Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 99 339
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 1 320
Честита Коледа!
Здраве и любов в семействата ви!
Честит имен ден на имениците!

Парфюм за вечерта нямах, понеже ми се случи спонтанна парфюмна среща и се напръсках с няколко аромата, като над всички, от ръкава ми надделя Adult Kilian.

Бях добро момиче и Старецът ме награди с лични семейни радости, не бутилчици.

Бъдете щастливи уханни!

Милен,
Скрит текст:
до колкото съм разбрала, поради някакви гафове в близкото форумно минало, не се позволяват групови поръчки вече. Някой бил злоупотребил и превърнал в търговия тези инициативи и затова.
 А в доброто старо време съм поръчвала парфюми на съфорумки от европейските бутици.

# 1 321

На 11 декември
Честита Коледа на всички! Здраве, здраве и много ароматни сделки !

# 1 322
весела коледа!

дали има код за елинор?
видях "купи 2 за 150 лв и получи 15% отстъпка", но не ми върши работа

# 1 323
Фръц!-ко, благодаря за инфото, те дори са ме коригирали, не знаех за случая, а и нямах точно това предвид!

bubanka, няма код, в момента 15% отстъпката е само за суми над 150 лв.

# 1 324
благодаря!

# 1 325
  • София
Така и не си получих парфюма от Flaconi, а се гласях за снощи да съм с него. Но по път за празничната вечер се срещнахме със съфорумка и от тази парфюмна среща пробвах и хубаво се напръсках с Coromandel. Така и той ми остана за парфюм за вечерта. Очарована съм, а и всички го харесаха. От къде мога да го поръчам?

# 1 326
Така и не си получих парфюма от Flaconi, а се гласях за снощи да съм с него. Но по път за празничната вечер се срещнахме със съфорумка и от тази парфюмна среща пробвах и хубаво се напръсках с Coromandel. Така и той ми остана за парфюм за вечерта. Очарована съм, а и всички го харесаха. От къде мога да го поръчам?

В доста случаи остава и парфюм за цял живот! Simple Smile

тук: Chanel  Coromandel

# 1 327
От официалния сайт на Шанел ли добавяха мостричка/и на ексклузив при поръчка на парфюм от серията?

# 1 328
От официалния сайт на Шанел ли добавяха мостричка/и на ексклузив при поръчка на парфюм от серията?
Добавят по две мостри по избор. Едната на ексклузив, другата обикновено на бяла козметика.

# 1 329
Някой търсеше Black Perfecto на добра цена
https://www.brasty.bg/guerlain-black-perfecto-by-la-petite-robe- … a-za-zheni-100-ml
И това е на добра цена
https://www.brasty.bg/atkinsons-her-majesty-the-oud-parfyumna-vo … a-za-zheni-100-ml
И нещо рядко откриваемо
https://www.brasty.bg/sarah-jessica-parker-covet-parfyumna-voda-za-zheni-100-ml
И последно Bvlgari Le Gemme
https://www.brasty.bg/parfyumi-bvlgari?&q=Bvlgari%20le%20gemme

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 15:07 от Анонимен

# 1 330
Честита Коледа!!!
Вкъщи днес е такава какафония от парфюми, че нищо не можах да усетя. На всичкото отгоре нещо обонянието ми бяга и се чудя дали не съм се сдобила с коледен ковид 😄

В Блек перфекто усеща ли се хубаво вишната?
Много обичам парфюми с вишна.

# 1 331
На мен от сайта на Chanel май не ми даде опция на избор на EXCLUSIFS мостра Sad , избрах COCO MADEMOISELLE INTENSE и на една спирала, допълнително ме изненадаха с мостра на GABRIELLE ESSENCE.

SOTD: Mugler Alien Essence Absolue
(Bouquet Ideale остава на НГ. Имам толкова много красоти, че не мога да стигна до мостри и тестове)

# 1 332
  • София

Дава избор от виали (семпъли) парфюми, грижа за кожата или мини грим продукти, но само два. Не винаги обаче дава право на избор на ексклузив и отделно нямат виали на всички ексклузиви.

Последна редакция: пт, 25 дек 2020, 14:35 от veka

# 1 333
  • обл. Шумен
Честита Коледа!
От скоро чета темата и съм нова тук. Може ли да споделите мнение, защо парфюмите по бг сайтовете са по-евтини от тези в чужбина?

# 1 334
  • Бургас
Честита Коледа! Бъдете здрави и благословени!
Издирвам и не откривам никъде по българските сайтове Sospiro Erba pura. Вече моля да помощ, някой ако е попадал на него нека ми сподели от къде да си го купя.

Общи условия

Активация на акаунт