Изпитани сайтове за парфюми (декември 2020) - тема 36

• 101 681
  • 1 575
  •   1
Отговори
# 255
Очаквам J'ose Eisenberg for women от Дъглас. Вече има товарителница и утре би трябвало да го държа в ръчичките си.
Ако Принцесата не се появи, с тази покупка ще закрия 2020г Simple Smile Baccarat rouge започва все повече да ми харесва, но едва ли ще отделя парички за цяла бутилка. Запазвам си виалчето за специални моменти.

# 256
Взех си Идола от Еконт, но не съм го отворила... Защо, не знам. Кога ще го отворя, също не знам. Отворих транспортната кутия в офиса, де, че за толкова пари и с тази тънка бутилка, трябва да изглежда здрав и опакован! Сложили са ми мостричка на So Scandal. Въобще не са мои Скандалите, ще спестя мнението си. 🙃

# 257
Взех си Идола от Еконт, но не съм го отворила... Защо, не знам. Кога ще го отворя, също не знам. Отворих транспортната кутия в офиса, де, че за толкова пари и с тази тънка бутилка, трябва да изглежда здрав и опакован! Сложили са ми мостричка на So Scandal. Въобще не са мои Скандалите, ще спестя мнението си. 🙃

Ама отваряй го Идола, че тръпнем да разкажеш, де, как може да си толкова коравосърдечна?!? Joy Hug

Мен още ме е яд, че не го поръчах преди седмица от Нотино - 75 мл с кода за 25% и безплатна доставка излизаше около 116 лв! След ден, когато реших, вече го нямаше, пффф! Ама съм и аз една "бяла птица", както писа наскоро съфорумка. Joy

# 258
И аз го гледах евтин и му се чудих, но не го купих... Сега му се чудя, защото не съм го пробвала и ме притеснява да не открия прилика с нещо, което имам или пък не дай си Боже да вземе да не ми хареса, и да мога да го върна евентуално. Но няма къде да го пробвам и съдбата му не е ясна все още.

# 259
Срокът за връщане е много дълъг, до тогава ще отворят моловете.

# 260
Parfimo - безплатна доставка над 99 лв. Промоцията е валидна от 8. 12. 2020 (9:00) до 14.12. 2020 (23:59).

# 261
Срокът за връщане е много дълъг, до тогава ще отворят моловете.
В моловете нямам съмнения, а в себе си... Grin Не знам колко ще издържа.

# 262
И аз го гледах евтин и му се чудих, но не го купих... Сега му се чудя, защото не съм го пробвала и ме притеснява да не открия прилика с нещо, което имам или пък не дай си Боже да вземе да не ми хареса, и да мога да го върна евентуално. Но няма къде да го пробвам и съдбата му не е ясна все още.

Разбирам те - да, права си да изчакаш. Ама аз от най-егоистични подбуди - че си ми много точен ориентир за парфюмите. Покрай теб се разорих последната година-две и кредитната ми карта ти е много сърдита! Joy Hug

В крайна сметка - да живее темата за размените - велико помощно средство е тя! Наскоро размених отново доста скъп парфюм със съфорумка, която не бях срещала из темата. Обаче дамата се оказа изключително точна и коректна. Вече не ме е страх толкова от неуспешни покупки на сляпо! Blush

# 263
  • Бургас
Heart EyesИзключително съм очарован от Дъгласа Heart Eyes Доставка за 2 дена ,акуранто опаковано и ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ДАМИТЕ ,които споделеха за промоцията и кода .Сглобих цена без кокуренция в момента (228 лева) за тези красоти Heart Eyes

Мисля ,че намерих втората си кожа в лицето на Готие ,бях го тествал само на блотер,но на кожата ми е още по добър:heart_eyes:

# 264
  • Бургас
Миленски, честити красотички и двата парфюма трепят.Момичета, не знам дали тук е мястото да споделя, но в аптеки 366.bg в момента Галеник имат 40% намаление https://366.bg/galenic-vsichki-produkti.html?fbclid=IwAR139LWuFr … 4mx4gNQuvoPkhhKs4

# 265
  • До сърцето...
Не трябва ли и  www.perli.bg да бъде добавен към списъка на сайтовете на 1 страница?

Вече са добавени и двата сайта на Парфюмерии Конкорд (+ рarfum.bg). В "ДРУГИ САЙТОВЕ от темата, с положителни отзиви"
Благодаря, бубанка! Flowers Bouquet

# 266
  • София
До края на деня в Дъглас

# 267
Момичета, получих пратката си от Дъглас - надявах се през сайта да ги няма измекярските трикове на продавачките, но уви. Отварям аз пратката
Скрит текст:
и що да видя липсва ми подаръка несесер с мини продуктите на Диор. Беше опоменато, че за продукти на Диор над 160лв  се подарява несесер с продукти на Dior Dreamskin. Хоп - 1-во разочарование. Започвам да разпечатвам парфюмите и хоп 2-ро разочарование - Infinissime няма празен ход
Скрит текст:
Добре поне, че Idole L'intense има празен. По същия начин миналия месец като взех миниатюрите и цялата кутия миришише на парфюм и не бяха пълни шишенцата, ама там като няма пулвелизатор и не можеш да си сигурен. Това с празния ход го преглътнах, айде някой искал да го пробва пък нямал пари, както и да е,  Infinissime ми харесва, ще преглътна, че са се пръскали, защото той е невероятен и това някак заглушава всичко останало - много е женствен и чувствен, но да ти откраднат цял несесер с продукти, вече ми се вижда много нагло, защото ги гледах 8 часа по-късно и в количката пак влизаше този подарък. Аз буквално пуснах поръчката минути вечерта след 00ч. - когато излезна офертата- веднага след обявяването, да ми е отнело няколко минути, колкото да оформя поръчката - няма как да се е изчерпал. Сложили са ми още няколко мостри- все скучни. Просто човекът, който е опаковал поръчката е решил, че аз трева паса и случайно е станала грешка- ако мине номерът. Толкова години купувам неща от Англия- как там нито един път не се е случила подобна изцепка, а в Дъглас до момента 3 от 3 - като се почне миналия месец  с изхабената мостра и то само 1, с ползваните миниатюри и сега липсващ несесер и парфюм без празен ход. Те даже и аптеките раздават несесери , само Дъглас си ги присвояват. Изключително неприятно чувство остави в мен тази ситуация, наистина се подиграват с нас, не знам колко пъти трябва да ми се случи за да си взема поука и да спра да пазарувам от тях - вината си е моя, за да си помисля, че могат да подходят лоялно към клиентите си и адекватно към това, което са обещали.

# 268
Нещо става с цените на Guerlain в Нотино. При общото търсене излиза една цена, но когато се отвори само продукта цените са доста по-ниски! Метеоритите бяха 83 лв, днес станаха 100, но при отваряне са 59. Намерих поне 10 такива продукта. Поръчах 7. 🤗 Някои неща вече се изчерпаха. Преровете сайта, бързо 😀
Оправиха си цените, но пак има неща, които си заслужават!

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 20:06 от Ellinor*

# 269
  • Пловдив
Скрит текст:
Parfimo:

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Направи поръчка на стойност над 99лв,
а ние ще доставим безплатно за Вас

Има лосиончета на Elie Saab 75ml по 5 лв.
На Cartier мини-та по 9-18 лв.

Сърдечни благодарности за лосиончетата на Ели Сааб, поръчах и от двата вида за подаръци, Girl of shine имам голяма разфасовка, ароматът си е разкошен, за тези, които харесват парфюма.
Отделно едно Chloe Nomad 20мл поръчах, спирала, молив за вежди, сега имам какво да чакам Purple Heart

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 00:59 от *Буб*

Общи условия

Активация на акаунт