Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 406
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 230
Ако приемете предложение за допълване на подарък с писалките на Maison margiela. И като влязох, за да ви покажа линк, видях Coffeе Break 10мл и се изкуших....

# 1 231
За колко време си получавате пратките от Парфимо?Поръчката ми е от миналия понеделник,и днес също няма да я получа.Започвам да се безпокоя,че мм ще хартиса без коледен подарък Simple Smile

Аз съм доста изненадата, пуснах поръчка средата на миналата седмица от Парфимо и вчера беше тук.

Но пък за сметка на това, преди 10 дни пуснах поръчка от Oysho с коледни подаръци и трябваше да бъде доставена вчера, а Спиди са я отложили със 7 дни за получаване на 29-ти... Rolling Eyes

Те пък Oysho кога ли са пращали бързо...все ги чакам над седмица.
За да не е спам: вече имам парфюм, купен догодина. Да не се заричам, че тепърва ще пътува от чуждоземни складове Oud Accord Byredo и не е съвсем ясно кога ще дойде, през елинор 😊

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 12:54 от tuali

# 1 232
На каква цена беше Santal Royal 75 мл. Че съм сложила в кошницата 125 мл и му се чудя, дали няма да ми е в повече за аромат на сляпо.

# 1 233
113 или 117, или нещо такова...
Мале, на сляпо! Недейте тоя парфюм на сляпо, бе, хора! 😬

# 1 234
  • Пловдив
112 беше снощи.

# 1 235
Да не изляза аз виновен накрая, споделих, че за мен е прекрасен, това да не се тълкува за всички! Сторго забранен за сляпа покупка. Simple Smile

Roja Dove мисля беше споделил: Трябва да прекараш една нощ с парфюма за да се опознаете и да разбереш дали е твой партньор. Simple Smile

За всички фенове на Guerlain Santal Royal EDP 125 с безплатна доставка + само за София.

За notino ползвайте 5% кодовете!

# 1 236
На каква цена беше Santal Royal 75 мл. Че съм сложила в кошницата 125 мл и му се чудя, дали няма да ми е в повече за аромат на сляпо.

До неделя привечер 125 мл беше 171,90, а 75 мл- 112,30.  Не успях да поръчам с БД заради динамичната парола на Уникредит, която не дойде навреме. След няколко минути вече нямаше БД. Та, още ми е в кошницата, може да изскочи намаление скоро...
Лятото го бях купила насляпо, но не се спогодихме достатъчно и се разделихме. Май ще му дам втори шанс, но в по-малка разфасовка.

# 1 237
Здравейте, каква беше цената на Angel Nova в Парфимо днес?

# 1 238
Santal Royal – имах много високи очаквания, че ще ме очарова и ще ми е по мярка, но макар да е добре направен парфюм, върху мен е остър, мъжкареещ, груб и сякаш ме захлюпва като покривало, тежи. Върху мъж може би бих го харесала.

# 1 239
Здравейте, каква беше цената на Angel Nova в Парфимо днес?
С onlinepromo11 -126 лв за 100 мл продукт.

# 1 240
Търся за подарък принцесата на Килиън, освен в официалния сайт, в кои други сайтове в чужбина мига да я намеря?

Доста добри намаление на Illuminum https://www.illuminumlondon.com/fragrance/previous-range/

# 1 241
Вчера за пръв път пуснах поръчка в elfragnance за едно подаръче : TM - Alien мини бутилче, за близък човек  и днес дойде. Много съм доволна от бързината и отношението. Hands Plus1 И за да използвам на 100% този пост да попитам за този парфюм :Guerlain- Néroli Outrenoir ,знам че Дъглас го предлагат, но моля ако случайно някой го е засичал из другите сайтове на по-добра цена да ми даде знак. Опитвам се да го открия, нооо безуспешно Confused

# 1 242
https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2020/12/21/4155385_ekont_ … WS5G7Q0MPb7f88Wmc

Еконт пак с нова такса '' пренасочване '' от 20.01.2021. .......

Прекаляват тези куриери!

# 1 243
  • София
Пренасочване от офис в офис ли?

# 1 244
Пред нашия Еконт е митинг всеки ден, което пък ме устройва, понеже предпочитам Спиди. Ужасно е, ако често имаш пратки да губиш толкова часове време по опашки, а напоследък и под дъжд

Общи условия

Активация на акаунт