Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 479
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Sofia
Може да се разчита на Парфюми шоп Simple Smile петък направих поръчката, току що я взех, всичко е перфектно Simple Smile

# 1 156
  • София
Здравейте, някой да е поръчвал Montblanc Signature 90мл и да е доволен? Търся препоръки откъде да го закупя. Виждам, че в момента на много места е изчерпан, склонна съм да го изчакам. Simple Smile
Моят взех лятото от  https://makeup.bg/ продукт 90мл, безкрайно съм доволна от тях! Simple Smile
Ще има да се пръскат поколения след мен, освен ако не го раздам на отливки във форума тук.

# 1 157
Звъннах в Дъглас да попитам за точките в beauty картата. Срокът за използване на натрупаните точки в картата от Дъглас през годината се удължава до края на февруари поради създалата се ситуация.  Доколкото ми каза жената, дори и може да се комбинират с такива, които натрупаме през януари или февруари също. Но ако не се използват до края на февруари - се анулират тези от 2020.

# 1 158
За подарък за мъж до 30 от линковете дадени , познавам първия Бос ,свеж летен ,приятен ,"политкоректне" нищо кой знае какво ,не е за сезонал Ако се подарява на лято става..Давидов го има ЛМ ,за зимата е чуден , но пък не е на 30 Simple Smile

За да не е пълен спам , имам тестер от Елинор и то Амуаж ,перфектен е !

# 1 159
Отбелязвам и аз една успешна покупка на Принцеса от Парфюми шоп. Беше си с цялостна опаковка продукт, не познавах аромата, но съм много доволна. Поръчката я направих в събота и в сряда получих пратката. Не са ми се обаждали, само мейл потвърждение имах.

# 1 160
Тестер Mon Guerlain в parfimo - 119 лв.

# 1 161
  • София

Може ли да се разчита на този сайт?

# 1 162
  • при морето
Само в Нотино ли предлагат парфюми на Memo?Thinking

# 1 163

Може ли да се разчита на този сайт?

Да, определено, но е по-скъп в сравнение с другите. Hands Plus1

# 1 164
Да споделя за моята поръчка  на Chanel Chance eau Tendre EDT Парфюми шоп.
Бях писала, че имах проблеми с кода. Писах им на вайбър и на следващия ден ми се обадиха, за да ме уведомят, че ще добавят кода.
Днес получих парфюма, кодът беше добавен. Имам и подарък  календар.
Обаче реших да  проверя парфюма в Check cosmetics и излезе, че е произведен 2012 г., т.е. срокът му на годност е изтекъл преди 3 години. Все пак, реших да го тествам, ароматът и течността са такива, каквито ги познавам. За трайност нищо не мога да кажа, тъй като го тествах преди 3-4 часа. За сега все още го усещам в/у китката си, но по- слабо.
Чудя се да го задържа ли, или да го върна.
Ще помоля, ако някой е поръчал същия Парфюм от парфюми шоп, да сравни кода.
Ето и снимка на кода върху кутията, дъното на шишето, също и скрийншот от проверката в Check  cosmetics.

# 1 165
Не се вижда снимката

# 1 166
А като е тестван може ли да се върне?

# 1 167

Ето и снимка на кода върху кутията, дъното на шишето, също и скрийншот от проверката в Check  cosmetics.

Ако ще си по-спокойна. Проверките на бачкодове са недостоверни.
Този се повтаря на всеки 8 години .

# 1 168
  • Sofia
Да споделя за моята поръчка  на Chanel Chance eau Tendre EDT Парфюми шоп.
Бях писала, че имах проблеми с кода. Писах им на вайбър и на следващия ден ми се обадиха, за да ме уведомят, че ще добавят кода.
Днес получих парфюма, кодът беше добавен. Имам и подарък  календар.
Обаче реших да  проверя парфюма в Check cosmetics и излезе, че е произведен 2012 г., т.е. срокът му на годност е изтекъл преди 3 години. Все пак, реших да го тествам, ароматът и течността са такива, каквито ги познавам. За трайност нищо не мога да кажа, тъй като го тествах преди 3-4 часа. За сега все още го усещам в/у китката си, но по- слабо.
Чудя се да го задържа ли, или да го върна.
Ще помоля, ако някой е поръчал същия Парфюм от парфюми шоп, да сравни кода.

Привет . Днес пристигна и моят Шанел от парфюми шоп - КМ интенз. Сега проверих моя код и изписва същото като твоето, че е произведен 2012, което няма как да е истина. Сигурна съм, че е оригинален и цял ден се радвам на аромата му, а се пръснах веднъж сутринта.

# 1 169
Пролетта поръчах от Парфюми Шоп Тендър ЕДТ, това са моите снимки и нямам никакви забележки към продукта и трайността му:

Общи условия

Активация на акаунт