора
Мисля че цената е добра Simple Smile

# 1 091
Има ли действащ код за makeup.bg ?

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 18:22 от bubanka

# 1 092
  • София
Там няма кодове. Или поне аз не съм срещала

# 1 093
Най-добрите намаления в момента са във flaconi.de.
Има код за -30%  - KLINGELING.
Пуснах един крем на Shiseido https://www.flaconi.de/pflege/shiseido/benefiance/shiseido-benef … esichtscreme.htmlд о адрес на превозвач, който излезе 97лв.

# 1 094
  • Пловдив
Но не важи за всичко, а само за определени продукти, посочени в условията на кода.

Общи условия

Активация на акаунт