Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 511
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 110
Може ли да споделите от къде купувате 5-10мл проби?
Изпитани продавачи в ибей или други места? Основно ме интересува за ниш. Simple Smile

# 1 111
Добре е да има всякакви мнения, съгласна съм. Аз също съм скептична към търговията на черно и се въздържам, нямам и особени очаквания от подобни търговци. Който предпочита, нека.
Сигурно е изгодно, оригинални продукти, но мен не ми допада този начин на пазаруване. Натоварва ме да търся телефони, да звъня, да поръчвам, да давам личен адрес, па да чакам после на адреса. Предпочитам клик, избор на офис на куриер и чиста работа. Нито се занимавам, нито ще мисля този човек сега какъв е що е, знае ми адреса и т.н. Simple Smile

# 1 112
Може ли да споделите от къде купувате 5-10мл проби?
Изпитани продавачи в ибей или други места? Основно ме интересува за ниш. Simple Smile

В ausliebezumduft има мостри от всичко (или по е всичко, което съм цъкнала е имало опция да се поръча и като 2мл мостра). Цените варират според аромата. Друг вариант е сайта на самата марка-често този вариант е най-изгоден, ако са ти интересни повече неща от един бранд. И почти винаги като поръчаш мостри, после ти се проспада сума от пълен размер.

# 1 113
Относно момчето от biz, аз по скоро оставам с впечатлението, че дамата която се оплаква се е обадила в неподходящ момент с абсурдно искане за парфюм да бъде доставен в неделя или веднага в събота или поръчка от неделя за понеделник спешно и нещо подобно. И аз бих била нелюбезна при такива условия. Трябва да проявяваме някакво уважение и елементарна съобразителност, а не после да се правим на важни, че щом някой пък не иска ще отидем другаде.
Това че продава парфюми по телефона не значи, че е закусвалня от рода на 24/7 !! С денонощни доставки и търчане след всеки клиент да не го изпусне. На което и разчитат и не малко "груби и невъзпитани" клиенти смятайки, че всеки им е длъжен, или ли пък такива дето искат нещо от днес за вчера.
А това че дамата има "личен бизнес" и смята че всички други трябва да работят като нея или да мислят като нея, да си го запази за себе си, защото на никой не му дреме реално тук.
Тук в темата сме доволни от момчето, с нас е коректно на 100%, и може би е така, защото и ние сме уважителни и коректни с него в замяна.
Явно имате още какво да учите за комуникацията с клиенти и като клиент и като "бизнес съдържател".

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 14:01 от Lale_Lili

# 1 114
Ще ме прощавате, но  на  това му се казва намерил, че премерил. Като искате любезности, отидете в бутик.
Ами не, отидох в Парфюми шоп и намерих същите цени, че и отстъпка, че и добро отношение. Може значи, а който иска да се задоволява с такова отношение, ето, има за всеки вкус търговец.
Никъде не сме писали, че неговите цени са единствени и неповторими и че пазаруваме САМО от него. Ако погледнете няколко страници назад, ще видите, че всички, които сме доволни от него, всъщност си пазаруваме и от други сайтове. Всяка покупка е индивидуална и всеки продавач, сайт има своите специфики, но трябва да сме повече от доволни, че имаме такива алтернативи като biz!
И точно пък този човек е изключително любезен и усмихнат! С мен винаги намира и няколко минутки да си поговорим, колкото и да бърза. Няма как да не прави хубаво впечатление личното внимание. Също отдавна вече като му звънна няма нужда да се представям, той си знае коя съм и къде да дойде, разбираме се с едно изречение. Аз съм видяла само отлично отношение и не веднъж ме е спасявал с бърза реакция. Да, при първия ни разговор също ме разпита откъде знам за него и това е напълно нормално да е предпазлив. Дано заради "клиенти" като вас да не загубим ние, редовните му..

Май е по-добре да се махне телефонът му от 1 стр. и да продължим да си го предаваме както преди, с препоръка. Зложелатели дебнат отвсякъде..

# 1 115
  • София
Освен в онлайн сайтоветв, има ли в някой физически магазин миниатюри?
Трябва ми една за допълване на подарък и ми трябва да я купя на място.

От магазина срещу съдебната палата съм купувала миниатюри, но преди време, преди да ме пусне тази (поне) лудост Wink

Допълвам се, относно младежа от биз. Не бях поръчвала от него от 100 години, наскоро поръчах нещо и мога да потвърдя, че се държа съвсем нормално. Не ме е питал откъде знам за него, и не изглежда да се притесни, че трябва да достави парфюма до служебен адрес (министерство Wink ), после ми каза, че и други колеги са поръчвали при него (вероятно е предположил, че някой от тях ми е дал контактите му). Говорихме сутринта, достави ми парфюма на същия ден. Усмихнат, любезен, нормален човек. Повече от това аз лично нито очаквам, нито пък търся, като си купувам парфюм от онлайн магазин. Както каза и Джемма, добре е човек да прави разлика между това и бутика на Шанел (да не казвам Ермес, че с тях вече сме си наистина приятелчета Wink )

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 14:44 от Elitsa_z

# 1 116
Мерди, tuali! Мостри съм поръчвала, но бих искала да намеря една идея повече количество от 1-2мл мостра, за да разнося и преценя. Често нещо ми отвява главата и после ми омръзва безумно бързо.

# 1 117
  • Sofia
Относно момчето от biz, аз по скоро оставам с впечатлението, че дамата която се оплаква се е обадила в неподходящ момент с абсурдно искане за парфюм да бъде доставен в неделя или веднага в събота или поръчка от неделя за понеделник спешно и нещо подобно. И аз бих била нелюбезна при такива условия. Трябва да проявяваме някакво уважение и елементарна съобразителност, а не после да се правим на важни, че щом някой пък не иска ще отидем другаде.
Това че продава парфюми по телефона не значи, че е закусвалня от рода на 24/7 !! С денонощни доставки и търчане след всеки клиент да не го изпусне. На което и разчитат и не малко "груби и невъзпитани" клиенти смятайки, че всеки им е длъжен, или ли пък такива дето искат нещо от днес за вчера.
А това че дамата има "личен бизнес" и смята че всички други трябва да работят като нея или да мислят като нея, да си го запази за себе си, защото на никой не му дреме реално тук.
Тук в темата сме доволни от момчето, с нас е коректно на 100%, и може би е така, защото и ние сме уважителни и коректни с него в замяна.
Явно имате още какво да учите за комуникацията с клиенти и като клиент и като "бизнес съдържател".

Пак карате дамата да се обяснява, но само да кажа, че изобщо не съм искала да поръчвам от днес за днес, за мен си е парфюма, не бързам изобщо. Попитах най-номално, "добър ден, искам да поръчам парфюм, работите ли днес или да се обадя утре?". В сайта му не пише абсолютно нищо, няма как да знам кога и как работи. Моите първи 7 не липсват, знам как се общува с хора и съм в отношения с клиенти близо 20 години. Хайде малко по-спокойно, че пак необмислени изказвания и филми... Пазарувайте си със здраве, някои хора се дразнят от подобно отношение, написах го за тях, да не останат неприятно изненадани, като мен.
И за всички защитнички - казвам как се държа с мен днес, може и да има кофти ден, но първото впечатление остава.
Моля да прекратим темата, който иска и е доволен, ще си пазарува, който не, няма, толкова е просто.

# 1 118
  • София
Мерси, Милен, както и на останалите! Ще попитам там.
Сега видях, че това е Конкорд. Сещам се, че едно време имаше доста минита на място. Лили не ме устройва, защото не искам Бърбъри. На мен ми трябва нещо по- така.
Елица, срещу Съдебната има Блик, там ли? Ще мина да видя.

# 1 119
И точно пък този човек е изключително любезен и усмихнат! С мен винаги намира и няколко минутки да си поговорим, колкото и да бърза.
А аз се чудя защо ми се бавят парфюмите ! Simple SmileSimple SmileSimple Smile Шегувам се Simple Smile

Моля, ако някой може да сподели, това ок ли е като аромат - цена? https://www.parfumi-shop.net/product/35206-by-kilian-kissing-b-o.html

# 1 120
Milen™ супер цена.
Миналата година първата принцеса която купих беше от Парфимо за 330 лева Astonished втората от парфюм шоп без никакви забележки.
Имам проблем с публикуване на цитати.

# 1 121
Честно да ви кажа, за Килиън, това са смущаващо ниски цени и да се има предвид, че не съм от тези с конспирациите. Само си разсъждавам. Даже стартираха по-високи като се появиха и някак ги намалиха още.

# 1 122
Честно да ви кажа, за Килиън, това са смущаващо ниски цени и да се има предвид, че не съм от тези с конспирациите. Само си разсъждавам. Даже стартираха по-високи като се появиха и някак ги намалиха още.
Да, и на мен това ми направи впечатление - цената би била "нормална" за 50 мл, както беше с Принцесата. 
Thinking

# 1 123
Това е злощастният парфюм с йероглифите. Имай предвид, че може да очакваш странна капачка и тестер без празен ход.
Не че аз не съм попадала на ползван тестер от Елинор например.

# 1 124
Поне за този който получих от Парфюм шоп, гарантирам, че е оригинален. Имах отливка, после скъпия от Парфимо и последния нямат никаква разлика. И от трите имам мостри по 1-1,5. Всеки който има съмнения, мога да ги изпратя за сравнение.
Миленка, твоя колко го купи от сайта на Килиън?
Извинявам се, мислех че дебата е за принцесата

Тази серия е на разпродажба. Ако не се лъжа във Френската Сефора, всички бяха по 49 евро.

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 16:28 от Arusi

Общи условия

Активация на акаунт