Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 470
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 170
Lollaa, току що проверих и твоя код - твоят парфюм е произведен март 2020 г.
Не знам колко са достоверни тези кодове, но ако са - от 2012 г.  до сега си е доста сериозен период.

# 1 171
  • Sofia
Тези сайтове са недостоверни.
А първа версия на парфюм винаги е за предпочитане пред реформулация.

# 1 172
Да споделя за моята поръчка  на Chanel Chance eau Tendre EDT Парфюми шоп.
Бях писала, че имах проблеми с кода. Писах им на вайбър и на следващия ден ми се обадиха, за да ме уведомят, че ще добавят кода.
Днес получих парфюма, кодът беше добавен. Имам и подарък  календар.
Обаче реших да  проверя парфюма в Check cosmetics и излезе, че е произведен 2012 г., т.е. срокът му на годност е изтекъл преди 3 години. Все пак, реших да го тествам, ароматът и течността са такива, каквито ги познавам. За трайност нищо не мога да кажа, тъй като го тествах преди 3-4 часа. За сега все още го усещам в/у китката си, но по- слабо.
Чудя се да го задържа ли, или да го върна.
Ще помоля, ако някой е поръчал същия Парфюм от парфюми шоп, да сравни кода.
Ето и снимка на кода върху кутията, дъното на шишето, също и скрийншот от проверката в Check  cosmetics.

Пробвай в още няколко такива сайта за проверка на кодовете, на мен са ми излизали абсурдни (и различни) резултати на различните места.
Ако ароматът все пак е какъвто трябва, бих го задържала. Та аз имам парфюми на над 10г (и то откакто са отворени, дори не дата на производство!) и са си екстра.

# 1 173
Моето Tendre от Парфюми шоп е със същият код. В https://cosmetic.momoko.hk/  дават, че е произведен 10.2020. 

# 1 174
TheReader,
Да, точно така.
Иди, че разбери в кой сайт е достоверна информацията.

# 1 175
Гледам, че и в checkfresh го дават 10.2020г.

# 1 176
Момичета, не си разваляйте предпразничното настроение. Simple Smile Шанелите са пресни на 2-3 месеца 2020г.
Моят Coco Mademoiselle e 5802, тоест на около два месеца.

Търговците също ги гледат тези неща, насладете се на аромата и си ги ползвайте с удоволствие.

Да не говорим, че ако  наистина са 2010г., ще сме истински късметлии. Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 20:24 от Milen™

# 1 177
  • by the sea
Не е точно така Milen Simple Smile
аз казвам да си ги следите, нищо не ви коства, хора.
Като не ви се струва достоверен някой сайт намерете си друг.
Получавала съм алергична реакция от стар парфюм и хич не е забавно.
Радвам се, че са ви нови шанелите  и всичко е наред с тях Simple Smile

# 1 178
Няма нищо по- хубаво от стар Шанел.

# 1 179
В parfumi biz има току що излезлия  Boucheron Rose d Isparta Heart Eyes

# 1 180
От parfumi-shop имам един Шанел - Gabrielle Essence продукт, с кодове не се занимавам и никога не проверявам, но и той конкретно е от 2019 г. За мен е ок и пак бих си купила от там Chanel.

Последно получих от тях John Varvatos Dark Rebel Rider и макар че не мога да го отворя, външно всичко изглежда наред:
Скрит текст:

Снимките не са хубави, заради светкавицата и не се вижда, че кутията е с релеф по якето, въобще парфюмът е пипнат и мислен в синхрон от опаковката, през бутилката, до съдържанието.

С него дойде и тестер Dupont Be Exceptional Gold, който пробвах, защото е за баща ми - с празен ход, доволна съм и от аромата като съотношение цена/качество, смятам че е подходящ за него и ще му допадне:
Скрит текст:

# 1 181
50 Shades of Purple страхотни подаръци! Dark Rebel Rider много ме впечатли в магазина на Нотино преди две години.

Да ги ползват със здраве тези, за когото са предназначени! Simple Smile

notino вече не доставят поръчки преди Коледа.

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 21:36 от Milen™

# 1 182
Пък аз приключих с нотино за тая година, та хич и не ме трогват.
Сааамо, ако нещо много интересно пуснат като оферта, примерно реално намаление на нишовете. 😂 Мечтите са безплатни, нали?

# 1 183
Прегледах си мейлите от миналата година по това време. Някъде след НГ бяха пуснали 20%на всички парфюми. И сега биха ме устроили. Сещам се поне за 5, които ще пусна ако има добър код 😀

# 1 184
То така лесно се говори, напълнихте си душите с аромат на червено цвекло, че и роза, посипахте се с черен пипер и сега сме "безразлични". Simple Smile

Споделете моля, ако трябва да избирате между - MFK Grand Soir и TF Tobacco Vanille, и цената е една и съща, кой предпочитате от женска гледна точка?

Общи условия

Активация на акаунт