Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 101 593
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 150
The Catcher in the Rye,
Satine тестер съм купувала от Елинор и беше с капачка в обикновена бяла тестерна кутия. Simple Smile

# 151
Здравейте! Бихте ли ми дали отзиви за качество на услугите и парфюми от сайта https://naturalsource.org/product/jean-paul-gaultier-scandal-80m … po2HTo6qOoWUULdTY

# 152
Има ли някой наблюдение на цените в безмитния на летище София?  Възможно ли е 60 мл. Мадмоазел да е 50 лв. там?

Коя Мадмоазел? Роша, Коко? За Роша е възможно, за Коко - едва ли /а и тя няма вариант 60 мл/.

# 153
Duty Free магазинът на Летище София е затворен заради мерките против COVID.

Кога ги е купувала тези парфюми твоята позната?🤨

Най-добрите цени, които съм виждала там, са Princess и Boys за 99 евро мисля беше, 100 мл.

Коко М. е пълен абсурд да е 60 лв, с каквато и ще да е отстъпка.

Казвам го съвсем отговорно като човек, който работи на летището и знае Duty Free-то наизуст 😀

# 154
Здравейте! Бихте ли ми дали отзиви за качество на услугите и парфюми от сайта https://naturalsource.org/product/jean-paul-gaultier-scandal-80m … po2HTo6qOoWUULdTY
Това са фалшиви парфюми (меко казано).

# 155
  • До сърцето...

Азалия вече ви е отговорила, ама и да се присъединя към нея.
Наистина ли смятате, че сайт, който продава Том Форд (до другите не стигнах)за 60 лв, е читав?
Скрит текст:

# 156
От всички парфюми, които си купих наскоро, само Mademoiselle взех от Англия, защото само за него се съмнявах, а от там си идва с документ от сертифициран магазин. В Дъглас го нямаше и в Нотино беше изчерпан 35мл  и предпочитам шишенца от около 25/33/35 или 50мл, за да не са ми тулуп в дамската чанта. Не се доверявай на разни хора. Шишенцето трябва да има гравирани цифрички долу на гърба. Също има спесифика на кутията от долната страна. Не съм много веща, защото много дълго време бях на парфюмна диета и си карах с определени неща ,  но се опитвам да си наваксам и ако имаш нужда от снимки, ми пиши.

# 157
  • София
Мерси, а защо в -spam292- не виждам нито кошница, нито доставка? Как се процедира?

# 158
По телефона се процедира и се носи на крак, на адрес. На първа страница при линка на сайта е обяснено.

# 159
Здравейте. Много харесах My burberry. Има ли някой, който го е ползвал и от къде да се ориентирам за поръчка, изпитан сайт?

# 160
Благодаря за коментарите, момичета. Не  го купих разбира се! Но все пак се замислих, дали е възможно да има толкова фрапиращо ниска цена и затова попитах вас.

# 161
Момичета, какво е мнението ви за https://www.perli.bg/? Не намерих инфо в темата. Мисля, че не продават ментета, цените са почти същите като в brasty и makeup, малко по-ниски от нотино - с до 5 лв. примерно. Поръчвала съм оттам и всичко изглеждаше нормално - опаковка, кодове, флакони. Имат и реални магазини в София - парфюмерии ЗЕН и Конкорд.
Веднъж поръчах от emag - perfam се казва търговецът, няма сайт, продава през платформата. Цени - като в нотино и подобните. Проверих кода в сайт, оказа се автентичен, но много стар като производство, от 2012 г.
Относно подаряването на парфюми - само на сина ми купувам. На мен не искам да ми подаряват, защото съм много капризна и обичам сама да изследвам и пробвам.

# 162
  • вкъщи
Момичета, като вляза в Нотино ми излиза,че Номад абсолю е 72 лв за 75 мл , с подарък, а като кликна на офертата цената е друга. Само при мен ли е така......

# 163
Характерно за сайта. Реалната цена е тази, която виждаш на страницата на продукта с всички разфасовки.

# 164
Момичета, какво е мнението ви за https://www.perli.bg/? Не намерих инфо в темата. Мисля, че не продават ментета, цените са почти същите като в brasty и makeup, малко по-ниски от нотино - с до 5 лв. примерно. Поръчвала съм оттам и всичко изглеждаше нормално - опаковка, кодове, флакони. Имат и реални магазини в София - парфюмерии ЗЕН и Конкорд.
Веднъж поръчах от emag - perfam се казва търговецът, няма сайт, продава през платформата. Цени - като в нотино и подобните. Проверих кода в сайт, оказа се автентичен, но много стар като производство, от 2012 г.
Относно подаряването на парфюми - само на сина ми купувам. На мен не искам да ми подаряват, защото съм много капризна и обичам сама да изследвам и пробвам.
Добро утро,
аз съм поръчвала от сайта веднъж, всичко беше ОК. Парфюма беше СИ Лолита ЕДТ, който почти никъде не се намира. Моето мнение за магазина е положително, пак бих поръчвала. Единствено цените са май високи, като цяло не могат да се конкурират с няколко тук коментирани, които предлагат най- ниски оферти.
Вчера не издържах и си поръчах Ланком Идол 25мл. от Мейкъп с кодчето за РД се върза 65лв. Рових, рових, исках да си поръчам нещо дребно ей така за повода, пък и да оползотворя кодчето. Тествала съм го, знам, че е безобиден, но тайно се надявам да се влюбя Laughing Ако не ще го пусна волен...Wink

Общи условия

Активация на акаунт