Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 277
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Пловдив
Явно наистина използват този метод.
Ще пиша, ако има развитие по случая.

# 1 276
  • BG-DE
Много странно, и немските банки имат такса за превод 🤔

# 1 277
  • София
Поръчката ми е от 13 март, Elinor. Направих я веднага, след като се появи тук информацията за тях.

# 1 278
  • Стара Загора
Момичета и момчета, как поръчвате и плащате в Parfumdreams?
Скрит текст:
Отказват ми поредна поръчка без обяснения, без е-мейл, без нищо.
Написах им гневно съобщение, защото не откривам причина да получавам отказ вече няколко пъти. Продуктите са налични и в момента на сайта.
Платих с кредитна карта чрез Амазон профил (както ме бяхте посъветвали тук). Преди съм плащала и с Пейпал, и директно с кредитната ми карта - все откази. Държат ми парите по 6-7 дни и след това анулират поръчката.
Профилът и кредитната карта са на мое име - адресът е на превозвач Kdshoppinguk, който използвам поне от 5години.
Не виждам да нарушавам с нещо правилата им.
Някой да знае европейска институция за защита на потребителите?
Абсолютно същата ситуация и с мен и аз нямам обяснение, а преди години съм поръчвала от тях до превозвач и платих с пейпал, но последната година 2-3 пъти опитвах, минава плащането и след няколко дни ми връщат парите.

# 1 279
две пратки от нотино, поръчани неделя вечерта с наложен платеж, взех тази сутрин от офис на спиди
отговорът от сайта дали могат да ги обединят, получих днес след като взех пратките и беше "не" разбира се, въпреки, че им писах веднаха в неделя

И аз вчера взех пратка от Parfimo от четвърък, с наложен платеж - изненадах се колко са бързи, и то в тази лудница покрай коледните празници. Hands Clap

# 1 280
  • при морето
На мен днес куриер ми достави CdG Floriental,поръчан в Елинор,перфектен,с празен ход,но засега това ми е най-бавната доставка,близо 10дни.
Преди малко поръчах Dior Addict в Parfium.bg на промо цена 109лв.
Последната поръчка за тази година ,уж.

# 1 281
Днес ходих до шоурума на Парфюми шоп в Стара Загора да уточня една поръчка.  На случаен принцип пръснах върху блотер с Molinard Patchouli и... уау... харесА ми. Импулсивно реших да го добавя към поръчката, но се оказа, че е свършил. Не го открих и при други търговци. В pazaruvaj.com последно е регистрирана демократичната цена 49.99 лв.
Та... малко е идиотско, но дали не си струва да договоря тестера при търговеца?

# 1 282
  • София
Ако поръчам сега от Нотино, ми изписва 30.12.
Пак ме устройва горе- долу, но дали няма да дойдат малко по- рано?

# 1 283
  • Стара Загора
Днес ходих до шоурума на Парфюми шоп в Стара Загора да уточня една поръчка.  На случаен принцип пръснах върху блотер с Molinard Patchouli и... уау... харесА ми. Импулсивно реших да го добавя към поръчката, но се оказа, че е свършил. Не го открих и при други търговци. В pazaruvaj.com последно е регистрирана демократичната цена 49.99 лв.

Къде точно е шоурума в Ст. Загора?

# 1 284
Цитат на: Phoenix_ link=topic=1276457.msg42003310#msg42003310

Къде точно е шоурума в Ст. Загора?

Зад Търговската гимназия, сграда от южната страна, в посока тунела до "Златната ябълка".

# 1 285
Не е идиотско. От този (предполагам) тестер правят отливки по 5мл (поне го има в списъка с отливки) , така че е добре ако се вижда колко е останалото количество.

Последна редакция: ср, 23 дек 2020, 08:25 от Фръц!

# 1 286

ако е това https://www.fragrantica.com/perfume/Molinard/Patchouli-Eau-de-Parfum-31838.html
появява се регулярно в парфимо

# 1 287

ако е това https://www.fragrantica.com/perfume/Molinard/Patchouli-Eau-de-Parfum-31838.html
появява се регулярно в парфимо
Ако е този, и в Мейкъп се появява често на приятни цени. Аз също го обмислях, затова го следих известно време (до покупка така и не стигнах, поне на този етап).

# 1 288
  • София
Поръчката ми от Flaconi много се забави. Пристигна на 14-ти до адреса на превозвача GGBG. От 18-ти декември пише, че е на път и не пристига в офиса в София. Реално днес е последния ден преди празниците и няма да мога да си я взема Rolling Eyes Neutral Face

# 1 289
Аз някъде началото на месеца поръчах от Parfumdreams до Габиели, платих с Амазон, нямаше никакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт