Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 507
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София
Елица, срещу Съдебната има Блик, там ли? Ще мина да видя.

Не съм обръщала внимание, но май да. Точно до един спортен магазин е.

# 1 126
  • Балчик
"Пак карате дамата да се обяснява" Grinning
Аа, ето, това обяснява нещата. Така да бяхте казали в началото, щяха да Ву кажат, че момчето не е за такива особи. Simple Smile

Ох, не се сдържах, извинете за спама.

Нищо не чакам. Имам само едно желание, но цената в момента ме спира. Май така ще приключи парфюмната година за мен. Беше богата на хубави оферти.

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 17:51 от Джемма

# 1 127
  • София
Понеже много съм слушкала през цялата година, заслужавам една последна поръчка преди празниците. Отдавна бройкам един Coriandre в Нотино, който не беше наличен, но сега вече е, така че се възползвах от БД и го отстрелях.

# 1 128
  • София
Milen™, цената е много добра. Ако не те притеснява това, че може да дойде с онази капачка с чертичките по нея. Simple Smile Иначе самият аромат не е кой знае какво. Преобладава момината сълза, която се усеща до драйдауна. Става приятен, след като се насложат нотките мляко и ванилия. Но аз като човек, който не харесва белоцветни аромати, направо се измъчих. За мен има и някаква препратка към парфюмите от 90-те. Ако можеш да го пропуснеш, май ще е по-добре. Thinking

# 1 129
Честно да ви кажа, за Килиън, това са смущаващо ниски цени и да се има предвид, че не съм от тези с конспирациите. Само си разсъждавам. Даже стартираха по-високи като се появиха и някак ги намалиха още.
Да, и на мен това ми направи впечатление - цената би била "нормална" за 50 мл, както беше с Принцесата.  
Thinking

Kissing излиза около 250лв през сайта им, в парфюми шоп е 189лв, 130 е без опаковка. Не е толкова невероятна разликата, ми се струва, особено, ако вече отива към спиране / разпродажба тая линия.
Вчера поръчах Adults...

# 1 130
  • София
Понеже много съм слушкала през цялата година, заслужавам една последна поръчка преди празниците. Отдавна бройкам един Coriandre в Нотино, който не беше наличен, но сега вече е, така че се възползвах от БД и го отстрелях.

https://www.notino.bg/jean-couturier/coriandre-toaletna-voda-za-zheni/, този ли?
Става ли за сляп подарък? Нещо зациклих..

# 1 131
magicjo благодаря за откровенията, точно от това имах нужда. Не е за мен, за позната, но ще пропуснем!

Момичета, благодаря на всички за включванията! Simple Smile

# 1 132
Здравейте, някой да е поръчвал Montblanc Signature 90мл и да е доволен? Търся препоръки откъде да го закупя. Виждам, че в момента на много места е изчерпан, склонна съм да го изчакам. Simple Smile

# 1 133
Здравейте,

StarCorp са заредили и обновили сайта с доста добри неща на доста по-ниски цени от конкуренцията.

Приятно пазаруване!

# 1 134
  • София
fena, примерчета нещо, ала-бала...

# 1 135
  • виртуално
Трети ден се чудя да си наруша ли само-обещанието за един 30мл Boss Absolu. Най-накрая реших да го сложа в кошницата и  ... няма вече БД в нотино.
Не го наруших !

Не виждам StarCorp да са обновили нещо по сайта, ужасно неудобно е направен. Те бяха отлична възможност за стари и редки парфюми, но почти няма нищо ново и цените са нормално високи.

# 1 136
  • Бургас
Joy И аз се цъклих 15 мин ,ама нищичко не видях Joy

# 1 137
https://www.starcorp.bg/productbg/2907

Под 150 лв. не го виждам никъде при конкуренцията.

https://www.starcorp.bg/productbg/2909

Навсякъде е над 130 лв.

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 21:50 от fena123

# 1 138
fena123 благодарим ти за ценната информация. Но тук повечето изпитваме истински "парфюмен глад". Simple Smile

Тоест, овен ти и аз, едва ли някой би го жегнало, че цената на YSL Black Opium Nuit Blanche е 7 лв. по-ниска от тук примерно: http://-spam292-/index.php?route=product/product&path=59_280 … p;product_id=9170

Доста хора сме пазарували от starcorp, има и много доволни. Simple Smile Прости невежеството ми, но ми прозвуча като реклама.

Другото нещо, което ме побърква в много сайтове е, че държат продукти, които не са налични, но въпреки това стоят на сайта.

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 22:46 от Milen™

# 1 139
Здравейте, някой да е поръчвал Montblanc Signature 90мл и да е доволен? Търся препоръки откъде да го закупя. Виждам, че в момента на много места е изчерпан, склонна съм да го изчакам. Simple Smile
Аз поръчах моя от Parfium.bg, само че във вариант от 50мл. и без опаковка. Нямам забележки. В момента обаче въобще не го виждам на страницата им.
Скоро се появи и в Мейкъп, но виждам, че  пак се е изчерпил.
В темата за размените също се предлага понякога.

Общи условия

Активация на акаунт