Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 386
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 245
Пренасочване от офис в офис ли?

Тя ще започне да се начислява от 20 януари 2021 г., когато в рамките на същото населено място се промени начинът на доставка: с куриер на адрес, до офис или чрез Еконтомат, както и самият адрес за доставка, офисът на "Еконт" или Еконтоматът за получаване на пратка

# 1 246
https://www.capital.bg/biznes/kompanii/2020/12/21/4155385_ekont_ … WS5G7Q0MPb7f88Wmc

Еконт пак с нова такса '' пренасочване '' от 20.01.2021. .......

Прекаляват тези куриери!
Да, прекаляват, и то много! Вчера взех пратка от София 7.85 лв.! На бележката видях, че самата доставка е 5.05, всичко останало някакви си такси! Възмутена съм, скоро ще ударят десятката. Същата услуга чрез Спиди ми е 4.50 - 5. Ами това са около 50% отгоре, няма да им ги давам, конкуренцията ни дава възможност да правим своя избор.
Повечето тук не сме само с по 1 и две пратки месечно, за да махнем просто с ръка. Frowning1

# 1 247
Офис-офис Спиди е 3.50лв, засега.

# 1 248
  • Sofia
Преди живеехме в Младост и бях супер доволна от Еконт , но Спиди бяха под всякаква критика. Сега сме в Лозен и съм вече с противоположни впечатления. Спиди тук са по-бързи, любезни и евтини.

# 1 249
Добре де, пренасочването е примерно, ако ви се налага да излезете, а ще дойде куриер у вас, но пренасочвате пратката в офис или обратното, тогава ще се плаща такса.
50:50 са предпочитанията... При нас опашки има и пред Еконт, и пред Спиди. И в двата офиса ме познават, и не ме бавят изобщо когато ми дойде реда. С куриера на Еконт, който докарва до вкъщи, се разбираме чудесно. Като имам три поредни дни с пратки му казвам да не идва, докато не се появи и последната, и да донесе трите накуп. И на него спестявам разкарване, и на себе си чакане.
Този от Спиди до адрес и той стана по-изпълнителен откакто си говорихме на високо равнище. Абе... доволна съм, щом носят хората... 😆
Но да не се налага да чакате Рапидо, Лео експрес или Европът!

# 1 250
  • Седмото небе
Голяма похвала за Елфрагранс. Много бързо и коректно обслужване. Определено ще се пренасоча към тях основно. Спиди така и не ми доставиха двете от общо 4 пратки от Парфимо. Замотаха ги някъде, не ми се разправяше и ги отказах. Не без основание. От пристигане на 15, получаване на 2 пратки на 17 и невъзможност до 20 в неделя да ми доставят и другите 2-ами ще ме прощават... А ми трябваха за вчера сутрин, ако разчитах само на тях щях да се изложа яко. В събота следобяд поръчах от Елфрагранс, вчера сутрин нещата бяха в Еконт. Прилежно подредени и опаковани. Раздадох ги на обяд и хората бяха щастливи. Днес направих последна (може би Blush ! ) предколедна поръчка, че изскочиха още подаръци за раздаване и утре сутрин ще получа. Може да не са най-добрите цени, но коректността и бързината ме печелят мен, така че им ставам редовен клиент определено.

# 1 251
Елфрагранс ги открих и аз преди около 2 години, отлично обслужване и цени. Мен това ме спечели. За бързината не държа толкова. Но дърли ли ми се някой или е неграмотник, арогантен, дори и при добри цени, спирам да пазарувам. Елфрагранс поддържат, освен супер любезната комуникация, и добри цени. Бързината на доставка е огромен бонус, макар че промениха нещо напоследък и беше 7 лв. или нещо подобно.

# 1 252
Днес цял ден звъня на тел.на Парфимо и не отговаря никой.И хоп тази вечер статуса на пратката ми се обнови.Очавана доставка 29.12...Сега и на централата на Спиди не вдигат,дано върнат обаждане.Направо съм бясна!

# 1 253
И аз съм страшно доволна от Елфрагранс. Когато купувах новия Монтал, ми го донесоха на същия ден, а господина, с който разговарях беше най-любезният непознат човек, с който съм имала контакт последната половин година.
Определено оставам техен клиент, както и на Парфюми - шоп, от които пазарувам от години и Елинор. Харесвам и Нотино, и Парфимо за нишови аромати.

# 1 254
Парфимо не ми отговориха на мейлите за рекламация на Филорга, нито на обажданията, затова не взех втората пратка с големия комплект. Напазарих си същите неща от Нотино, днес дойдоха произведени 2020г.  Доволна от Нотино.

# 1 255
Всеизвестно е, че комуникацията не е силната страна на "Парфимо".

# 1 256
Парфимо не ми отговориха на мейлите за рекламация на Филорга, нито на обажданията, затова не взех втората пратка с големия комплект. Напазарих си същите неща от Нотино, днес дойдоха произведени 2020г.  Доволна от Нотино.

Koлко време почакахте да Ви отговорят? Аз им писах на 18.12., до днес нямам отговор.Май ще ги зачертая от ,,коректни'' за козметика.

# 1 257
Ами аз запда съм коректна с Парфимо,не си поръчах нещата от Нотино,не стига че по-евтини бяха,ами и щях да съм забравила   че съм поръчвала.А сега от много доблест,се оказах с пръст в уста за Коледа.Бяха подаръци за мм и дъщеря ми!
Много ми е тъпо Sad

# 1 258

Koлко време почакахте да Ви отговорят? Аз им писах на 18.12., до днес нямам отговор.Май ще ги зачертая от ,,коректни'' за козметика.

На 16.12  и на 18.12 съм им писала. Два пъти им звъня, но никой не вдига.

# 1 259
В неделя вечерта поръчах от Нотино, току що доставиха пратката. Аз плащам с карта. Да знаете, че и това има значение за срока на доставката. Наложените платежи ги размотават... Другите пратки са с приоритет.

Общи условия

Активация на акаунт