Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 319
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 260
две пратки от нотино, поръчани неделя вечерта с наложен платеж, взех тази сутрин от офис на спиди
отговорът от сайта дали могат да ги обединят, получих днес след като взех пратките и беше "не" разбира се, въпреки, че им писах веднаха в неделя

# 1 261
  • Пловдив
Момичета и момчета, как поръчвате и плащате в Parfumdreams?
Отказват ми поредна поръчка без обяснения, без е-мейл, без нищо.
Написах им гневно съобщение, защото не откривам причина да получавам отказ вече няколко пъти. Продуктите са налични и в момента на сайта.
Платих с кредитна карта чрез Амазон профил (както ме бяхте посъветвали тук). Преди съм плащала и с Пейпал, и директно с кредитната ми карта - все откази. Държат ми парите по 6-7 дни и след това анулират поръчката.
Профилът и кредитната карта са на мое име - адресът е на превозвач Kdshoppinguk, който използвам поне от 5години.
Не виждам да нарушавам с нещо правилата им.
Някой да знае европейска институция за защита на потребителите?

# 1 262
  • До сърцето...
две пратки от нотино, поръчани неделя вечерта с наложен платеж, взех тази сутрин от офис на спиди
отговорът от сайта дали могат да ги обединят, получих днес след като взех пратките и беше "не" разбира се, въпреки, че им писах веднаха в неделя

Да, има го това при Нотино. Ако вече са обработени, им е трудно да ги обединят (изисква се промяна на документи на ръка, а при натовареност нямат време за това). При наложен платеж има някакъв вариант, но при пазаруване с карта - не (във връзка с отчитането на плащането).

При нас, пред офиса на Еконт е километрична опашка, хич не си и помислих да се редя. Повечето изпращаха огромни пакети. Горките служители, направо им съчувствам.

С PayPal

# 1 263
Отказват ми поредна поръчка без обяснения, без е-мейл, без нищо.
Написах им гневно съобщение, защото не откривам причина да получавам отказ вече няколко пъти. Продуктите са налични и в момента на сайта.
Платих с кредитна карта чрез Амазон профил (както ме бяхте посъветвали тук). Преди съм плащала и с Пейпал, и директно с кредитната ми карта - все откази. Държат ми парите по 6-7 дни и след това анулират поръчката.
Профилът и кредитната карта са на мое име - адресът е на превозвач Kdshoppinguk, който използвам поне от 5години.
Не виждам да нарушавам с нещо правилата им.
Някой да знае европейска институция за защита на потребителите?
Аз с амазон-профила си ,обаче до адрес в Бг.

# 1 264
В неделя вечерта поръчах от Нотино, току що доставиха пратката. Аз плащам с карта. Да знаете, че и това има значение за срока на доставката. Наложените платежи ги размотават... Другите пратки са с приоритет.
Според мен ,няма. Две поръчки през ден първата платена с карта,втората с наложен,ги взех по реда си. И за 3 дена  До офис.

# 1 265
  • София
Тук можеш да подадеш жалба, lili_78 - https://www.ecc.bg.  Много бързо реагираха, но при жалба от друго естество.

# 1 266
  • Пловдив
Благодаря! Ще изчакам да видя какво ще отговорят и дали изобщо ще ми отговорят.
Изключително грозно отношение. Не дават обяснение, поне да кажат това и това не е наред, затова анулираме.
Освен да пробвам и до БГ, но след писмото, което им спретнах, може и да ме блокират 😀

# 1 267
Единственото причина, за която се сещам, е банката, издател на картата... Само се опитвам да помогна, не съм убедена, че е това. Но нощес имах приключения с едно плащане с друга карта, на която не беше активирана 3D парола, а от 1-ви декември това е задължително условие при плащане с всички карти на тази банка. Не, че от call центъра ме упътиха правилно... сама се оправих, но това беше причината да не мога да платя.

Може и да не съм права за наложения платеж, и плащането с карта, но с такова впечатление съм останала.

# 1 268
Lili, да не би да е защото адреса е до превозвач? Защо не я пускаш директно до Бг? Аз съм плащала с картата ми през пейпал, доколкото помня. Пак минаха доста дни, преди да шипнат, поне 5-6...

# 1 269
  • Пловдив
Азалия, не е банката. От 13 години съм им клиент, нямат една издънка досега. Пазарувам отвсякъде с картата.
Tuali, и на мен ми хрумна превозвача. Това е единственото разумно обяснение. Но пък адресът не е P. O box, а си е нормален адрес.

# 1 270
Азалия, не е банката. От 13 години съм им клиент, нямат една издънка досега. Пазарувам отвсякъде с картата.
Tuali, и на мен ми хрумна превозвача. Това е единственото разумно обяснение. Но пък адресът не е P. O box, а си е нормален адрес.

В такива скучаи причината са адресите на превозвачите, тъй като са складове, а не са residential сгради. Случвало ми се е с няколко сайта. Confused

# 1 271
  • До сърцето...
Лили, от сайта съм пазарувала от преди 4-5 години. Още тогава имаше проблем с бг картите, затова винаги плащам с ПейПал.
Отделно от това, момичетата в друга тема казаха, че някой от превозвачите (ако не се лъжа - Габко), адреса не се приема от някои немски търговци. Не помня какъв точно беше проблема.

# 1 272
  • Пловдив
Благодаря, момичета! Надявам се да ми отговорят и да дадат обяснение.
И с Пейпал плащах, пак отказаха. Преди 1-2 години ми бяха писали, май имаше чат, който сега не виждам, че щели да приемат само банково плащане. Но в условията им пише, че приемат и много други варианти, защо да им плащам по банка???
Има и други сайтове, разбира се. От Flaconi чакам незнамсикоя вече поръчка и доставят без проблем. Утре ще взема от превозвача и от Ausliebe. Просто ме е яд и не мога да повярвам за пълното им безхаберие към клиентите.

# 1 273
  • София
Сега си погледнах пощата и видях, че миналата година съм правила поръчка в parfumdreams. Явно съм опитвала да платя с Paypal, но не съм успяла. Имам имейл, че очакват банков превод, което няма как да се случи с всички такси. В Германия, мисля че нямат такива и затова предпочитат банковите преводи.

# 1 274
Спомняте ли си по кое време купувахме разопакованите парфюми от Нотино? Дали няма пак да направят някое разчистване ?!Поръчвах тогава от друг профил и не мога да проверя кога беше това чудо. Мисля, че някой от господата в темата донесе радостната новина.

Общи условия

Активация на акаунт