Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 348
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Много сте бързи 5 бр.Скандал бай найт го изкупихте за 4 минути. Тъкмо да го закупя и бам изчезна. 😔 Ако на някой не му допадне да ми пише или, ако има за размяна също да пише.
Весели празници.

# 1 306
На каква цена е бил Скандала? И аз го изпуснах.

# 1 307
  • Стара Загора
Момичета, от Емаг ми изпратиха код, който сваля 10 лв от поръчката. Няма да го ползвам. Който иска да си купи нещо, да пише на ЛС, ще му го изпратя. - НАЛИЧЕН все още. Да допълня, че е само за продукти предлагани от Емаг.
Jean Paul Gaultier So Scanda 30 мл, излиза на доста добра цена с кода - 77.99 лв.
Весели празници на всички Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 18:32 от sanyy

# 1 308
  • София
Лимонче-на 103лв.,но с кода на 92лв. падаше.

# 1 309
Недейте така  с лошо на Коледа! Simple Smile Ние момчетата не сме ли хора, нямаме ли нужди? Шегувам се, естествено!

На всички вас, момичета и момчета ви пожелавам, да ви е светло в душите, да сте напарфюмирани душевно и физически, да сте здрави и благословени !

Снощи имах привилегията да тествам Angels' Share на Kilian - много красив парфюм, топъл, чувствен, скъп и бързо изчезна на моята кожа. Simple Smile
и 
Haute Luxe на Roja - бленд до съвършенсто, бих искал да прекарам нощта с него, но златото в бутилката ми идва повече!

Бъдете все така страхотни!

# 1 310
  • Пловдив
Весели празници, момичета и момчета! Бъдете здрави, много радост и топлина в семействата ви и нека се сбъднат най-съкровените ви желания!

Аз си получих най-накрая парфюмът от Ausliebezumduft. Прекрасно опакован, бисквитка, парфюмирано перце и специално надписана картичка за мен.

# 1 311
  • София
Милен, притесни ме. Викам си изчезна сред сърмите и чушките с боба❤
На всички вас, малко парфюмно общество, пожелавам здраве и страхотни парфюмни попадения!
Моята поръчка от Дъглас се забави, но не ме учудва. Другата седмица все ще дойде.

# 1 312
Милен, притесни ме. Викам си изчезна сред сърмите и чушките с боба❤
На всички вас, малко парфюмно общество, пожелавам здраве и страхотни парфюмни попадения!
Моята поръчка от Дъглас се забави, но не ме учудва. Другата седмица все ще дойде.
Сливче тази вечер парфмюът е по-силен от тамяна! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

И да покажете колко сте слушали тази година!

# 1 313
Дами, знаете ли някъде да продават Juliette has a gun във физически магазин? Града няма значение

# 1 314
  • София
За София - магазина на Нотино в мол Парадайз и в Клео - ул. Париж 4. Сигурно и на други места.

# 1 315
Честита Коледа на всички, явно пак аз трябва да съобщавам хубавите новини! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

до 26 декември 2020 г.  

ausliebezumduft

10% отстъпка за покупки над €100 - код Xmas10
15% отстъпка за покупки над €300 - код Xmas15
20% отстъпка за покупки над €1000 - код Xmas20

В промоцията не се включват:Atelier PMP, Escentric Molecules, Nasengold, Saskia Diez, The Beautiful Mind Series, Verdúu, Wackelwasser, Dr. Barbara Sturm, Creed, Byredo, Diptyque

Още чакам да видя колко сте слушали Дядо Коледа. Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 09:51 от bubanka

# 1 316
  • Стара Загора
Весела Коледа, парфюмни приятелчета. 🌲💛🤗

Сега не им е сезона на Алегориите, но пък сякаш рядко се появяват и реших да споделя. Има тестери в parfimo на Ginger piccante, Flora Cherrysia, Coconut fizz, Herba Fresca, Rossa rosso, Passiflora.

Тестер Мон Флорал за 115,90 лв.
Както и Black Perfecto за 95 лв.
Между другото, с капачки ли пристигат на марката, че не съм поръчвала досега?

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 08:04 от iv4enceto_91

# 1 317
  • София
Добро утро на Коледа! Нека има доброта и любов в домовете и сърцата, обвита в парфюмни ухания❤
На Блек Перфекто точно сега му е времето! Прекрасен! Тестерите от Парфимо са ми пристигали винаги с капачка.

# 1 318
Весела Коледа, нека бъде изпълнена с много любов и доброта, надежда и сбъднати мечти !
Нека донесе много здраве, повече мигове на истинско щастие и удовлетвореност, повече радост в очите, вместо тъга, повече успехи, повече увереност!
Да се радваме на малките неща в живота!

Весели Коледни празници на вас и вашите семейства !

“””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””””
Black perfecto виждали ли сте го по-изгоден от тази цена (95лв) или да го поръчвам сега ?
Скрит текст:

# 1 319
  • Sofia
Преди половин една година за 55 лв тестер 100 мл пак там.

Общи условия

Активация на акаунт