Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 519
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 095
  • BG-DE
-30% им е за ненамалени продукти, за намалени -15.

# 1 096
Другото, което виждам аз във flaconi е код: XMASTIME за всички продукти от тази страница : https://www.flaconi.de/sortiment/?camp=PE-17213

18% отстъпка над €79
20% отстъпка над €99
22% отстъпка над €129

+ NOTINO кодовете от 5% вече пак са активни Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 11:26 от Milen™

# 1 097
  • Sofia
Да си споделя с вас, а и ако търговците четат тук, дано си сверят часовника. Опитах се да поръчам от така нареченото "момчето" парфюм. Изключително крив и нелюбезен тип. Уж му е много натоварено, ама "не работя в неделя, ама откъде имате телефона"....да му се отще на човек. Не се прави така, особено, като работиш на черно и без касова бележка Wink Ще си го поръчам от другаде, все пак парфюмът е и емоция, тази няма да е от приятните, така че ме губи, като клиент.

# 1 098
най-вероятно складът не работи в неделя - по тази причина и той
аз поръчах тази седмица от него, получих на следващия ден поръчката си и съм доволна
парфюмът е ок, цената е чудесна, от нито един друг магазин нямам сигурността, че ще получа желаното толкова бързо
каза, че има по над 100 поръчки на ден - това също е още един довод да не работи в неделя - хората трябва и да почиват

имам също и успешна поръчка от парфюми шоп също тази седмица - дошла бързо, не съм разопаковала, защото е за подарък
чакам и още една пратка от там, отново за подарък

# 1 099
  • Sofia
Скрит текст:
най-вероятно складът не работи в неделя - по тази причина и той
аз поръчах тази седмица от него, получих на следващия ден поръчката си и съм доволна
парфюмът е ок, цената е чудесна, от нито един друг магазин нямам сигурността, че ще получа желаното толкова бързо
каза, че има по над 100 поръчки на ден - това също е още един довод да не работи в неделя - хората трябва и да почиват

имам също и успешна поръчка от парфюми шоп също тази седмица - дошла бързо, не съм разопаковала, защото е за подарък
чакам и още една пратка от там, отново за подарък

С всичко казано съм съгласна, но да си крив и нелюбезен не е от натовареността, от първите 7 години е... Както и да е, просто споделих, има 100 други места, от които мога да поръчам, не е драма Simple Smile

А за почиването и работенето, аз в този сезон работя денонощно, частен бизнес, радвам се много на многото клиенти и не се кривя на никой Simple Smile) Напротив, доволна съм, че ги има в тези трудни времена Wink

# 1 100
Само аз не знам кое е момчето 😄 За сметка на това от парфюми шоп говорих с едно много любезно момиче. Само заради отношението си заслужава да поръчам пак.
От Парфимо също винаги ми се падат много любезни служители.

# 1 101
  • Sofia
Както му развяваме тук телефона като нищо ще го погнат данъчните. Сигурно затова пита от къде имате номера.

# 1 102
Освен да измислим наш таен код като му звъним- например Парфюмно лудите. Joy
Да си знае, че сме сигурни клиенти, пък може и по някой процент отстъпка да ни даде, че бая работа ще има покрай нас.

# 1 103
  • Sofia
Само аз не знам кое е момчето 😄 За сметка на това от парфюми шоп говорих с едно много любезно момиче. Само заради отношението си заслужава да поръчам пак.
От Парфимо също винаги ми се падат много любезни служители.
И аз говорих с това момиче и също беше много мила. Бях поръчала един Диор Адикт, но по време на разговорът и казах да добави и един Шанел КМ интенз 😁

# 1 104
  • Балчик
Ще ме прощавате, но  на  това му се казва намерил, че премерил. Като искате любезности, отидете в бутик. Не стига, че имате възможността за такива цени, ами и претенции. Той точно затова ги поддържа, защото е нелегален, а защото е нелегален има право да се съмнява във всяко позвъняване и да пита кой сте, ами ако е проверка?
Бих се задоволила само с ниските цени, без претенции, щом не е магазин и продава оригинали.Но тук си нямам такова момче.

# 1 105
  • София
Освен в онлайн сайтоветв, има ли в някой физически магазин миниатюри?
Трябва ми една за допълване на подарък и ми трябва да я купя на място.

# 1 106
  • by the sea
в  Lily   съм виждала миниатюри , но не мога да ви потвърдя кои бяха.

# 1 107
В Лили дрогерийте има миниатюри на Бърбери и Бушерон и тук таме на други фирми. Но не мога да обещая че ще изглеждат непокътнати. Във всеки магазин са различни. Някъде са окей, другаде като ползвани.
Има и дамски миниатюри и на мъжки парфюми също.

# 1 108
Освен в онлайн сайтоветв, има ли в някой физически магазин миниатюри?
Трябва ми една за допълване на подарък и ми трябва да я купя на място.

The Catcher in the Rye  - погледни тук , не съм на 100% но във магазина също има, поне може по телефона да уточниш Simple Smile

https://parfum.bg/index.php?route=product/search&search=%D0% … D0%B8%D0%BD%D0%B8

# 1 109
  • Sofia
Ще ме прощавате, но  на  това му се казва намерил, че премерил. Като искате любезности, отидете в бутик.

Ами не, отидох в Парфюми шоп и намерих същите цени, че и отстъпка, че и добро отношение. Може значи, а който иска да се задоволява с такова отношение, ето, има за всеки вкус търговец.
Няма да спамя повече, но това също е част от споделянето за изпитани сайтове за парфюми и затова повдигнах темата.
Успешни и приятни покупки на всички желая Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт